Τα Χριστούγεννα είναι εδώ σε λιγότερο από μια εβδομάδα και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην δοκιμάσω για σένα, πριν από σένα φίλη μου, outfits ταιριαστά με το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Θα μου πεις, μα καλά ποιος κάνει ρεβεγιόν Χριστουγέννων ακόμα; Που  βρίσκουν τα λέφτα για τόσο πανηγύρι;”.

Αυτή την απορία την έχω κι εγώ. Ωστόσο επειδή μπορεί να υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που ζουν ακόμα επι παλιού ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ(ή έτσι θέλουν να λένε), εγώ όφειλα να βρω συνδυασμούς και για τα δυο ρεβεγιόν.

Στην τελική, μπορείς να τα φορέσεις όποτε θέλεις μέσα στις γιορτές!

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 

Για την παραμονή των  Χριστουγέννων διάλεξα  λιγότερο φανταχτερά σύνολα (πάλι φανταχτερά είναι μην ανησυχείς). Είχα δυο είδη ρεβεγιόν στο μυαλό μου. Αυτά που κάνει ο κόσμος σε club και μπουζούκια και τις πιο χαλαρές καταστάσεις. Για την πρώτη κατηγορία σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα κάτι πιο κοντό που να σου αφήνει και την ελευθερία να χορέψεις, ενώ για την δεύτερη περίπτωση επέλεξα κάτι πιο μακρύ που να έχει και μια κλασσική εσσανς. 

Σε club, κέντρο διασκέδασης, μπουζούκια:

Τι φόρεσα: Mini φόρεμα με κεντημένα λουλούδια, πούλιες και λεπτομέρεια απο δαντέλα στα μανίκια. Γκρι μποτάκια με παγιέτες. Μαύρη απλή τσάντα με τρουκ. Κοκκαλάκια με πέρλες στα μαλλιά. Μαύρο μάλλινο παλτό.

Σε bar restaurant, καλεσμένη σε φιλικό σπίτι, σε μουσική σκηνή:

Τι φόρεσα: Μωβ holographic maxi φούστα. Την μπλούζα αυτήν με τα διάφανα φουσκωτά μανίκια που κυκλοφορεί κυριολεκτικά παντού! Γκρι μποτάκια με παγιέτες. Απλό μαύρο τσαντάκι. Παλτό με animal print.

 

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Εδώ, προσπάθησα να εξαντλήσω την extra πλευρά μου. Το αν τα κατάφερα ή όχι θα το κρίνεις εσύ. Ωστόσο, έχω να σου πω πως το διασκέδασα πάρα πολύ που κυκλοφόρησα έτσι ντυμένη πρωί πρωί στις γειτονιές και στις ταράτσες.

Σε club, κέντρο διασκέδασης, μπουζούκια:

Τι φόρεσα: Mini φούστα με πούλιες και κέντημα. Μπλούζα με φουσκωτά,διάφανα μανίκια. Γόβες κλασσικές μαύρες. Τσάντα φάκελος. Πουά ημιδιάφανο καλσόν. Μπορεί να μην έβγαλα φώτο με παλτό, αλλά θα το συνδύαζα με το μαύρο μάλλινο παλτό μου.

Σε bar restaraunt,σε μουσική σκηνή:

Τι φόρεσα: Ασημί μεταλλιζέ φούστα. Μαύρο ημιδιάφανο κοντομάνικο top. Γκρι μποτάκια με παγιέτες. Τσαντα φάκελος. Ασημί σκουλαρίκια κρίκους και ασημί κολιέ. (Παλτό μαύρο μάλλινο).

Καλεσμένη σε φιλικό/συγγενικό σπίτι ή οικοδέσποινα:

Τι φόρεσα: Μαύρο παντελόνι με ρίγα από παγιέτες στο πλάι. Απλό μαύρο top. Χρυσό κολιέ και βραχιόλι με χρυσές λεπτομέρειες. Μαύρες γόβες. Κοκαλάκι με πέρλες.

 

Φυσικά το outfit με τις μπιτζάμες επέλεξα να μην το βάλω στο άρθρο, αν και είναι πολύ πιθανό να το τιμήσω εγώ προσωπικά.

Ωστόσο, για σένα φίλη που ακόμα σε βαστούν τα πόδια σου και έχεις όρεξη για γιορτές και πανηγύρια, θέλω να σου επιστήσω την προσοχή σε δυο βασικά πραγματάκια πριν σου ευχηθώ καλές γιορτές.(Fashion αρθρο χωρις κοινωνικό μήνυμα δεν γίνεται!)

Πρώτον, τις μέρες των γιορτών, εσύ μπορεί να βγαίνεις έξω για να διασκεδάσεις, να γλεντήσεις κτλπ, όμως γύρω σου υπάρχουν πολλοί που εκείνες ακριβώς τις ώρες, δουλεύουν και σε εξυπηρετούν. Και πίστεψε με, κανείς δεν πάει να δουλέψει χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα αν δεν έχει μεγάλη ανάγκη. Γι’αυτό οφείλεις ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ, ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ σ’αυτους που σου σερβίρουν το ποτό/φαγητό σου, σ’αυτούς που οδηγούν το ταξί που σε πάει χαράματα στο σπίτι, και σ’αυτούς που εφημερεύουν στα επείγοντα-στα οποία εύχομαι να μην πας-. Δεν είναι δούλοι σου και δε σου χρωστάνε απολύτως τίποτα!

Δεύτερον, για να μην καταλήξεις –στην καλύτερη– στα επείγοντα (στην χειρότερη κάπου αλλού με κυπαρίσσια), μην οδηγείς όταν έχεις πιει. Προτίμησε το ταξί, δώσε να οδηγήσει κάποιος από την παρέα που δεν έχει καταναλώσει αλκοόλ ή γίνε εσύ η οδηγός της παρέας. Μπορεί να γιορτάζουμε την γέννηση του θεανθρώπου, αλλά εσύ είσαι θνητή χίλια τα εκατό (κι ας μοιάζεις με θεά στα extra συνολάκια σου). Και πάντα μα πάντα να φοράς την ζώνη που σε δένει με τη ζωή.

Καλές γιορτές λοιπόν!

 

 

 

Σχόλια