Το 2020 μας δίδαξε πολλά. Το 2021 είναι η στιγμή να τα κάνουμε πράξη. Μπες στην πλατφόρμα του Collegelink, βρες τη θέση εργασίας που σου ταιριάζει και ξεκίνα τη νέα χρονιά με τις καλύτερες προβλέψεις.

Κάνε join στη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις

Junior Software Engineer/Developer @Intale AE

Στην εποχή που όλα αποκτούν μια digital μορφή, εταιρείες όπως η Intale χαράσσουν το μέλλον. Και γιατί να μην εξασφαλίσεις τη θέση σου πλάι σε κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου; Εάν το ‘χεις με τον προγραμματισμό και τα applications τότε η θέση τ@ Junior Software Engineer άνοιξε για εσένα. Για την Intale, ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο. Γι’ αυτό και στους εργαζομένους της παρέχεται μια πληθώρα ευκαιριών προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης. Εάν ακούς JavaScript και χαμογελάς, τότε στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Software Engineer/Developer @ Intale AE και άνοιξε τα φτερά σου.

Junior Sales Assistant @ Collegelink

Το Collegelink είναι η 1η recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με εξειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας. Όραμα της να διευκολύνει χιλιάδες νέους που βγαίνουν σε μια αγορά υψηλών απαιτήσεων, να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Καθώς η ομάδα της μεγαλώνει αναζητά τ@ν επόμεν@ Junior Sales Assistant που θα τη στελεχώσει. Εάν η πειθώ και η επικοινωνία είναι τα δυνατά σου σημεία και οραματίζεσαι να δουλεύεις σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με έμφαση στην συνεχή εξέλιξη, τότε δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση του Junior Sales Assistant @ Collegelink!

Προγραμματιστές – Web Developer/Designer @Dual Logicom

Η Dual Logicom δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής από το 2005 προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης, web εφαρμογών και ασφάλειας εταιρικών δεδομένων. Η εταιρεία αναζητά προγραμματιστές που θα αναλάβουν την τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες και e-shop, τον σχεδιασμό και την αποστολή ενημερωτικών emails καθώς και πολλά ακόμα. Με τη σειρά της, υπόσχεται συνεχή εκπαίδευση, ευκαιρίες ανάπτυξης και ελκυστικές αποδοχές. Αν παίζεις στα δάχτυλα Java, CSS, CMS, HTML, MySQL και Responsive design, τότε έφυγες και έστειλες το βιογραφικό σου για τη θέση Προγραμματιστές – Web Developer/Designer @ Dual Logicom τώρα.

Maritime Sales Executive @DIAPLOUS MARITIME SERVICES

H DIAPLOUS είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες Ναυτικής Ασφάλειας παγκοσμίως. Οι αξίες που διέπουν τη δράση της είναι η ακεραιότητα, η ασφάλεια, η ποιότητα και η εμπιστοσύνη. Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της αναζητά τ@ν επόμεν@ Maritime Sales Executive να στελεχώσει την ομάδα της. Με σπουδές στον τομέα των Επιχειρήσεων, των Οικονομικών ή της Ναυτιλίας, επικοινωνιακές δεξιότητες και δυναμική προσωπικότητα, ίσως αποτελείς τον άνθρωπο τους. Δες αναλυτικά τι χρειάζεται και στείλει το βιογραφικό σου για τη θέση Maritime Sales Executive @ DIAPLOUS MARITIME SERVICES!

Δυναμικό ξεκίνημα για το 2021 με νέες θέσεις εργασίας

Δυναμικό ξεκίνημα για το 2021 με νέες θέσεις εργασίας

Software Engineers @ SILVARE Consulting L.P.

Είσαι έτοιμος να δουλέψεις σε μια Συμβουλευτική Eταιρεία Τεχνολογίας και να πας τις γνώσεις και τις ικανότητές σου στο επόμενο επίπεδο; Γιατί η SILVARE Consulting αναζητά Software Engineers να στελεχώσουν την ομάδα της, να εξελιχθούν μέσα σε ένα σύγχρονο και πολυπολιτισμικό περιβάλλον εργασίας, πλάι σε διακεκριμένους ειδικούς. Σε μια θέση εργασίας που καθημερινά θα σε ιντριγκάρει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Δες περισσότερα για τη θέση Software Engineers @ SILVARE Consulting L.P.!

Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων ΕΣΠΑ @VK PREMIUM LTD

Εάν διαθέτεις εμπειρία στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών, χειρίζεσαι άψογα το Microsoft Office και δίνεις έμφαση στη λεπτομέρεια τότε η VK PREMIUM, μια εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα, έχει τη θέση για εσένα. Ως Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων ΕΣΠΑ, θα αναλάβεις, μεταξύ άλλων, την υποβολή & διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων επενδυτικών προγραμμάτων, την οργάνωση και τον συντονισμό εργασιών των λογιστηρίων των εταιρειών, και πολλά ακόμα. Με ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και bonus, συνεχή εκπαίδευση και φιλικό περιβάλλον εργασίας, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση Σύμβουλος Διαχείρισης Έργων ΕΣΠΑ @ VK PREMIUM LTD!

Junior Software Engineer (Java) @ Syntax Information Technology Inc.

Η SYNTAX, μια εκ των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα με πελάτες-κολοσσούς, αναζητά έναν άνθρωπο με κίνητρο και ταλέντο να στελεχώσει την ομάδα της. Μετά από μια τρίμηνη εκπαίδευση σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας, ο/η υποψήφιος/α για τη θέση του Junior Software Engineer θα αποκτήσει τη δυνατότητα να εργαστεί πλάι σε έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, να διεκδικήσει έναν ανταγωνιστικό μισθό και να εξελίξει την καριέρα του σε μια δυναμική αγορά εργασίας. Δες όσα χρειάζεται να ξέρεις και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Junior Software Engineer (Java) @ Syntax Information Technology Inc. τώρα!

Digital Marketing Specialist @ iTrust

SEO, Google AdWords, Analytics, Facebook & Instagram marketing. Αυτά θα είναι τα πεδία απασχόλησης εκείνου ή εκείνης που θα αναλάβει τη θέση του Digital Marketing Specialist στην iTrust. Με καθημερινές προκλήσεις, ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας και διαρκείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανέλιξης, αυτή η θέση εργασίας αποτελεί ένα μικρό διαμάντι. Εάν το μυαλό σου σκέφτεται digital και η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση του Digital Marketing Specialist @ iTrust άμεσα!

Υπάλληλος Γραφείου @ G.I. Security sa

Η G.I. Security sa αναζητά Υπάλληλο Γραφείου να στελεχώσει τη δυναμική της ομάδα για ένα διάστημα 8 μηνών. Αρκεί να έχεις γνώσεις ERP (Softone), πάθος για τη λογιστική και ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες και η θέση αυτή ίσως προορίζεται για σένα. Μεταξύ των καθηκόντων σου, θα αναλάβεις την έκδοση και καταχώρηση τιμολογίων, τη σύνταξη προσφορών καθώς και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών. Δες τι χρειάζεται και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Γραφείου @ G.I. Security sa!

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών @ Insurancemarket.gr

Το Insurancemarket.gr αναπτύσσεται δυναμικά και αναζητά άτομα με ενθουσιασμό και πάθος για την υποστήριξη και εξυπηρέτηση του πελάτη. Εάν επιθυμείς να εργαστείς στο πρώτο πραγματικό online martketplace, όπου γίνεται η πιο αντικειμενική και ουσιαστική σύγκριση υπηρεσιών, να αναπτυχθείς στον χώρο των Ασφαλειών με υποστήριξη και καθοδήγηση αλλά και να ενταχθείς σε μια ομάδα που εμπνέει, δημιουργεί και διαπρέπει τότε αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για σένα. Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών @ Insurancemarket.gr και κάνε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

Junior Web Developer @ QualityWeb

Work-life balance, bonus αποδοτικότητας και κάλυψη εξόδων επιμορφωτικών σεμιναρίων. Ακούσατε; Όλα αυτά στην QualityWeb για τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη θέση του Junior Web Developer. Με κύριο ρόλο την κατασκευή ιστοσελίδων, την επίλυση τεχνικών προβλημάτων και την υποστήριξη πελατών, αρκεί να σκαμπάζεις από HTML/CSS, Analytical Skills, PHP και έφυγες. Δες περισσότερα για τη θέση του Junior Web Developer @ QualityWeb και στείλε το βιογραφικό σου!

Αποθηκάριος – Τμήμα Διακίνησης @ Xpatit

Η Xpatit με σημαντική και πολυετή εμπειρία στον χώρο των δικτύων και της πληροφορικής αναζητά να προσλάβει εργαζόμενο στο τμήμα διεκπεραίωσης παραγγελιών και διακίνησης. Εάν γνωρίζεις από υπολογιστές και διαθέτεις προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση καθηκόντων, τότε ίσως αποτελείς τον ιδανικό υποψήφιο. Μεταξύ άλλων θα αναλάβεις την τιμολόγηση παραγγελιών, τον συντονισμό της τοποθέτησης εμπορευμάτων, την καταγραφή ελλείψεων και πλεονασμάτων. Εάν πιστεύεις πώς έχεις αυτό που η Xpatit χρειάζεται στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση του Αποθηκάριου και θα είσαι εσύ ο/η κερδισμένος/η της υπόθεσης!

ΟΤ Engineer @ KYMA automation

Η KYMA automation αναζητά τ@ν επόμεν@ OT Developer που θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας της και θα δουλέψει πλάι σε κορυφαίους μηχανικούς του χώρου. Μεταξύ άλλων θα έρθει σε επαφή με νέες τεχνολογίες, θα διατηρήσει ένα ευέλικτο ωράριο εργασίας ενώ καθημερινά θα έρθει αντιμέτωπ@ με νέες προκλήσεις μέσω των οποίων θα εξελιχθεί και θα ωριμάσει ως επαγγελματίας. Εάν ο προγραμματισμός είναι το φόρτε σου τότε κάνε το βήμα και στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση ΟΤ Engineer @ KYMA automation τώρα!

Financial Portofolio Manager @ TradeYourWay

Η TradeYourWay με σημαντική πορεία στον τομέα της χρηματιστηριακής εκπαίδευσης ζητά να προσλάβει εργαζόμενο/η για τη θέση του Portofolio Manager. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του Trading και ο ιδανικός υποψήφιος οφείλει να γνωρίζει πως κινείται η ξένη αγορά και τα επενδυτικά προϊόντα, να έχει ιστορικό συναλλαγών δύο ετών, αλλά και άριστη γνώση τεχνικής και θεμελιώδους ανάλυσης. Με τη σειρά της, η εταιρεία δεσμεύεται για συνέπεια στις πληρωμές, επιπρόσθετα μπόνους και ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας. Σου ακούγεται ως η ιδανική ευκαιρία; Είναι! Στείλε το βιογραφικό σου για τη θέση τουFinancial Portofolio Manager @ TradeYourWay και εκτόξευσε την καριέρα σου!

Associate PHP Developer @MainSys.eu

Οι άνθρωποι τις MainSys χαρακτηρίζονται από πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Τα τελευταία 15 χρόνια η εταιρεία αναλαμβάνει  IT project μεγάλης κλίμακας σε Ελλάδα και εξωτερικό και αναζητά τ@ν επόμεν@ Associate PHP Developer που θα στελεχώσει την ομάδα της. Εάν θες να δουλέψεις πλάι σε κορυφαίους επαγγελματίες, διεκπεραιώνοντας νέα project ή βελτιστοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα, αλλά και να διεκδικήσεις ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών βάσει της εμπειρίας σου, δεν έχεις παρά να στείλεις το βιογραφικό σου για τη θέση του Associate PHP Developer @ MainSys.eu!

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

Σχόλια