Και πάλι εδώ για να συνεχίσω τις δοκιμές στα trends των αξεσουάρ της φετινής σαιζόν!

Μάζεψα τις πληροφορίες μου, συνέθεσα τα outfit που με εκφράζουν κι είμαι έτοιμη να σου δείξω φίλη, τι να βάλεις και πως, από τα items που είναι στη μόδα το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα.

 

Trend: Παπούτσια με τετράγωνη μύτη.

Είχα ξεχάσει ότι υπήρχαν. Για την ακρίβεια τελευταία φορά που υπήρξε το trend αυτό, δεν με ενδιέφεραν και τόσο τα παπούτσια καθώς δεν είχα μάθει ακόμα να περπατάω… Γι’αυτο και χρειάστηκα την παπουτσοθήκη της μαμάς μου. Αν και πολλοί μου είπαν ότι σιχαίνονται την συγκεκριμένη τάση, εμένα μου άρεσε αυτό το …blast from the past.

Για το outfit αυτό επέλεξα να φορέσω: Τζιν παντελόνα. Πουκάμισο με leather λεπτομέρειες σε μανίκια και γιακά και pattern με σκυλάκια. Saddle tweed bag. Μενταγιόν σε χρυσό χρώμα. Γόβες με τετράγωνη μύτη.

Trend: Long and lean boots.

Αν γεννήθηκες κάπου στη δεκαετία του ’90 σιγουρα θα πέτυχες κάποια στιγμή την … “ανεπανάληπτη” μόδα με τις μπότες μέχρι το γόνατο και το τζιν από μέσα. Σαν την Αθηνά Ωνάση όταν πήγαινε για ιππασία ένα πράγμα, αλλά στην απένταρη εκδοχή της.

Ε λοιπόν εκείνες οι μπότες, αλλά με τακούνι, επέστρεψαν και ευτυχώς δεν φοριούνται πια με τζιν. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση που όμως ταιριάζει περισσότερα στα ψηλά κοριτσια (γνώμη μου). Η παπουτσοθήκη της μαμάς μου στάθηκε για άλλη μια φορά αρωγός.

Για το outfit αυτό επέλεξα να φορέσω: Midi floral φόρεμα.Καπέλο με μεγάλο γείσο. Τσαντάκι με τρουκ. Μάλλινο παλτό. Μπότες μέχρι το γόνατο με τετράγωνη μύτη.(see that crossover?)

 

Για το outfit αυτό επέλεξα να φορέσω: Mini skirt με πούλιες. Top σε teal blue απόχρωση. Παλτό απο δερματίνη. Saddle bag. Μπότες μέχρι το γόνατο(διαφορετικές απο τις προηγούμενες).

 

Trend: Σετ σκουλαρίκια με περιδέραιο.

Αν έχεις ξαναδιαβάσει άρθρο μου θα έχεις υποψιαστεί ότι… είμαι “μαλωμένη” με τα κοσμήματα. Φοράω σπάνια, δεν τα θεωρώ βασικά κομμάτια για ένα σύνολο κι υπάρχουν ελάχιστα που μου αρέσουν.

Για το λόγο αυτό, η συγκεκριμένη τάση ήταν εξαιρετικά challenging για μένα. Ωστόσο βρήκα κάποια που ίσως να μπορούν να θεωρηθούν και σετ και τα προσάρμοσα σε δυο outfits που συνήθως τα φοράω χωρίς κοσμήματα.

Για το outfit αυτό επέλεξα να φορέσω: Κοτλέ παντελόνι με floral σχέδιο. Taba μπλούζα με φαρδιά μανίκια. Taba τσάντα (που μοιάζει με σοκολατάκι). Λευκά sneakers. Τζιν jacket. Σκουλαρίκια σε πράσινη απόχρωση. Κολιέ με floral επιρροές.

 

Για το outfit αυτό επέλεξα να φορέσω: Παντελόνα με κουμπιά στο πλάι. Μαύρο απλό top. Μάλλινο παλτό. Τσαντάκι με τρουκ. Λευκά sneakers. Ασημί περιδέραιο. Ασημί/μαύρα σκουλαρίκια.

 

Trend: Χιαστί τσάντα.

Ίσως ο πιο άνετος και ασφαλής τρόπος να φορέσεις την τσάντα σου. Κατ’εμέ όχι και ο πιο μοδάτος. Ωστόσο, φέτος επανήλθαν στην μόδα οι cross body bags κι εγώ απλά επιμήκυνα τα λουράκια από τις τσάντες μου.

Για το outfit αυτό επέλεξα να φορέσω: Παντελόνι με naturalistic σχεδιο. Απλό μαύρο top. Σακάκι με κρόσσια(έχω πάει να δώσω μάθημα με αυτό, ναι). Χιαστί τσαντάκι με καφετί λεπτομέρειες. Καφέ μποτάκια.

 

Για το outfit αυτό επέλεξα να φορέσω: Φόρεμα σαλοπέτα καρό. Μαύρο κοντομάνικο πουκάμισο με διαφάνεια. Καπέλο με μεγάλο γείσο. Τσαντάκι με τρουκ. Μάλλινο παλτό. Μποτάκια από δερματίνη που μοιάζει με το δέρμα παλιών μου φίλων.

 

Αυτό ήταν λοιπόν το δεύτερο και τελευταίο μέρος που αφορούσε τα trends των αξεσουάρ. Ωστόσο, δε θα ξεμπερδέψεις εύκολα από μένα φίλη. Σκοπεύω να επανέλθω με περισσότερες προτάσεις, αρκετες δόσεις cringe και φυσικά την σκάλα-studio. Ή και όχι!

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε,

φόρα τα trends που σου αρέσουν και μην τα αφήνεις να σε φοράνε αυτά!

Σχόλια