Δεν το χάνεις με τίποτα!

1. Γιατί έχει μουσική για όλους

Το σημαντικότερο κομμάτι του Street Mode Festival είναι η μουσική, οπότε είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει πολλή, καλή και για κάθε γούστο. Εμείς ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια ονόματα από το International και το National Line up, αλλά εσείς σκεφτείτε -τουλάχιστον- τα διπλά. Έχουμε και λέμε: Pussy Riot, The Rumjacks, Γιάννης Αγγελάκας, Ταφ Λάθος ,Παύλος Παυλίδης, Στίχοιμα, και πολλοί ακόμη που υπόσχονται εκρηκτικές εμφανίσεις στη σκηνή του Street Mode Festival!

2. Γιατί THHF!

Τα τελευταία χρόνια το hip-hop έχει αρχίσει να ανεβαίνει με πολλούς νέους και παλιούς καλλιτέχνες να μετράνε εκατομμύρια views και να κάνουν απίστευτα sold out lives. Πριν όμως το hip-hop πάρει αυτή την τρελή ανοδική πορεία υπήρχε ένα φεστιβάλ αφιερωμένο αποκλειστικά στην κουλτούρα του hip-hop. Αυτό πλέον έχει ενσωματωθεί στο Street Mode Festival, όπου θα μπορέσεις να δεις 16 ανερχόμενους MCs και 8 beatmakers να τα σπάνε κυριολεκτικά επί σκηνής σε battles που θα γράψουν ιστορία!

3. Γιατί θα έχει και χορό!

Φυσικά από όλη αυτή τη διοργάνωση δε θα μπορούσε να λείπει ο χορός! Θα μπορείς να απολαύσεις λοιπόν 16 χορεύτριες να τα δίνουν όλα επί σκηνής σε δυναμικά battles, καθώς και 16 b-boys έτοιμα να ανέβουν στην κορυφή κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου της χρονιάς!

4. Γιατί θα υπάρχει και η τέχνη του δρόμου εκεί!

Ή αλλιώς το graffiti. Θα έχεις λοιπόν την ευκαιρία να δεις ένα graffiti jam με πάνω από 10 writers να δίνουν χρώμα και μορφή σε τοίχους.

5. Γιατί θα έχει και body painting!

Tο Canvalive μέσω της τεχνικής του body painting θα ζωγραφίσει δημιουργώντας ζωντανά έργα τέχνης μπροστά στα μάτια σας. Κι αν δε σας φτάσει αυτό, δοκιμάζετε κι ένα face painting. Γιατί γίνεται κι αυτό στο Street Mode Festival.

Εμείς σου είπαμε γιατί. Εσύ θα το χάσεις;

Σχόλια