Το νέο e-shop της πόλης λέγεται getoclock.eu και όπως αναφέρει και το όνομά του, μας φέρνει το πιο χρήσιμο και απαραίτητο αξεσουάρ για όλους μας, το ρολόι.

Επώνυμα γυναικεία, ανδρικά και smartwatch σε πολύ καλές τιμές και για όλα τα γούστα.

Αν και δεν έχει κλείσει ούτε μήνα λειτουργίας, η ομάδα μας «τέσταρε» ήδη το getoclock.eu και τα αποτελέσματα ήταν πράγματι εντυπωσιακά (αν μείναμε τόσο ικανοποιημένοι εν μέσω covid-19, φανταστείτε χωρίς την αόρατη αυτή απειλή).

Getoclock.eu

Και αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που μας έκανε να αναζητήσουμε την ομάδα που κρύβεται από πίσω και να μάθουμε περισσότερα για αυτό το νέο φαινόμενο που λέγεται getοclock.eu. Tα παιδιά που το τρέχουν, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα «πως την ξέρουν τη δουλειά».

Πέρα από την άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση και τη σιγουριά που σου αποπνέουν στο τηλεφωνικό κέντρο για την ποιότητα και την αυθεντικότητα της αγορά σου, αυτό που μας κέρδισε, ήταν το ενδιαφέρον τους και η αξιοπιστία τους για αυτό που σου προσφέρουν.

Μιλώντας μαζί τους καταλάβαμε πως το κάνουν αυτό να ακούγεται τόσο εύκολο!

  • Είναι απλό! Όπως απάντησαν… είμαστε 24ώρες το 24ωρο πάνω από αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε, που αγαπάμε και που μελετήσαμε πάρα πολύ! Δεν συμπεριφερόμαστε μόνο σαν επιχειρηματίες αλλά πιο πολύ σας πελάτες! Έτσι όλα είναι καλύτερα και για τις δύο πλευρές. Χτίζοντας μία μοναδική σχέση με τον άνθρωπο που επικοινωνεί μαζί μας και τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το e-shop μας.

Και αυτό ακριβώς κάνουν! Για τη δική μας παραγγελία, μία τηλεφωνική επιβεβαίωση με άμεση απάντηση σε ό,τι κι αν ρωτήσαμε καθώς και η παρακολούθηση της παραγγελίας μας για την παράδοσή της, μας έκανε να μιλάμε αυτή τη στιγμή για το πιο «in time» e-shop  της μετά καραντίνας εποχής!

Αν λοιπόν σκεφτόσαστε να αποκτήσετε ένα νέο ρολόι, τώρα είναι η ώρα! Το Frapress εξασφάλισε για τους αναγνώστες του έκπτωση στις ήδη χαμηλές τιμές του getoclock.eu.

Aνακαλύψτε σήμερα τα radiant ρολόγια του αύριο με έκπτωση 20% και τα all time, Just Cavalli με έκπτωση 15% γράφοντας στην παραγγελίας σας frapress15 ή frapress20.

Ακολουθήστε τους σε Facebook & Instagram (@getoclock.eu) καθώς τα ρολόγια τους ανανεώνονται καθημερινά όπως και οι προσφορές τους!

Σχόλια