Χρειάζεσαι μια ανανέωση στην καριέρα σου; Ανακάλυψε όλες τις νέες θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

 

Αν είσαι σε φάση να κάνεις το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σου καριέρα, μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στις παρακάτω θέσεις εργασίας, αλλά και σε όλες τις ανοιχτές αγγελίες που υπάρχουν στην πλατφόρμα του CollegeLink… και δε θα χάσεις!

Δες όλες τις ανοιχτές αγγελίες για εργασία στην Ελλάδα!

 

Άμεση κάλυψη Τμήματος Πωλήσεων @ Dominant

Ενδιαφέρεσαι να γίνεις κυρίαρχος στον κλάδο των πωλήσεων ή του marketing; Το έχεις! Γιατί, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να σταδιοδρομήσεις και να εξελιχθείς στα αντίστοιχα τμήματα της εταιρείας Dominant. Σε μια εταιρεία που μπορεί να σου προσφέρει συνεχή εκπαίδευση, ευκαιρίες εργασιακής ανέλιξης και ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Διάβασε, λοιπόν, περισσότερα για τη θέση Άμεση κάλυψη Τμήματος Πωλήσεων και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

 

Construction Manager @ EPAPHY

Ποιά είναι η σχέση σου με την κατασκευή προϊόντων; Γιατί, ο όμιλος εταιρειών EPAPHY ζητά επαγγελματία με σχεδιαστικές και τεχνικές γνώσεις για το project management κατασκευαστικών έργων που αφορούν εκθεσιακά περίπτερα, διαφημιστικά και ειδικές κατασκευές όπως stand προώθησης και προβολής και pop up stores. Τρέξε να δεις τα προσόντα της θέσης Construction Manager και προώθησε το βιογραφικό σου στην εταιρεία!

 

Control room operator @ Wootis S.A.

Διαθέτεις πτυχίο ηλεκτρολόγου ή μηχανολόγου μηχανικού ΑΕΙ/ΤΕΙ;  Γνωρίζεις άπταιστα τα Γερμανικά σε γραπτό και προφορικό επίπεδο; Είσαι τελοσπάντων αρκετά control freak για να αναλάβεις τη θέση Control room operator της εταιρείας Wootis S.A.; Για σκέψου το και στείλε το βιογραφικό σου!

Ανακάλυψε όλες τις νέες θέσεις εργασίας στο CollegeLink

Marketing & Sales @ Champions

Όλοι έχουν τη φωτιά, αλλά οι πρωταθλητές ξέρουν σίγουρα πως να ανάψουν τη σπίθα… Όπως ακριβώς γνωρίζει και η εταιρεία Champions τον τρόπο για να αναζωπυρώσει την καριέρα σου. Γιατί, σου προσφέρει και συνεχή εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και ευκαιρίες εξέλιξης και ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και bonus παραγωγικότητας… αν στείλεις τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Marketing & Sales!

 

Junior Graphic Designer @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

Είσαι απόφοιτος ΤΕΙ/ΑΕΙ Γραφιστικής; Παίζεις τη γλώσσα των Αγγλικών στα δάχτυλα; Γνωρίζεις να χειρίζεσαι το Mailchimp; Γιατί, αυτά ακριβώς και μόνο είναι τα προσόντα που χρειάζεται για να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας Junior Graphic Designer στην εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS! Το σκέφτεσαι;

 

Web Developer/Designer @ Greenmind Advertising

Αναρωτιέσαι συχνά τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη καριέρα ως web developer/ designer; Μια θέση πρακτικής άσκησης σαν κι αυτή στη διαφημιστική εταιρεία Greenmind Advertising φυσικά! Γιατί, θα εξοικειωθείς και με την κατασκευή site και με τη δημιουργία eshop και θα συνεργαστείς με κορυφαίες εταιρείες πελάτες της Ελλάδας και του εξωτερικού.Τι άλλο θες; Στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Web Developer/Designer!

 

Σύμβουλος Πωλήσεων @ Evripidis Bookstores

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν για να διαβάζουν συνεχώς βιβλία. Και σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους απευθύνεται και η θέση εργασίας Σύμβουλος Πωλήσεων του βιβλιοπωλείου Evripidis Bookstores! Στείλε το βιογραφικό σου τώρα, γιατί – πέρα από το γεγονός ότι θα εργάζεσαι στο πιο αγαπημένο σου περιβάλλον – θα εκπαιδεύεσαι συνεχώς, θα απολαύσεις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση και θα εργαστείς παρέα με μια υπέροχη ομάδα!

 

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

Η Money Market Α.Ε. είναι το μεγαλύτερο site σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και σύμμαχοι του Έλληνα καταναλωτή στην σύγκριση, επιλογή και απόκτηση του βέλτιστου προϊόντος και υπηρεσίας ασφάλισης. Το «κλειδί» για τη επίτευξη του στόχου της; Η εξυπηρέτηση! Είσαι έτοιμος να το πάρεις στα χέρια σου; Πάρε το ρίσκο και στείλε τώρα το βιογραφικό σου για τη θέση Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr!

 

Event Manager @ Hotel Panorama

Στο τέλος κάθε εμπειρίας αυτό που απομένει είναι οι αξέχαστες στιγμές, τα δυνατά συναισθήματα και οι άνθρωποι που συναναστραφήκαμε. Και, ακριβώς αυτού του είδους τις εμπειρίες έχει μάθει να δημιουργεί το Hotel Panorama! Για αυτό και ψάχνει εσένα… Εσένα που είσαι master της επικοινωνίας και η ψυχή της παρέας. Εσένα που έχεις εμπειρία από τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Εσένα που μιλάς άπταιστα τόσο την ελληνική όσο και την αγγλική γλώσσα. Για αυτό, διαβασε περισσότερα για τη θέση Event Manager και στείλε αμέσως το βιογραφικό σου!

 

Financial Analyst @ INVENTIO CONSULTING AE

Είσαι απόφοιτος του κλάδου των Οικονομικών; Παίζεις τις οικονομικές τεχνικές και συστήματα στα δάχτυλα; Είσαι master του reporting, των παρουσιάσεων και της επικοινωνίας τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική; Αν απάντησες φωναχτά ναι σε κάθε μία από τις ερωτήσεις, τότε μη το σκέφτεσαι… Διάβασε περισσότερα για τη θέση Financial Analyst και στείλε το βιογραφικό σου!

 

Software Engineer (Web, 3D graphics) @ TWI Hellas

Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας με δραστηριοποίηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξειδικεύεται στους τομείς του αυτοματισμού, των robotics και του AI. Και, διαθέτει γραφεία στην πιο cool γειτονιά της Αθήνας. Σου αρκούν για να σε πείσουν να γίνεις το επόμενο μέλος της εταιρείας TWI Hellas; Διάβασε περισσότερα για τη θέση Software Engineer (Web, 3D graphics)  και στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

 

Back-end developer @ PV Live

Χαρακτηρίζεσαι από πάθος για τις web εφαρμογές; Είσαι απόφοιτος του κλάδου της Πληροφορικής και έχεις εμπειρία στη χρήση PHP ή Python; Καταλαβαίνεις τα βασικά από relational & NoSQL databases; Ε, αν διαθέτεις αυτά και άλλα δύο τρία must have προσόντα είσαι ήδη το επόμενο μέλος της εταιρείας PV Live. Για αυτό, διαβασε περισσότερα για τη θέση Back-end developer και στείλε το βιογραφικό σου!

 

IT Consultant @ SICOA

Στην εταιρεία SICOA καμία μέρα δεν είναι η ίδια. Αντιθέτως, καθημερινά αναπτύσσεσαι, εξελίσσεσαι, μεγαλώνεις μαθαίνοντας συνεχώς καινούρια πράγματα και δουλεύοντας με ένα ευρύ εγχώριο και διεθνές πελατολόγιο. Και, τώρα, αναρωτιέσαι πώς θα μπεις στην εταιρεία αυτή; Το πιο σημαντικό είναι να σε ενδιαφέρει μια θέση ως Consultant. Για τα υπόλοιπα, διάβασε περισσότερα για τη θέση IT Consultant και… προώθησε το βιογραφικό σου τώρα!

 

Mid Level ERP Consultant/ Support @ DIMITROUKAS S. – KOUTSANTONIS D. OE

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η εταιρεία RDC  Informatics μελετά ( Research), αναπτύσσει ( Develop) και συμβουλεύει ( Consulting) επιχειρήσεις & οργανισμούς σχετικά με το πως θα διαχειριστούν «έξυπνα» τις έντονες αλλαγές στην Κοινωνία & την Οικονομία, με σύμμαχο τις Νέες Τεχνολογίες. Η πολυετής πείρα, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας των στελεχών της και οι επιλεγμένες διεθνείς συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές hardware & software, εξασφαλίζουν το υψηλό επίπεδο των λύσεων και προϊόντων που διαθέτει στην Ελληνική αγορά. Και, τώρα, σου δίνει την ευκαιρία να ενταχθείς και εσύ στο δυναμικό της και να γίνεις ο επόμενος Mid Level ERP Consultant/ Support της. Στείλε το βιογραφικό σου τώρα!

 

Κάνε join στη μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για entry level θέσεις!

Σχόλια