Μπορεί η εβδομάδα να ξεκίνησε με την κατά την παράδοση πιο καταθλιπτική μέρα του χρόνου, αλλά ποιός είπε ότι πρέπει η blue monday να πάρει boomerang και όλες τις υπόλοιπες ημέρες;

Συνέχισε να διαβάζεις ή μπες τώρα στο CollegeLink και θα καταλάβεις…

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Γίνε εθελοντής στο .Net Web Development Academy @ CollegeLink

Είσαι Web Developer και αναζητάς ενεργά εργασία; Άκου τι έχουμε για σένα! Για μια ακόμη χρονιά, έρχεται ανανεωμένο και για δύο ολόκληρες εβδομάδες το Web Development (.NET) Academy που στοχεύει στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development. Και αυτή τη φορά σου δίνουμε την ευκαιρία να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετέχοντας και ως εθελοντής. Are you ready to code; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Marketing Intern @ Mastercard

Για να γίνεις marketing specialist, πρέπει να βρίσκεσαι κοντά σε masters… ή να διεκδικήσεις τη θέση Marketing Intern στην εταιρεία Mastercard! Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της εταιρείας διαρκεί έξι ολόκληρους μήνες και απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές η απόφοιτους που διαθέτουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, ομαδικό πνεύμα και καινοτόμες ιδέες. Διάβασε περισσότερα εδώ!CollegeLink

Γίνε Σύμβουλος Εξυπηρέτησης & Τεχνικής Υποστήριξης Εταιρικών & Επιχειρησιακών Πελατών @ Cosmote e-Value

Η Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center, περίπου πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, άρτια τεχνολογική υποδομή και σχεδόν 6.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο.  Μα πάνω από όλα, αφού οι άνθρωποί της είναι η δύναμή της, προσφέρει άμεσα ευκαιρίες 8ωρης απασχόλησης μέσω συνεργαζόμενων εταιρειών σε διάφορες θέσεις εργασίας. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

Native Greek-Speaking Sales Executive / Business Developer @ Click&Boat

Paris is always a good idea… Αλλά γιατί να μένεις μόνο στην ιδέα όταν η εταιρεία Click&Boat αναζητά υποψηφίους για τη θέση Native Greek-Speaking Sales Executive; Η Click & Boat είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και έδρα το Παρίσι. Η πλατφόρμα της, που ξεκίνησε το 2013, εξειδικεύεται στην ενοικίαση σκαφών. Αν είσαι έτοιμος να κλείσεις one way ticket, διάβασε περισσότερα εδώ!

 

Γίνε εθελοντής στο Startup Career Fair @ CollegeLink

Θα σου δώσουμε μερικά hints. Τρία πανεπιστήμια, πάνω από 40 ελληνικές startup εταιρείες, σημαντικοί εκπρόσωποι του ελληνικού επιχειρηματικού κόσμου και πολλές συμβουλές καριέρας. Ψήθηκες; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Δεν έχεις προϋπηρεσία; Κάνε το πρώτο βήμα μαζί μας στη Θεσσαλονίκη! @ Teleperformance Greece

Βλέπεις συνεχώς θέσεις εργασίας για την Αθήνα ενώ εσύ είσαι στη Θεσσαλονίκη και χωρίς ακόμη εργασιακή εμπειρία; Η Teleperformance Greece σε θέλει κοντά της. Ειδικά εσένα που δεν έχεις εργαστεί ποτέ, ωστόσο θέλεις να δείξεις στον κόσμο πόσο επικοινωνιακός είσαι, σε θέλουμε περισσότερο! Ποιά είναι, όμως, αυτή η Teleperformance Greece που θέλει τόσο πολύ να ενταχθείς στην ομάδα της; Είναι η πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί το 2017 ως «Best Working Place» και ως “Best Multi-Lingual Contact Center in Europe, 2017”.  Το μεγαλύτερο κεφάλαιό της είναι οι άνθρωποί της,καθώς απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους. Στείλε την αίτησή σου τώρα αφού!

Business Analyst Internship @ Rosili Publishing House

Συχνά, οι βιβλιοφάγοι αναφωνούν ‘’ τόσα πολλά βιβλία, τόσος λίγος χρόνος΄΄… Αν, όμως, είσαι βιβλιοφάγος και εξειδικεύεσαι στον κλάδο του Μάρκετινγκ δεν θα το πεις ποτέ ξανά αυτό. Γιατί, ο εκδοτικός οίκος Rosili που ειδικεύεται στην έκδοση επιχειρησιακών βιβλίων αναζητά Marketing Specialist για να γίνει μέλος του δυναμικού του! Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Τεχνικός Η/Υ @ E-Gate Commerce Monoprosopi IKE

Από επισκευές υπολογιστών τι ξέρεις, Γιώργη; Η E-GATE, μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας, ζητά να προσλάβει στέλεχος για την καλύτερη οργάνωση της λειτουργίας του τμήματος τεχνικής υποστήριξης των πελατών της. Για τρέξε να στείλεις την αίτησή σου τώρα, Γιώργη!

Control room operator @ Wootis S.A.

Η εταιρεία Wootis S.A. αναζητά Control Room Operator. Ο υποψήφιος θα αναλάβει σε συνεργασία με την έμπειρη ομάδα της εταιρείας, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά την απομακρυσμένη παρακολούθηση Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ, τον εντοπισμός δυσλειτουργιών / βλαβών, τον τηλεχειρισμός εγκαταστάσεων, τη διατήρηση ticketing συστήματος, την ανάλυση και προετοιμασία αναφορών. Διάβασε περισσότερο εδώ!

Receptionist @ Perivolas Lifestyle Houses

Λέγεται ότι η Σαντορίνη έχει την κατάρα… του χωρισμού! Όμως, το ξενοδοχείο Perivolas Lifestyle Hotel έχει μια ανοιχτή θέση εργασίας Receptionist που μπορεί να είναι η μοίρα σου. Ποιά από τις δύο απόψεις θα ενστερνιστείς; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Work hard, party hard! Join the Multilingual Fiesta! @ Teleperformance Greece

 

Η εργασία σε μια πολυεθνική εταιρεία αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους στόχους σου; Πως θα σου φαινόταν να εργαστείς σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον; Καιρός να προσθέσεις την  Teleperformance Greece στη λίστα των επιλογών σου, καθώς αποτελεί την πρώτη επιλογή σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών έχοντας βραβευτεί πάλι το 2017 ως «Best Working Place» και έχοντας πρόσφατα βραβευτεί ως “Best Multilingual Contact Center in Europe, 2017”.  Απασχολεί πάνω από 6,000 υπαλλήλους από 91 εθνικότητες σε 35 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους.  Στείλε την αίτησή σου τώρα!

 

Στελέχη Εξυπηρέτησης Εισερχόμενων Κλήσεων Πελατών Τραπεζικών Προϊόντων @ Mellon Group of Companies

When life gives you lemons, you can make mellons. Ή σε ελεύθερη μετάφραση μπορείς να διεκδικήσεις μια θέση στο τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας Mellon Group of Companies.Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση πελατών τραπεζικών προϊόντων μεγάλου Τραπεζικού Οργανισμού με στόχο την επίλυση λειτουργικών και άλλων θεμάτων, διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα πληροφορίας και επικοινωνίας. Διάβασε περισσότερα εδώ!

 

Junior Graphic Designer @ CELESTINO

Το στυλ έχει να κάνει με το εκφράζεις τη μοναδικότητά σου ελεύθερα και με θάρρος… ή απλά με το να τη σχεδιάζεις! Για αυτό και η εταιρεία CELESTINO, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία γυναικείας ένδυσης, αναζητά έναν δημιουργικό Junior Graphic Designer με σύγχρονες γνώσεις, για μόνιμη απασχόληση στο σχεδιαστικό τμήμα. Αν θες να γίνεις μέλος της ομάδας της, κάνε την αίτησή σου τώρα!

Τεχνικός Υποστήριξης Τμήματος F&B @ Eurotel Hospitality

Ο Όμιλος EUROTEL, είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 25 χρόνια, στην παροχή τεχνολογικών λύσεων για τον ευρύτερο χώρο της φιλοξενίας και εστίασης.  Η Eurotel Hospitality S.A., ORACLE Gold Partner σε προϊόντα ORACLE HOSPITALITY, εταιρεία λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας για επιχειρήσεις  και ξενοδοχεία, αναζητά άτομο για την στελέχωση του τμήματος τεχνικής υποστήριξης Food & Beverage. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Social Media Specialist @ Health Marketing

Τί με είπε η άλλη; Σωστά στα είπε αγαπητέ μου Θεσσαλονικιέ! Η εταιρεία Health Marketing με έδρα τη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιείται στον χώρο του ιατρικού marketing αναζητά Social Media Specialist, με εξειδίκευση στο copywriting. Ρίξε μια ματιά εδώ αφού!

WEB DEVELOPER (WORDPRESS) @ SEEDERS IKE

Η δημιουργία κάθε ιστοσελίδας μπορεί να είναι εύκολη υπόθεση, αλλά η διαμόρφωσή της απαιτεί συγκεκριμένες δεξιότητες. Και αυτές τις δεξιότητες αναζητά και η εταιρεία SEEDERS στον υποψήφιο που θα στείλει την αίτησή του για τη θέση WEB DEVELOPER. Διάβασε περισσότερα εδώ!

Μηχανολόγος παραγωγής @ Aluminox

Η εταιρεία Aluminox αναζητά υποψηφίους για τη θέση Μηχανολόγος Παραγωγής. Εκείνος θα απασχοληθεί στην ομάδα λειτουργίας της παραγωγής και θα αναφέρεται στον Υπεύθυνο παραγωγής. Ο κύριος ρόλος του θα είναι η ενασχόληση του με τυποποιημένα προϊόντα της παραγωγής και η παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας. Στείλε την αίτησή σου τώρα

 

PRODUCTION ENGINEER @ Crystal SA Freezers and Coolers

Είσαι αρκετά cool ώστε να εργαστείς στην εταιρεία Crystal SA Freezers and Coolers; Αν διαθέτεις τις βασικές γνώσεις του σχεδιαστικού προγράμματος Solidworks, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και μπορείς να χειριστείς άψογα MS Office τότε σίγουρα είσαι και cooler και freezer! Διάβασε περισσότερα για τη θέση PRODUCTION ENGINEER εδώ!

Εκπρόσωπος πωλήσεων @ RoadCube Inc

Επιθυμείς να γίνεις μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας και να δουλέψεις με αναγνωρισμένες εταιρείες –  πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό; Η εταιρεία RoadCube, μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία λογισμικού η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα Ιταλία και Αμερική αναζητά εκπρόσωπο πωλήσεων. Στείλε την αίτησή σου τώρα!

Marketing Department Assistant @ Akoustika Medica

Δούλεψε για έναν σκοπό, όχι για το χειροκρότημα. Ζήσε τη ζωή για να εκφράζεσαι, όχι για να εντυπωσιάζεις. Βοήθα τους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή που επιθυμούν με την ακοή που έχουν και στείλε την αίτησή σου τώρα στην εταιρεία Akoustika Medica για τη θέση στο τμήμα μάρκετινγκ!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια