Η Ικαρία κρύβει πολλά και πανέμορφα μέρη που σε περιμένουν να τ΄ανακαλύψεις. Για όσους ειδικά καταφέρουν να την επισκεφθούν αρχές του καλοκαιριού, το νησί του Ίκαρου θα τους μαγέψει!

Το Ikaria Surf School, που προφανώς ειδικεύεται στο σερφ, δεν σταματά να κάνει όμορφες συνεργασίες επεκτείνοντας τις δράσεις της! Στις αρχές του Ιουνίου, λοιπόν, η εξαιρετική ομάδα ανθρώπων της σχολής σερφ, σε συνεργασία με την Lynn Roulo διοργανώνουν το Surf + Kundalini Yoga Holiday in Ikaria.

Το Surf και Kundalini Yoga Holiday στην Ικαρία ξεκινάει στις 3 Ιουνίου (1 το μεσημέρι) και τελειώνει το μεσημέρι στις 9 του ίδιου μήνα, συμπεριλαμβάνοντας:

Διαμονή: 6 διανυκτερεύσεις σε δικό σας δωμάτιο σε πανσιόν στο πανέμορφο Γιαλισκάρι. Τα δωμάτια αυτά είναι σε στυλ Surf, απλά, βολικά και κοντά στο κύμα!

Μαθήματα: 3 Μαθήματα σερφ από τους μετρ του νησιού!

Γιόγκα: Kundalini Yoga classes από την Lynn Roulo (KRI certified instructor). Τα σετ γιόγκα αυτά είναι βασισμένα στα βιβλία που έχει γράψει η ίδια Headstart for Happiness και The Nine Keys. Τα μαθήματα αυτά είναι ιδικά διαμορφωμένα για όλους, από αρχάριους “γιογκίστες” μέχρι και τους πιο πεπειραμένους!

Φαγητό: Πρωινό και μεσημεριανό σνακ για ενδυνάμωση.

Διάλογος: Enneagram συζητήσεις για αρχάριους και προχωρημένους.

Βόλτες: Προαιρετικές εξορμήσεις για να ανακαλύψετε την μαγεία του νησιού!

Μεταφορά: στο πακέτο περιλαμβάνεται και η μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι.

Ελεύθερος χρόνος: Πάρτε τον χρόνο σας για απολαύσετε τον ήλιο, τη θάλασσα και τα άλλα καλά που παρέχει δωρεάν το νησί!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Εδώ

Σχόλια