Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να είσαι Web Developer, αφού η ζήτηση για υποψηφίους developers αναμένεται να αυξηθεί κατά 23% έως το 2028 – ταχύτερα από τον μέσο όρο όλων των υπόλοιπων επαγγελμάτων.

Αν, λοιπόν, είσαι απόλυτα βέβαιος για την επιλογή σου να ακολουθήσεις επαγγελματικά τον κλάδο του Web Development ή αναζητάς ενεργά να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου πάνω στο Web Development, το CollegeLink έχει φροντίσει για σένα!

Ειδικότερα, το CollegeLink, η μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα για entry – level θέσεις εργασίας, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο online Web Development Academy με την υποστήριξη των Hiring Partners εταιριών Intralot, Upstream, iProject, Webjar, ImprovIT και Sleed, οι οποίες αναζητούν άμεσα νέους συνεργάτες. Ως απόφοιτος του Web Development Academy θα έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ το νέο μέλος στην ομάδα τους!

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και διαρκούν για 11 εβδομάδες – 70 διδακτικές ώρες. Οι διδακτικές ενότητες του προγράμματος θα είναι διαθέσιμες σε εσένα ανά εβδομάδα. Η κάθε μία από αυτές διαρκεί 7 ώρες/ εβδομάδα, οπότε θα έχεις την ευκαιρία να τις παρακολουθήσεις – και να της ξαναπαρακολουθήσεις όσες φορές εσύ επιθυμείς – από την άνεση του σπιτιού σου και με το δικό σου ρυθμό.

Κράτησε τώρα τη θέση σου και επωφελήσου των super εκπτώσεων. Οι εγγραφές κλείνουν στις 21 Μαΐου!

ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

 

Τι θα κερδίσεις;

  • Ολοκληρωμένες γνώσεις σε όλο το εύρος του Web Development από καταξιωμένους επαγγελματίες
  • Πρακτική άσκηση μέσω Hands on Coding και Real Life Project
  • Ευκαιρίες καριέρας σε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου
  • Επαγγελματική καθοδήγηση και Συμβουλευτική καριέρας

Web Development e-Learning Academy

Τι θα μάθεις;

●     HTML: Θα μάθεις να δημιουργείς, να επεξεργάζεσαι και να συνδέεις html σελίδες & να σχεδιάζεις την εμφάνισή τους με τη βοήθεια της CSS.
●     Javascript/jQuery: θα μάθεις να δημιουργείς και να προσθέτεις δυναμικά και διαδραστικά στοιχεία στις σελίδες με την βοήθεια της Javascript και της βιβλιοθήκης της jQuery.
●     SQL: Θα μάθεις να δημιουργείς και να επεξεργάζεσαι πίνακες στην βάση δεδομένων. Θα μπορείς να επιλέγεις, να προσθέτεις, να ανανεώνεις και να διαγράφεις δεδομένα από τους πίνακες.(MariaDB & MySQL)
●     PHP: Θα μάθεις να συντάσσεις σε pure PHP, με την οποία θα δημιουργήσεις όλη την λειτουργικότητα των σελίδων σου και θα μπορείς να επεξεργαστείς δεδομένα από την βάση σου.
●     Intro to Git & Version Control: Θα εξοικειωθείς το περιβάλλον git το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να ελέγχεις και να διαχειρίζεσαι εκδόσεις του κώδικα.
●     GIT: Θα μάθεις να λειτουργείς ένα ισχυρό σύστημα ελέγχου εκδόσεων (code versioning) για ανάπτυξη λογισμικού(BitBucket & GitHub)
  • Agile Software Development: Θα εξοικειωθείς με την Agile μεθοδολογία και εργαλεία που την υποστηρίζουν. Μάθε πως δουλεύουν οι σύγχρονες dev ομάδες.
  • React: Θα μάθεις πως να φτιάχνεις διαδραστικά UIs με μια απο τις πιο διαδεδομένες βιβλιοθήκες της JavaScript.
●     Develop a Web Application: Θα αναπτύξεις ένα πλήρως λειτουργικό web application συνδυάζοντας όλες τις παραπάνω τεχνολογίες και μεθόδους.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

  • Σε σένα που διαθέτεις STEM background και κατανοείς τα βασικά του προγραμματισμού
  • Σε σένα που είσαι coding freak και θέλεις να φτάσεις τις γνώσεις σου σε άλλο επίπεδο
  • Σε σένα που είσαι απόφοιτος Πληροφορικής και θα ήθελες να δημιουργήσεις το επόμενο Facebook (όπου Facebook όποιο είναι το αγαπημένο σου Web App)
  • Σε σένα που επιθυμείς να μάθεις πως να δημιουργείς εφαρμογές στο Internet

 

Ποιοί είναι οι εκπαιδευτές;

  1. Ιωάννης Παπίκας (SENIOR PRODUCT MANAGER | BACK-END TEACHER)
  2. Ιωάννης Τσέβδος (SENIOR FRONT-END DEVELOPER | JAVASCRIPT TEACHER)
  3. Γιώργος Κάρυ (PROJECT MANAGER & FRONT-END DEVELOPER | FRONT-END & WEB DEV TEACHER)
  4. Βαλέριος Χατζηγεωργίου (FULL STACK WEB DEVELOPER | ACADEMY MODERATOR)

 

*Καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος ο σκοπός μας είναι να έχεις την απόλυτη εκπαιδευτική εμπειρία και να μην μείνει απολύτως καμία τυχόν απορία ή ιδέα σου αναπάντητη. Έτσι, όλοι οι εκπαιδευτές αυτού θα είναι στη διάθεσή σου – μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας – προκειμένου να σου λύσουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή οποιαδήποτε απορία μπορείς να έχεις!

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα του Web Development Academy και δήλωσε συμμετοχή εδώ!


Λίγα λόγια για το CollegeLink

Το CollegeLink είναι η πρώτη και μεγαλύτερη recruiting πλατφόρμα στην Ελλάδα με ειδίκευση σε entry level θέσεις εργασίας και θέσεις πρακτικής άσκησης.

Σήμερα μετράει 50.000 ενεργούς χρήστες στην πλατφόρμα του, 2.200 εγγεγραμμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική και όχι μόνο αγορά εργασίας, 2.900 προσλήψεις φοιτητών και αποφοίτων σε περισσότερες από 150 entry level θέσεις εργασίας που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα του μηνιαία.

Σχόλια