Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα και ψάχνεις τον τρόπο να την αναπτύξεις;

Μη χάνεις καιρό! Ζήσε την εμπειρία του Startup Weekend Athens Women, στις 27, 28 & 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο The Cube Athens.

Startup Weekend Athens Women

Στο Startup Weekend Athens, μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα, χρησιμοποιώντας τις ιδέες και το ταλέντο τους για να το επιτύχουν. Στη διάρκεια των τριών ημερών, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε πραγματικές επιχειρήσεις, με τη βοήθεια των υπολοίπων συμμετεχόντων και την καθοδήγηση από έμπειρους, καταξιωμένους μέντορες. Οι συμμετέχοντες χωρίζονται σε ομάδες και αναπτύσσουν τις ιδέες τους, παρακολουθώντας ταυτόχρονα workshops & ομιλίες που θα τους βοηθήσουν να δημιουργήσουν το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο. Στο τέλος του τριημέρου, η κριτική επιτροπή ψηφίζει τις καλύτερες ομάδες, οι οποίες κερδίζουν βραβεία ενίσχυσης της επιχειρηματικής τους ιδέας από τις εταιρίες που υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

Startup Weekend Athens Women

Οι μέντορες που συμμετέχουν έχουν πολύτιμη εμπειρία σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και  γνωρίζουν καλά πως μπορεί να πραγματοποιηθεί η ανάπτυξη μιας ιδέας στην πράξη. Θα είναι διαθέσιμοι καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου να συμβουλεύουν και να βοηθούν τις ομάδες με ό,τι χρειαστούν. Οι μέντορες που θα συνεργαστούν με τις ομάδες έχουν ανακοινωθεί εδώ: http://communities.techstars.com/greece/athens/startup-weekend/14846

Το Startup Weekend πραγματοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες, με μεγάλη συμμετοχή από ανθρώπους που επιθυμούν να εμπνευστούν, να δημιουργήσουν και να υλοποιήσουν τη δική τους καινοτόμα ιδέα σε 54 ώρες. Ξεκίνησε το 2007 και έχουν συμμετέχει πάνω από 200.000 άτομα που τόλμησαν το επιχειρηματικό βήμα και συνδέθηκαν με ένα παγκόσμιο δίκτυο επιχειρηματιών.

Startup Weekend Athens Women

Πολλές γνωστές εταιρίες έχουν δημιουργηθεί μέσα από τα Startup Weekends στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Ο φετινός Σεπτέμβριος σε όλες τις διοργανώσεις των Startup Weekends, είναι αφιερωμένος στη γυναικεία επιχειρηματικότητα χωρίς να αποκλείει τη συμμετοχή των ανδρών που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Ταυτόχρονα με τη διοργάνωση της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν Startup Weekends Women σε διαφορετικές χώρες με σκοπό την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Startup Weekend Athens Women

Αν επιθυμείς και εσύ να αναπτύξεις τη δική σου επιχειρηματική ιδέα ή να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν να εργαστείτε μαζί στη δική τους ιδέα, μην χάσεις την ευκαιρία να συμμετέχεις!

 Κλείσε το εισιτήριο σου σήμερα σε τιμή early bird έως 9/9: https://www.eventbrite.com/e/techstars-startup-weekend-athens-women-tickets-63898892307

The Cube Athens

Αιόλου 73, 6ος όροφος

Σχόλια