Οι εξελίξεις των ημερών είναι αδιανόητες, κι οι πληροφορίες που λαμβάνουμε κάθε μέρα είναι αμέτρητες. Μέχρι να έρθουν όμως οι ιστορικοί του μέλλοντος για να καταγράψουν στο χαρτί όσα γίνονται σήμερα, εμείς διοργανώνουμε το δεύτερο TEDxChania Salon σε μία προσπάθεια να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα.

Πέρυσι προσπαθήσαμε να λύσουμε κάποιες παρανοήσεις στον τομέα της αρχιτεκτονικής, της αρχαιολογίας και της ψυχολογίας. Ένα χρόνο και μία πανδημία αργότερα, οι προβληματισμοί μας έχουν γίνει πολυπλοκότεροι, τρομακτικότεροι, με dressing παραπληροφόρησης και συνωμοσίας. Αντί να προσπαθούμε να αντισταθούμε στην αλλαγή που έχει ήδη έρθει, μέσα σε δύο μέρες επιχειρούμε να διασαφηνίσουμε την πληροφορία σε έξι διαφορετικά πεδία, με γνώμονα την ζωή έξω και μέσα από την οθόνη είτε λόγω τηλεργασίας, είτε λόγω καραντίνας.

Στις 17 Οκτωβρίου, τρεις ομιλητές από τα πεδία της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης και της ψυχολογίας θα μιλήσουν για τον τρόπο που η ψηφιακή ζωή μπορεί να είναι αποδοτική, αμιγώς παιδαγωγική μα και ασφαλής.

Στις 18 Οκτωβρίου, τρεις επαγγελματίες θα μιλήσουν για τον τρόπο που η πανδημία μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε νέους τρόπους διαχείρισης στην τηλεργασία, στην ηλεκτρονική μας επιχείρηση και στον τουρισμό.

Το μενού περιέχει αρκετά κοινωνικά δίκτυα, εναλλακτικό τουρισμό, αποτελεσματικό e-learning, team bonding μέσω τηλεργασίας, πολλά workshops μα και συζητήσεις για τον ψηφιακό εθισμό. Είναι ένα διήμερο προβληματισμού, ενημέρωσης και κουβέντας που σκοπό έχει να ξεπεράσει την Παρεξήγηση δίνοντας πολλαπλές εξηγήσεις σε θέματα που μας επηρεάζουν όλους.

Μείνετε συντονισμένοι στο site μας, ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ για τις ειδοποιήσεις του event μας και μάθετε πληροφορίες για τους ομιλητές και τις θεματικές.

Όλα όσα χρειάζεσαι για το TEDxChaniaSalon, σε μία εφαρμογή!

Η εμπειρία της ψηφιακής παρακολούθησης ενός live event γίνεται πιο συμμετοχική από ποτέ με το Eventee!

Ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα, δείτε τους ομιλητές, διαβάστε για τα workshops για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Παρακολουθήστε πρώτοι το livestream, συμβάλλετε στη συζήτηση και καθορίστε τον διάλογο από τον δικό σας σαλόνι!

Κατεβάστε το app, συνδεθείτε μαζί μας, δικτυωθείτε και κερδίστε πολλά δώρα από τους χορηγούς μας!

Σχόλια