Οι Ginger Creepers TB αποτυπώνουν επί σκηνής την μυστηριακή ατμόσφαιρα που ακολουθούσε τον μεγάλο Leonard Cohen.

Ένα παιδί ανδρώνεται, πηγαίνει στην N.Y. Εκεί ζει όπως πρέπει την ζωή της μεγαλούπολης, ώσπου υποχρεώνεται να εργαστεί για να μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς του. Πιάνει δουλειά ως θυρωρός πολυκατοικίας και παραλαμβάνει ένα γράμμα για τον Mr Leonard, ο οποίος όμως έχει πια μετακομίσει. Ο νεαρός θυρωρός προσπαθεί να βρει τον γνωστό τραγουδοποιό για να του παραδώσει το γράμμα. Τον ακολουθεί, πάντα είναι ένα βήμα πίσω, αλλά επιμένει!

Βγαλμένη από την ευφυΐα και την μοναδική αισθητική των GCTB η παράσταση μας παρασέρνει σε ένα ατμοσφαιρικό ταξίδι ακολουθώντας τον Κόεν και την μουσική του!

Η Κλεοπάτρα Τολόγκου δίνει εξ αρχής τον ρυθμό, ο Χρήστος Καπενής (GCTB) μας σαγηνεύει και υπόλοιποι μένουμε να παρακολουθούμε αποσβολωμένοι καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται. Φυσικά όλα αυτά θα ωχριούσαν δίχως τις σκηνοθετικές δεξιότητες του Γρηγόρη Χατζάκη.

Εν κατακλείδι η παράσταση Mr Leonard είναι μια μουσική παράσταση, που δεν είναι μουσική παράσταση. Ένα (όχι) βιογραφικό δράμα με έξυπνο χιούμορ που ακολουθεί κατά πόδας τον Leonard Cohen, με εξαιρετικές ερμηνείες και υπέροχη αισθητική.

Κάθε Κυριακή (21:15) μετά το τέλος της παράστασης, ακολουθεί το Mr. Leonard Live, ένα μουσικό tribute στον Leonard Cohen, από τον τραγουδιστή και τραγουδοποιό Βασίλη Μπαμπούνη, που λειτουργεί σαν spin-off της παράστασης, με τα τραγούδια στα οποία έχει βασιστεί το Mr. Leonard και την πραγματική ιστορία τους.

Πληροφορίες Παράστασης:

Από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 21:15, Κυριακή στις 19:00 & Δευτέρα στις 21:15. (Προ-παραστάσεις Δευτέρα 25/11- Τρίτη 26/11 στις 21:00 & Δευτέρα 2/11 – Τρίτη 3/11 στις 21:00)

Γενική Είσοδος: 12€, Μειωμένο: 10€, Ατέλειες: 5€

Σχόλια