Τη Δευτέρα 11 Μαΐου στις 19:00 στο κανάλι του TEDxLamia στο YouTube, έρχεται το έκτο και τελευταίο COVIDialogue με θέμα: «Η Μέρα Μετά».

Καλεσμένος του TEDxLamia ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας. Σχολιάζει, σε έναν διαδραστικό διάλογο με όλους εσάς, τα διδάγματα της πρόσφατης περιόδου και τα απαραίτητα βήματα για τη «Μέρα Μετά».

  • Που οφείλονται τα αντανακλαστικά της κοινωνίας;
  • Μπορούμε να διαχειριστούμε με την ίδια επιτυχία μια επόμενη οικονομική / εργασιακή / κοινωνική κρίση;
  • Άλλαξε το πρότυπο της Ελλάδας στο εξωτερικό;
  • Αλλάζει η πολιτική όπως την ξέραμε;
  • Υπάρχει στρατηγική για την επόμενη μέρα;

 

Αυτές κι άλλες δικές σας ερωτήσεις…

_______

Ακολουθεί το σύντομο βιογραφικό του:

Ο Παύλος Τσίμας είναι δημοσιογράφος, συνεργάτης του ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ. Παρουσιάζει την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή «Ημερολόγιο», συμμετέχει στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων και επιμελείται ενημερωτικές τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι, παράλληλα, τακτικός αρθρογράφος στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», από το 1991, σύμβουλος έκδοσης της ελληνικής «Huffington Post» και μέλος της . Γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1953. Σπούδασε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως δικηγόρος. Δημοσιογραφεί από το 1980. Ξεκίνησε ως πολιτικός συντάκτης, στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», και αργότερα ήταν  διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «902», της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» και του περιοδικού «Ταχυδρόμος». Το 1987 συμμετείχε στην δημοσιογραφική ομάδα που εγκαινίασε τον «Αθήνα 9,84» και διατηρεί έκτοτε την ιδιότητα του ραδιοφωνικού παραγωγού. Το 1993 παρουσίασε για πρώτη φορά ενημερωτική εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Στα χρόνια που ακολούθησαν, έχει παρουσιάσει εκπομπές δημοσιογραφικής έρευνας και πολιτικά talk shows στην τηλεόραση του ΜΕΓΚΑ και την ΕΡΤ. Από το 2014 συνεργάζεται και πάλι με τον ΣΚΑΙ. Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων (Το χρονικό της κρίσης, Ο φερετζές και Το πηλήκιο, εκδόσεις Μεταίχμιο). Έχει τιμηθεί με το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση το 1988.

 

Μάθε περισσότερα για τα COVIDialogues εδώ.

Δες ολόκληρο τον κύκλο ομιλιών εδώ.

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και μη χάσεις στιγμή από τις εκπλήξεις, που ακολουθούν!

Σχόλια