Το πώς στα φέρνει η ζωή δεν μπορείς να το ξέρεις και σίγουρα δεν μπορείς να το ελέγξεις. Η ζαριά είναι ζαριά και πρέπει να την παίξεις.

4 τύποι βαρέθηκαν την κατάντια τους την καθημερινή και αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους παρανομώντας. Η απαγωγή γκάνγκστερ, όμως, αποδεικνύεται πιο δύσκολη υπόθεση απ΄ότι υπολόγιζαν.

Ο Θοδωρής Βουρνάς σκηνοθετεί άψογα το noir έργο του Peter Straughan “Bones” και το εξαιρετικό καστ απογειώνει την παράσταση, καθιστώντας την must see!

Ο Μανώλης Κλώναρης παίρνει κάποιες ενέργειες πάνω του, οι οποίες όμως φέρνουν περίεργα αποτελέσματα σε όλη την ομάδα. Ο Γιώργος Μπανταδάκης φαίνεται να πελαγώνει εύκολα, αλλά ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες της αποστολής, με τον δικό του τρόπο. Ο Αλέξανδρος Νταβρής βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, αλλά σαν φυσικός ηγέτης μεταθέτει το άγχος και ο πολύς Τάκης Παρασκευόπουλος κάνει το κομμάτι του.

Γέλιο, περιπέτεια και ψυχολογικά προβλήματα όλα βράζουν στο μεγάλο καζάνι του Θεάτρου Αγγέλων Βήμα. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15!

Το έργο παρουσιάζεται σε μετάφραση Μαργαρίτας Δαλαμάγκα-Καλογήρου, σε σκηνοθεσία Θοδωρή Βουρνά και με τους ακόλουθους συντελεστές:

Βοηθός Σκηνοθέτη: Σπύρος Σιακαντάρης

Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα

Κοστούμια: Αρετή Μουστάκα-Χριστίνα Πανοπούλου

Σχεδιασμός φωτισμών: Γιώργος Αγιαννίτης

Φωτογραφίες: Ιάσονας Κονταίος

Γραφιστικά: Γιώργος Γιαννίμπας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μάριος Δερβιτσιώτης, Μανώλης Κλωνάρης, Γιώργος Μπανταδάκης, Αλέξανδρος Νταβρής, Τάκης Παρασκευόπουλος

Eυχαριστούμε την Ρουμπίνη-Γεωργία Χονδρουδάκη για τη βοήθειά της στις πρόβες, την Διονυσία Κωνσταντίνου για το μακιγιάζ της φωτογράφισης και τον Τάσο Κοσμίδη για τα trailer της παράστασης.

Από 14 Οκτωβρίου 2019, κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21.15

Τιμές εισιτηρίων: 12€ (κανονικό), 10€ (μειωμένο), 5€ (ατέλεια)

Διάρκεια: 80 λεπτά

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Τηλεφωνικά στο 210-5242211 & Ηλεκτρονικά στο www.aggelonvima.gr

ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ

Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια (πίσω από το Εθνικό Θέατρο Τσίλλερ)

Σχόλια