Μήπως είσαι σε ενεργή αναζήτηση εργασίας, αλλά δεν γνωρίζεις πώς, πού και γιατί να ξεκινήσεις το ψάξιμο; Κάνε τώρα την αρχή από το CollegeLink και αυτές τις νέες θέσεις εργασίας.

 

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

 

Customer Care Intern (Πρακτική Άσκηση) @ Petas.gr

 

Ακόμη και ο Ηλίας Βρεττός κατάφερε να πετάξει ψηλά, μέχρι τα αστέρια να φτάσει… Εσύ ακόμη να στείλεις την αίτησή σου σε ένα από τα 15 κορυφαία ταξιδιωτικά πρακτορεία της Ευρώπης για τη θέση Customer Care Intern; Το ταξιδιωτικό πρακτορείο petas.gr αναζητά αυτόν που θα απασχοληθεί με την υποστήριξη της λειτουργίας του ταξιδιωτικού πρακτορείου σε καθημερινή βάση, αυτόν που θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των αιτημάτων των πελατών, αυτόν που ετοιμάζεται να απογειώσει την καριέρα του διαβάζοντας περισσότερα εδώ!

Γίνε εθελοντής στο Startup Career Fair @ CollegeLink

Θα σου δώσουμε μερικά hints. Τρία πανεπιστήμια, πάνω από 40 ελληνικές startup εταιρείες, σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και πολλές συμβουλές καριέρας. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών Insurancemarket.gr @ Money Market Α.Ε.

 

Η ευκαιρία είναι μια και τα ερωτήματα πολλά…Θέλεις να γίνεις επιτυχημένος και να αναπτυχθείς στο χώρο των Ασφαλειών, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση μιας μεγάλης εταιρείας Μεσιτών Ασφάλισης; Θέλεις να εργαστείς σε μια εταιρεία που διαμορφώνει την Ελληνική αγορά και δημιουργεί κουλτούρα και τρόπο σκέψης σε κάθε καταναλωτή; Θέλεις να μπεις σε μια ομάδα που εμπνέει, δημιουργεί,  καινοτομεί και διαπρέπει σε κάθε βήμα της; Τότε Αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για σένα! Η εταιρεία Money Market αναζητά ανθρώπους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Διάβασε περισσότερα εδώ!

 

Digital Marketing Manager @ Radial

 

Δημιουργικότητα είναι να επιτρέπεις τον εαυτό σου να κάνει λάθη. Τέχνη είναι να ξέρεις ποια από’ αυτά να κρατήσεις. Και σε ποια θέση εργασίας να στείλεις την αίτησή σου τώρα! Μήπως, λοιπόν, αν διαθέτεις τη βασική γνώση των Google Adwords & Facebook Ads, αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση και εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες πρέπει να στείλεις την αίτησή σου τώρα στη θέση Digital Marketing Manager της εταιρείας Radial; Διάβασε περισσότερα εδώ!

10 νέες θέσεις εργασίας για να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου!

 

Junior Frontend Developer @ Ziggy Creative Colony AE

 

Η εταιρεία Ziggy Creative Colony, ηγέτης στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών,αναζητά τον επόμενο της Junior FrontEnd Developer που θα εμπλακεί στα καινοτόμα project της εταιρείες αξιοποιώντας όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της. Ανάμεσα στα απαραίτητα προσόντα για τη θέση είναι η αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ρόλο, JavaScript, JQuery, HTML5, CSS εμπειρία εργασίας με Angular 8 & React. Για να μάθεις όλα τα υπόλοιπα, ρίξε τώρα μια ματιά εδώ!

 

 

Night Receptionists @ ELYSIUM BOUTIQUE HOTEL

 

Πολλοί λένε ότι αν είσαι από εκείνους που μένουν ξύπνιοι μέχρι αργά, δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι, καθώς το γεγονός αυτό μπορεί να αποτελεί σημάδι ευφυίας. Εμείς λέμε ότι δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι, καθώς το γεγονός αυτό μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στη θέση εργασίας Nights Receptionist του ξενοδοχείου  ELYSIUM BOUTIQUE HOTEL. Σε μια θέση όπου έχεις τη δυνατότητα να επωφεληθείς με ευκαιρίες εξέλιξης, συνεχή εκπαίδευση και ανταγωνιστικές ανταποδοτικές παροχές. Διάβασε περισσότερα εδώ!

 

Sales Support @ ADS Solutions

 

Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που θα ρωτήσουν όλοι οι φίλοι σου πριν προβούν σε κάποια αγορά; Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες χτυπάνε κόκκινο; Σε βρίσκεις αρκετά σκληροπυρηνικό διαπραγματευτή; Γιατί, λοιπόν, να μη στείλεις τώρα το βιογραφικό σου στην εταιρεία ADS Solutions για τη θέση Sales Support; Μπορείς να ενημερωθείς περαιτέρω για τα προσόντα και τα καθήκοντα της θέσης εδώ!

 

 

Υπάλληλος Υποδοχής / Front Desk Receptionist @ Simplicity IKE

 

Όταν μια πόρτα κλείνει μια άλλη πάντα ανοίγει. Μήπως, λοιπόν, να ανοίξεις αυτή του τετράστερου ξενοδοχείου Portes Mykonos Suites που αναζητά για την καλοκαιρινή σεζόν του 2020 Front Desk Receptionist; Ο συγκεκριμένος ρόλος επιδιώκει την ομαλή καθημερινή λειτουργία του front office και τα κύρια καθήκοντα περιλαμβάνουν τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τη διευθέτηση αναγκών των πελατών. Προώθησε το βιογραφικό σου με μια πρόσφατη φωτογραφία τώρα!

 

Junior Web Designer @ QualityWeb

 

Η εταιρεία QualityWeb αναζητά τον επόμενο web designer που θα στελεχώσει την ομάδα των προγραμματιστών και του marketing. Ο κύριος ρόλος της συγκεκριμένης θέσης αφορά την κατασκευή γραφικών νέων ιστοσελίδων και την δημιουργία εικαστικών για digital campaigns. Προτού προωθήσεις το βιογραφικό σου στο digital@qualityweb.gr σε ενημερώνουμε ότι η εταιρεία αγαπάει πολύ τα cover letters και τα βιογραφικά που δεν πατάνε σε έτοιμα templates.Διάβασε περισσότερα εδώ!

 

Μηχανολόγος Μηχανικός @ ARTION ADVANCED MEDICAL DEVICES SPC

 

Η εταιρεία ARTION ADVANCED MEDICAL DEVICES αναζητά άτομο δραστήριο με ενδιαφέρον στις νέες τεχνολογίες και με σκοπό να αναλάβει υπεύθυνος για την εμβιομηχανική ανάπτυξη των υπαρχόντων υλικών και άλλων και τον έλεγχο διαχείρισης ποιότητας. Προτού, προωθήσεις το βιογραφικό σου στο hr@artionmedical.gr, διάβασε περισσότερα για τη θέση εδώ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια