Φέτος, ο Αύγουστος μπορεί να σε βρει πάνω σε μια αιώρα, ή σε ένα κυκλαδίτικο νησί ή σε μια από τις νέες θέσεις εργασίας που υπάρχουν διαθέσιμες στην πλατφόρμα του CollegeLink. Εσύ επιλέγεις!

 

Κάνε join στη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

 

We are all different – we are all one family! Want to be part of it? @ Teleperformance Greece

 

Μήπως η πολυπολιτισμικότητα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του DNA σου και μια πολυεθνική εταιρεία το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για σένα; Ήρθε η ώρα να αναδείξεις το ταλέντο σου στην Teleperformance Greece. Σε μια πολυπολιτισμική εταιρεία που απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους και κατέχει τους τίτλους «Best Working Place» και “Best Multi-Lingual Contact Center in Europe, 2017”. Διάβασε περισσότερα για τη θέση We are all different – we are all one family! Want to be part of it? και… ανέδειξε τη διαφορετικότητά σου!

 

Control room operator (Athens & Thessaloniki) @ Wootis S.A.

 

Διαθέτεις πτυχίο ηλεκτρολόγου ή μηχανολόγου μηχανικού ΑΕΙ/ΤΕΙ;  Γνωρίζεις άπταιστα τα Γερμανικά σε γραπτό και προφορικό επίπεδο; Είσαι τέλος πάντων αρκετά control freak για να αναλάβεις τη θέση Control room operator (Athens & Thessaloniki) της εταιρείας Wootis S.A.; Για σκέψου το και προώθησε γρήγορα το βιογραφικό σου!

 

Junior Accountant @ Ikos Resorts

 

Πίσω από κάθε επιτυχημένη επιχείρηση βρίσκεται πάντα ένας σπουδαίος λογιστής. Μήπως, λοιπόν, πίσω από τα πολυβραβευμενα Ikos Resorts ήρθε η ώρα να βρεθείς εσύ; Γιατί, ο όμιλος αναζητά έναν απόφοιτο του κλάδου της Λογιστικής με τουλάχιστον έναν χρόνο εργασιακή εμπειρία και αρκετή επικοινωνιακή διάθεση. Το ΄χεις; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Junior Accountant!

Νέες θέσεις εργασίας

Digital Marketing Executive @ iTrust

 

Είναι ένα digital agency με μια ξεκάθαρη αρχή που διέπει τις υπηρεσίες του – να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες performance marketing. Αποτελεί πιστοποιημένο Google Premier Partner και Searchmetrics partner. Και, επί 5 συναπτά έτη η δουλειά της έχει αναγνωριστεί, με πολλαπλές βραβεύσεις στα Social Media Awards, Peak Marketing Awards & e-Volution Awards. Είναι η εταιρεία iTrust και αναζητά το νέο/νέα Digital Marketing Executive που θα ενταχθεί στη νεανική, δυναμική ομάδα της στη Θεσσαλονίκη. Το ΄χεις;

 

Υπάλληλος Γραφείου @ A.I.M BUSINESS SOLUTIONS

 

Η εταιρεία AIM BUSINESS SOLUTIONS ειδικεύεται στον τομέα των επενδύσεων παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα. Και τώρα, σε σένα που είσαι και μεγάλος master της οργάνωσης, σου δίνει την ευκαιρία να εμπλακείς στην υποβολή και διαχείριση επενδυτικών προγραμμάτων (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, κλπ). Διάβασε, λοιπόν, περισσότερα για τα προαπαιτούμενα της θέσης Υπάλληλος Γραφείου και δήλωσε το ενδιαφέρον σου!

 

Διαχειριστής eCommerce/Social Media Channels @ K22 GLOBAL TRADERS MON. IKE

 

Διαθέτεις εμπειρία στη λειτουργία και διαχείριση eCommerce πλατφορμών και καναλιών πωλήσεων; Το ΄χεις με τη συγγραφή διαφημιστικών κειμένων και τον έλεγχο Content Management πλατφορμών; Ντάξει, αν έχεις και γνώσεις σε εργαλεία γραφιστικής (Photoshop, GIMP κοκ.) ίσως και να είσαι ο επόμενος Διαχειριστής eCommerce/Social Media Channels. Για αυτό, κάνε challenge τον εαυτό σου και δήλωσε τώρα το ενδιαφέρον σου για τη θέση!

 

STORE MANAGER @ Pink Woman

 

Το πάθος σου για τη γυναικεία ένδυση, οι επικοινωνιακές και οργανωτικές σου ικανότητες και μια πιθανή εμπειρία σε θέση Visual Merchandiser είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που μπορούν να σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην εταιρεία Pink Woman. Ξέρεις, την μια εκ των κορυφαίων εταιρεία λιανικής πώλησης γυναικείας μόδας με ένα σαφές όραμα και μια ισχυρή ιστορία ανάπτυξης. Για αυτό, τρέξε να διαβάσεις περισσότερα για τις αρμοδιότητες και τα προσόντα της θέσης STORE MANAGER και προώθησε τώρα το βιογραφικό σου!

 

Digital Marketing & Reporting Specialist @ Money Market Α.Ε.

 

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η συνεχής βελτίωση και προώθηση των υπηρεσιών της! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Digital Marketing & Reporting Specialist!

 

Software Engineer @ Greca – Agent in Greece

 

Είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής; Διαθέτεις εμπειρία στην ανάπτυξη μηχανογραφικών εφαρμογών; Έχεις άριστες γνώσεις τεχνολογιών Web (HTML, CSS, JS, Bootstrap), web servers (Apache) και Git; Τότε, ένα ανταγωνιστικό πακέτο μισθολογικών αποδοχών, ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον και μια θέση ως Software Engineer  στην εταιρεία Greca μπορούν να γίνουν δικά σου. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

 

UX / UI Designer @ ignota.io

 

Εσένα ποιά χαρακτηριστικά σου σε καθιστούν έναν εξαιρετικό Designer; Γιατί, αν ανάμεσα σε αυτά είναι η αγάπη σου για το micro interactions και interaction design, η γνώσεις σου πάνω σε σχεδιαστικά συστήματα (XD, Photoshop, Figma, Illustrator, After Effects), η δημιουργικότητα και το πνεύμα ομαδικότητας σου… η εταιρεία ignota.io σε θέλει! Για αυτό, διάβασε περισσότερα για τη θέση UX / UI Designer και δήλωσε άμεσα το ενδιαφέρον σου!

 

Mid Level Vue.js or React.js Engineer @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική δεν έχει μόνο μια θέση για σένα – αλλά και πολλά yoga sessions καθημερινά! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα για τη θέση Mid Level Vue.js or React.js Engineer!

 

Mid-Level C# Developer @ D. THANOPOULOS S.A.

 

Είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής; Διαθέτεις εμπειρία σε ERP και Delphi 7 συστήματα ενώ παίζεις στα δάχτυλα την πλατφόρμα Xamarin για android και ios λογισμικά; Μήπως είσαι και master της ανάλυσης και της οργάνωσης; Τότε, η καριέρα σου στην εταιρεία μπορεί τώρα να ξεκινά. Για αυτό, στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Mid-Level C# Developer!

 

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

Σχόλια