Έχεις πήξει και εσύ στην καραντίνα; Έχεις μελαγχολήσει ή περνάς και μόνος σου καλά; Σκέφτεσαι τι θα κάνεις μετά, τι θα αλλάξει… ή δεν σκέφτεσαι απολύτως τίποτα;

Όπως ξέρεις πάντα μας ενδιέφερε οι αναγνώστες να μοιράζονται τις σκέψεις τους μαζί μας,  γι’αυτό εξάλλου μπορείς ούτως ή άλλως να μας στείλεις όταν και όποτε το θέλεις κάποιο άρθρο σου. Ωστόσο, η περίοδος που ζούμε το κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον…Έτσι δεν είναι;

Θέλουμε λοιπόν να μοιραστείς μαζί μας όσα σκέφτεσαι  ή τέλος πάντων κάτι από αυτά που σκέφτεσαι.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να δημοσιεύσουμε τις σκέψεις σου:

  1. Το άρθρο σου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 500 λέξεις
  2. Θα πρέπει να έχει ένα τίτλο
  3. Ιδανικά θα θέλαμε να μας στείλεις μια φωτογραφία για να το συνοδεύσουμε (η φωτογραφία θα πρέπει να είναι 640*480 και να είναι jpeg)
  4. Να στείλεις το άρθρο σου στο info@frapress.gr με θέμα #karantiniazoume

*Σημαντική σημείωση: Σε περίπτωση που δεν θέλεις το άρθρο να δημοσιευτεί με το ονοματεπώνυμο σου, μπορείς να μας στείλεις το κείμενο σου και να διαλέξεις ένα ψευδώνυμο με το οποίο θα ήθελες να το δημοσιεύσουμε. 

Τι μπορείς να μας γράψεις:

Πραγματικά ό,τι θέλεις!

Μπορείς να μας γράψεις τι κάνεις για να περάσεις τον χρόνο σου, τι σκέφτεσαι για την κατάσταση σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, τι πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει μετά από αυτό που ζούμε,  μπορείς να δώσεις τις συμβουλές σου στους συναγωνιστές εγκλωβισμένους ή απλά να μοιραστείς τα συναισθήματά σου.

Μπορείς να μας στείλεις ένα αστείο κείμενο ή και ένα σοβαρό, τις σκέψεις σου πάνω στη ζωή, την αγάπη, τον έρωτα ή και… τον καπιταλισμό. Μπορείς να μας στείλεις πραγματικά ό,τι θέλεις!

Περιμένουμε το κείμενο σου και…καλό κουράγιο!

Σχόλια