Τι νόμιζες ότι θα γλιτώσεις από μένα; Δοκίμασα πολλά outfit, τσέκαρα τι είναι trend σε ρούχα (1,2,3) και αξεσουάρ (4). Κι όμως! Έχω κι άλλα!

Αφού ολοκλήρωσα τα παραπάνω άρθρα, συνειδητοποίησα ένα κάπως άβολο (όχι, προφανώς δε θα σας μιλήσω για το αν πρέπει να βαλωβγάλω κιλά) γεγονός: Τα περισσότερα outfit, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να τα φορέσεις στη δουλειά.

-Γιατι;

Γιατί αποτελούνταν σε μεγάλο βαθμό είτε από σορτσάκια, είτε από κάπως extra tops και η πλειονότητα τους ήθελε τακούνια για να δείξει.

Συνεπώς ήταν συνδυασμοί που θα ταίριαζαν για να βγεις για ένα ποτό, για ένα καφέ, για ένα κοκτέιλ, αλλά στη δουλειά θα ήταν κάπως επίφοβο.

Τι έκανα λοιπόν; Κατέγραψα για έξι μέρες κάθε outfit με το οποίο πήγα εγώ στη δουλειά. (Σ.σ: είναι οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της υγείας οπότε οτιδήποτε υπερβολικό και κοντό είναι απαγορευτικό.) Με τη βοήθεια του timer, της κάμερας του κινητού μου, της παπουτσοθήκης και της σκάλας, τα φωτογράφισα ένα προς ένα.

Επικεντρώθηκα κυρίως σε τρεις στόχους:

Α) Το κάθε outfit να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο αποκαλυπτικό.

Β) Να είναι άνετο και

Γ) να έχει μια μικρή πινελιά που να το διαφοροποιεί από τα κλασσικά ρούχα (τζιν-top) που θα βάλει κάποιος στη δουλειά.

Outfit 1: Pop art

Σαλοπέτα jean. Top καβαδούρα με τύπωμα pop art αισθητικής. Αθλητικά παπούτσια.

Αρκετά άνετο σύνολο που δίνει ελευθερία κινήσεων, ενώ το top καβαδούρα δε σε αφήνει να παραζεσταθείς παρά το μακρύ μήκος της σαλοπέτας. Highlight του outfit, δεν είναι φυσικά το μαλλί που είναι πρόχειρα πιασμένο.

Outfit 2: North remembers

Ζιπ κιλοτ ασπρόμαυρη. Μαύρο t-shirt με logo. Λευκά sneakers.

Το παντελόνι από ανάλαφρο ύφασμα είναι πολύ δροσερό κι άνετο, κάτι που εξισορροπεί το κατάμαυρο θερμοσυσσωρευτή t-shirt.

Outfit 3: Πάμε Χαβάη;

Ζιπ κιλότ με floral σχέδιο. T-shirt στο αγαπημένο μου χρώμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη και στα μανίκια. Λευκά sneakers.

Ένα outfit που λόγω χρωμάτων, αλλά και σχεδίου είναι από τα αγαπημένα μου. Ανάλαφρο, χαρούμενο και eye catching όσο πρέπει!

Outfit 4: Μήπως να πάμε νησί;

Ολόσωμη φόρμα που την φόρεσα για το Πάσχα στο νησί. Απλό λευκό t-shirt.

Το πόσο μου αρέσουν αυτά τα “ελληνικά” χρώματα νομίζω είναι εμφανές. Ιδανικό να το φορέσεις μια μουντή μέρα για να μην ξεχάσεις πως ότι και να γίνει, είναι ακόμα καλοκαίρι!

Outfit 5: Your vibe attracts your tribe

Παντελόνα σε μπεζ down-to-earth αποχρώσεις με ρίγες. Top με flared sleeves κι ethnic επιρροές.

Θυμάσαι που σου έλεγα ότι οι γήινες αποχρώσεις είναι τάση φέτος; Σ’ αυτό το outfit δεν είναι μόνο τάση, αλλά και κατάλληλες να… “τις πάρεις μαζί σου στη δουλειά”!

Outfit 6: A little bit funky

Ριγέ παντελόνι ψηλόμεσο. Top chic mess με…τάση προς τον νεοπλαστικισμό. Headpiece φιόγκος στα μαλλιά. Τσάντα holographic. Λευκά sneakers.

Την τσάντα και το φιόγκο τα προσέθεσα λίγο πριν βγω “καπάκι”. Το outfit είναι ιδανικό να το φορέσεις μια ήσυχη Πέμπτη που έχεις σκοπό να συνεχίσεις μετά τη δουλειά, κάπου έξω σε αλτέρνατιβ μαγαζί το οποίο θα παίζει progressive μουσική.


Και κάπως έτσι κάλυψα –κατά τη γνώμη μου πάντα– και το κομμάτι “δουλειά, στην πόλη, το καλοκαίρι“.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε να μην ξεχνάς να φοράς το αντηλιακό σου και να συλλέγεις βιταμίνη D!

Σχόλια