Ένα τριήμερο αφιερωμένο στη μουσική, τη μόδα και τη vintage αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (29/11 – 1/12, Ωδείο Αθηνών)

Διψάς για μια βουτιά στην pop κουλτούρα, με vintage άρωμα; Λατρεύεις τον ήχο του βινυλίου; Είσαι συλλέκτης ή απλά απολαμβάνεις την αναζήτηση παλιών αντικειμένων αξίας; Μια καλή ευκαιρία σου φτιάχνει τη διάθεση; Σου αρέσει μια βόλτα να μετατρέπεται σε γιορτή; Αν ναι, τo Vinyl & Vintage Marketplace, είναι για σένα!

Vinyl & Vintage Marketplace

Το Vinyl & Vintage Marketplace είναι ένα νέο event στο κέντρο της πόλης, που απευθύνεται στους ανθρώπους για τους οποίους η αισθητική είναι τρόπος ζωής. Σ’ αυτούς που εκτιμούν τον χαρακτήρα των vintage ρούχων, σε αυτούς που μετατρέπουν την ακρόαση της μουσικής σε μυσταγωγία, σε αυτούς που εκτιμούν την αξία του μοναδικού και σε όσους γοητεύονται από τη μαγεία της ανακάλυψης.

Το Vinyl & Vintage Marketplace συσπειρώνει ιδιώτες και επαγγελματίες πωλητές, με πολλά καινούργια και συλλεκτικά προϊόντα τα οποία, εκτός από αυτά γύρω από την μουσική (βινύλια, CD’s, 45άρια), που είναι ο κύριος κορμός του V&V Μarketplace, θα περιλαμβάνουν επίσης κόμικς, vintage ρούχα, αξεσουάρ και αναλογικά ηχοσυστήματα υψηλής πιστότητας (high end). Eπίσης μοναδικά, χειροποίητα είδη διακόσμησης, καθώς και συλλεκτικές αντίκες από παιχνίδια και juke box ως φωτογραφικές κάμερες και διαχρονικά gadgets. Παράλληλα, για την διάρκεια του Vinyl &Vintage Μarketplace θα ανακοινωθούν events που θα ξεκινούν από live εμφανίσεις καλλιτεχνών, dj sets κι εκθέσεις, ως ειδικές εκπλήξεις και διαγωνισμούς για δώρα κοινού, ενώ στον χώρο θα λειτουργεί ειδικά σχεδιασμένο cafe για τους επισκέπτες.

Για τρεις μέρες, ο φιλόξενος χώρος του Ωδείου Αθηνών στο κέντρο της πόλης, θα γίνει το σημείο συνάντησης ανάμεσα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που τους αρέσει να ταξιδεύουν στον χρόνο γιατί γνωρίζουν ότι αυτός είναι το νόμισμα της ζωής και που εκτιμούν τη ζεστασιά που προσφέρει ένα μοναδικό αντικείμενο.


Κρατήσεις θέσεων πώλησης: 210 6820 302, info@vinylandvintage.gr


Vinyl & Vintage Μarketplace
Ωδείο Αθηνών (Βασ. Γεωργίου B 17-19)
Ώρες λειτουργίας:
29/11: 18:00 – 22:00
30/11: 10:00 – 22:00
1/12 : 10:00 – 21:00
www.vinylandvintage.gr
Διοργάνωση: www.changecreative.gr

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1535704129905354/

Σχόλια