Σαν φοιτητής  θα πρέπει να οργανώνεις σωστά το πρόγραμμα σου, να έχεις πρόσβαση σε γρήγορες φθηνές συνταγές, να βρίσκεις φθηνά ή δωρεάν σεμινάρια που θα δυναμώσουν το βιογραφικό σου και άλλα πολλά.

 

ΕdX.org

To edX θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιστοποιήσεις από μεγάλα πανεπιστήμια ανά τον κόσμο. Η πλατφόρμα αυτή σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή (για να λάβετε πιστοποίηση) σεμινάρια – μαθήματα και να δώσετε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Coursera.org

To Coursera.org θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πιστοποιήσεις από μεγάλα πανεπιστήμια ανά τον κόσμο. Είναι κάτι αντίστοιχο του EdX.org απλά η διαφορά είναι πως τα μαθήματα είναι δυσκολότερα και η πιστοποιήσεις έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην αγορά εργασίας.

Keepmeout.com

To keepmeout θα σας βοηθήσει να απεξαρτοποιηθείτε από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όταν θα πρέπει να αφιερωθείτε στο διάβασμα σας και δεν θέλετε να σας αποσπάσει τίποτα το keepmeout είναι η ιδανική λύση.

Studentrecipes.com

Αυτό το site είναι ακριβώς ότι γραφεί το όνομα του – στη σελίδα θα βρείτε 4000 σύντομες φθηνές συνταγές.

Dictionary.com

Με ένα κλικ μπορείς να βρεις οποιονδήποτε ορισμό, την προφορά λέξεων, τη διαφορά στη σημασία ομόηχων λέξεων και άλλα συναφή.

Scholar.google.gr

Εδώ θα βρείς τα πάντα για τα πάντα σε πιο… ακαδημαϊκό επίπεδο. Είναι εγγυημένο οτι θα σε βοηθήσει πολύ τα βράδια εκείνα με τους μαύρους κύκλους και τα ξενύχτια.

Sleepyti.me

Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να σα βοηθήσει με τους κύκλους ύπνου. Μπορεί να σας ορίσει μια σωστή ώρα να κοιμηθείτε εάν θα πρέπει να ξυπνήσετε κάποια συγκεκριμένη ώρα. Με την βοήθεια του Sleepyti θα αποφύγετε το δύσκολο πρωινό ξύπνημα.

Σχόλια