BEYOND ATH: Το μουσικό film από το παγκόσμιο tour του Kareem Kalokoh με το Havana Club είναι φωτιά!

Δες το πρώτος στο παγκόσμιο YouTube channel του Havana Club

Η μουσική και τα όνειρα δεν έχουν σύνορα. Το Havana Club, το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι, παρουσιάζει το μουσικό film Beyond ATH με τον ανερχόμενο καλλιτέχνη της Αθηναϊκής hip-hop σκηνής, Kareem Kalokoh, στο πρώτο παγκόσμιο tour του, σε 4 διαφορετικούς προορισμούς: Βρυξέλλες, Μαδρίτη, Βερολίνο και φυσικά Αβάνα στην Κούβα.

O hip hop artist ανακαλύπτει τις κουλτούρες των δρόμων του κόσμου παρέα με το Havana Club και παρουσιάζει τη μουσική του εκτός συνόρων, διεκδικώντας τη δική του θέση στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Το ταξίδι ξεκινάει από τις Βρυξέλλες όπου ο Kareem έχει τη ευκαιρία να κάνει live performance σε ένα από τα πιο urban clubs των Βρυξελλών και να γνωρίσει local artists. Στη Μαδρίτη, δίνει ένα after hours live show σε ένα underground party με το πιο ιδιαίτερο κοινό που έχει παίξει ποτέ, ενώ στο Βερολίνο ηχογραφεί tracks για τον καινούργιο του δίσκο μαζί με μια ομάδα καλλιτεχνών στο studio τους και γνωρίζει το διεθνή hip hop artist, Kelvyn Colt, με τον οποίο συζητούν για την εξέλιξη της μουσικής. Το ταξίδι ολοκληρώνεται στην Κούβα, την πατρίδα του Havana Club, όπου ο Kareem κάνει τα γυρίσματα για το νέο του video clip “Heaven” και γνωρίζει την αυθεντική κουλτούρα του δρόμου, όπως αυτή γεννιέται στα σοκάκια της Αβάνας.

BEYOND ATH

Το Havana Club, μέσα από τη συνεργασία του με τον Kareem και τη δημιουργία του Beyond ATH, τιμά την αυθεντική κουλτούρα του δρόμου και δίνει φωνή στο Αθηναϊκό street culture, για να βγει έξω από τα ελληνικά σύνορα.

 

Λίγα λόγια για το Havana Club

Το Havana Club 3 Años είναι το ρούμι με το μεγαλύτερο κύρος από όλα τα λευκά ρούμια και φέρνει μια αίσθηση ασυναγώνιστης ποιότητας σε όλα τα cocktails. Είναι το ρούμι που χρησιμοποιείται σήμερα για την παρασκευή του παγκοσμίου φήμης Mojito στο La Bodeguita del Medio αλλά και του φημισμένου Daiquiri στο θρυλικό El Floridita.Το Havana Club Añejo 7 Años είναι «η πεμπτουσία του παλαιωμένου κουβανέζικου ρουμιού». Πρόκειται για το πρώτο έξτρα-παλαιωμένο κουβανέζικο, πολυσύνθετο ρούμι, με πλούσιες γεύσεις, που έδειξε στον κόσμο ότι το ρούμι μπορεί να πίνεται και σκέτο.

Δημιουργήθηκε από τον θρυλικό Κουβανό Primero Maestro Ronero, Don Jose Navarro και για να παραχθεί χρειάζονται πάνω από 14 χρόνια ενώ η ελάχιστη ηλικία του κάθε ρουμιού στο μείγμα είναι 7 χρόνια.

Σχόλια