Θες να ακούσεις το πολυπόθητο προσλαμβάνεσαι; Θες να δεις την καθημερινότητα σου να αλλάζει ριζικά; Θες να ανεξαρτητοποιηθείς και να εξελιχθείς προσωπικά; Δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Μα φυσικά, από το CollegeLink!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Entry Level Developer Discover Programme @Vodafone Greece

Το μέλλον σήμερα, φαντάζει πιο συναρπαστικό από ποτέ και μια καριέρα στη Vodafone είναι εξίσου συναρπαστική. Η ψηφιακή εποχή είναι εδώ. Στη Vodafone, μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ ενεργά στη διαμόρφωσή της με καινοτόμα προϊόντα που βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων, δημιουργώντας ένα έξυπνο και ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον. Έτοιμος/η να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου;! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Internship Programme Greece @Vodafone Greece

Και για σένα που είσαι φοιτητής και αναζητάς μια θέση πρακτικής στον συναρπαστικό κόσμο της Vodafone, αυτή η ευκαιρία είναι ραμμένη και κομμένη στα μέτρα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Mid Level Web Developer @PIZZA FAN

Είσαι Web Developer που αναζητά να εφαρμόσει τις γνώσεις του σε ένα challenging project; Θέλεις το έργο σου να έχει αντίκτυπο σε ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς; Σε ενδιαφέρει να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, και να γίνεις μέρος σε μια έμπειρη και δεμένη ομάδα; Γίνε μέρος της web ομάδας της Pizza Fan! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Web Developers @DOCTOR PRINOU

Οι επιχειρήσεις Πρίνου καινοτομούν καλύπτοντας όλες τις αισθητικές ανάγκες από οργανωμένα συστήματα υπηρεσιών. Είναι πρώτες στον κλάδο της ομορφιάς στην Ελλάδα και έχουν απασχολήσει έως και 10.000 άτομα. Η συνταγή της επιτυχίας έγκειται στην πρωτοπορία, αλλά και τυποποίηση των υπηρεσιών, την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του. Εκπαιδεύει σε τακτική βάση τα νέα και τα παλαιότερα στελέχη στην εφαρμογή των νέων αυτών τεχνολογιών στο εκπαιδευτικό κέντρο των επιχειρήσεων ΠΡΙΝΟΥ κάνοντας χρήση Ιntervisual LΕΑRNING και SKYPE. Τα DR PRINOU ζητούν Web Developer για την ανάπτυξη του τμήματός τους. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Marketing Assistant @METAXA HOSPITALITY GROUP

Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Metaxa Hospitality Group στην Σαντορίνη, ζητά άμεσα Marketing Assistant για να καλύψει την ανάγκη του τμήματος Marketing. Νομίζουμε ότι δεν χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες, σε έχει ενθουσιάσει ήδη! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Softone ERP Consultant @DIMITROUKAS S. – KOUTSANTONIS D. OE

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων πληροφορικής και αναζητά να προσλάβει SoftOne ERP Consultant για την υλοποίηση πληροφοριακών έργων μηχανογράφησης με τις εφαρμογές της Softone. Βασικά σου καθήκοντα θα είναι η καταγραφή και ανάλυση επιχειρηματικών διαδικασιών επιχειρήσεων, η παραμετροποίηση διαδικασιών επιχείρησης μέσω του ERP Softone, η εκπαίδευση και υποστήριξη χρηστών των πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και η αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

collegeLink
Δες τις 10 νέες θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός @AUTOMATION TECHNIQUE

Αναζητάς δουλειά ως Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός; Να η ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις! Ζητείται Ηλεκτρολόγος-Μηχανικός ΑΕΙ από εταιρεία συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού, με άριστη γνώση αγγλικών και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις. Επιθυμητή η εμπειρία προγραμματισμού PLC, inverter και συνολικά συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Information Security Consultant (SEC-CNSLT) @NETBULL

Διάβασε εδώ; Η Netbull αναζητεί έναν Σύμβουλο Ασφάλειας Πληροφοριών, ο οποίος απολαμβάνει την εργασία στον τομέα της ασφαλείας, για να ενταχθεί στην ομάδα και να γίνει μέλος της πρακτικής της εταιρίας για Information Security Governance Risk & Compliance. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Operations Assistant @Madouvalos Bros S.A.

Η εταιρεία ΔΙΡΟ, ηγέτιδα στον τομέα τροφοδοσίας/foodservice, με έδρα το Πέραμα, ζητά υπάλληλο γραφείου με εμπειρία στην διεκπεραίωση παραγγελιών μέσω προγράμματος ERP (Entersoft) και καλή γνώση Αγγλικών. Θα εκτιμηθεί προϋπηρεσία σε εταιρείες τροφίμων. Προτίμηση θα δοθεί σε κατοίκους δυτικής Αττικής, Πειραιά, και Αθήνας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Υπεύθυνη, -ος Εμπορικού Τμήματος @Starlight Company

Έχεις ταλέντο στις πωλήσεις και νιώθεις ότι μπορείς να συμβάλεις στο Εμπορικό Τμήμα τη εταιρείας; Η Starlight Company, εταιρεία εμπορίας και κατασκευής φωτιστικών ζητά Νέα, -ο από 23 έως 35 ετών πρόθυμο, με κατεύθυνση Marketing & Εμπορία για την υποστήριξη και την οργάνωση του Εμπορικού Τμήματος στα πλαίσια της προώθησης και προβολής των ειδών της εταιρείας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink! Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

Σχόλια