Έχεις δει τους τίτλους των ειδήσεων. Γνωρίζεις ότι η Κλιματική Αλλαγή είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας.

There is no Plan(et) B: A Climate Reality Workshop in Athens.

Θέλεις να μάθεις τι σημαίνει όλο αυτό για το μέλλον σου.
Θέλεις να μάθεις τι μπορούμε να κάνουμε. Τι μπορείς εσύ να κάνεις!

Σου παρουσιάζουμε τους 3+1 λόγους για να έρθεις στο workshop των Global Shapers Athens Hub για την κλιματική αλλαγή!

1. Θα πάρεις απαντήσεις για τα ερώτηματα που πάντα σε απασχολούσαν για την κλιματική αλλαγή.

Πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα; Πώς θα επηρεάσει τη ζωή μας στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια; Έχουμε χρόνο να κάνουμε κάτι για να το αντιμετωπίσουμε; Τι μπορώ να κάνω εγώ σε καθημερινή βάση για να συμβάλλω;
 
Το περιεχόμενο του workshop αποτελεί μέρος του επίσημου Climate Reality training του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Al Gore.
 
 
2. Θα γνωρίσεις οργανισμούς και αξιόλογους ανθρώπους που τρέχουν πρωτοβουλίες για το περιβάλλον και την επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής.
 
Opinion leaders, οργανισμοί και άνθρωποι που ασχολούνται με το Περιβάλλον, θα είναι εκεί για να πουν “αλήθειες” και να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά σου.
 
3. Θα περάσεις καλά!
 
Πέρα από το περιεχόμενο, το event θα κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις! Εκτός από το ότι είναι η πρώτη εκδήλωση των Global Shapers στην Αθήνα για αυτή τη σεζόν, η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Atraktos έναν νέο χώρο συνεργασίας, καινοτομίας και κοινωνικού αντίκτυπου. Παρόλο που η Atraktos δεν έχει ανοίξει ακόμα επίσημα τις πόρτες της, η εκδήλωση θα είναι η πρώτη, exclusive ευκαιρία για όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση να πάρουν μια πρώτη γεύση από αυτό τον πανέμορφο χώρο που θα πρωταγωνιστήσει στα events της Αθήνας τα επόμενα χρόνια.
 
Επίσης, μετά το τέλος της εκδήλωσης θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις και να δικτυωθείς με τους ομιλητές, οργανισμούς και παρευρισκόμενους της εκδήλωσης, απολαμβάνοντας free drinks και sustainable snacks. Και πού ξέρεις, μπορεί να συναντήσεις και μερικούς προσκεκλημένους-έκπληξη!
 
 
4. Συμμετέχοντας θα έχεις άμεσα αντίκτυπο στο περιβάλλον
 
Την ίδια στιγμής την εκδήλωση στην Αθήνα, αντίστοιχα events θα γίνονται σε όλο τον κόσμο, ως μέρος της πρωτοβουλίας “24 Hours of Reality”, με την υποστήριξη του πρώην Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Al Gore. Για κάθε συμμετέχοντα, σε όλο τον κόσμο, η διεθνής πρωτοβουλία “One Tree Planted” θα φυτέψει ένα δέντρο σε μια περιοχή που το χρειάζεται. Στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον οργανισμό We4All, θα φυτέψουμε 1 επιπλέον δέντρο για κάθε συμμετέχοντα του event. Συμμετέχοντας λοιπόν στην εκδήλωση, έχεις άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον.
 
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής: https://forms.gle/AMDYw4sKLqxxSNwj7
 

Περισσότερες πληροφορίες: There is no Plan(et) B: A Climate Reality Workshop in Athens
 

Η εκδήλωση είναι πλήρως προσβάσιμη σε χρήστες αμαξιδίου καθώς και άτομα με απώλεια ακοής ή βαρηκοΐα.

Σχόλια