Η φετινή Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός.

Η ομάδα της IUF σε προσκαλεί σε μία δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από περισσότερα από 50 Πανεπιστήμια και Κολλέγια από όλη την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Γιατί όμως να επισκεφτείς την IUF;

 

50+ Πανεπιστήμια από 12 χώρες

Έλα σε επαφή με Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 12 χώρες και μάθε για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων. Η Λίστα Εκθετών θα ανακοινωθεί σύντομα.

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων

Μαθητής ή Φοιτητής

Θέλουμε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες και στους δύο. Στόχος μας είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στην μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης. Είτε είσαι μαθητής Λυκείου είτε φοιτητής ή απόφοιτος που ψάχνεις το επόμενο σου βήμα η IUF μπορεί  να σε βοηθήσει.

 

Σεμινάρια και Παρουσιάσεις

Παρακολούθησε χρήσιμες ομιλίες από εκπροσώπους πανεπιστημίων και άλλων οργανισμών. Μπορείς να βρεις ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου.

 

Ψυχομετρικά τεστ και συμβουλευτική

Πραγματοποίησε ψυχομετρικά τεστ με την ευγενική χορηγία της Orientum που μπορούν να σε βοηθήσουν να χαράξεις το κατάλληλο για εσένα ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μονοπάτι. Επίσης δοκίμασε τη δωρεάν συμβουλευτική για τη συγγραφή αιτήσεων για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από την EDMUNDO – Δωρεάν Συμβουλευτική για Διεθνείς Σπουδές.

 

Χρειάζεσαι υποτροφία;

Ο καθένας θα ήθελε να συμμετάσχει στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα των ονείρων του. Μέσα από την IUF μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.

Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε!

 

Αν βρίσκεσαι στην Αθήνα θα μας βρεις στις 8 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel Hotel  από τη 13.00 μέχρι τις 18.00.

Είσαι στην Θεσσαλονίκη; Τότε θα μας βρεις στις 9 Φεβρουαρίου στο Makedonia Palace από τις 14.00 μέχρι τις 19.00.

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά εγγραφή μέσω του site της έκθεσης www.iuf.gr διαλέγοντας την πόλη στην οποία θα παρευρεθείς.

 

Ακολούθησέ μας σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα μας.

Σχόλια