Ο πυρετός μας ψήνει και εσύ `σαι η ασπιρίνη”. Το Kitsi Kitsi επιστρέφει για 4η φορά, την Παρασκευή 5 Απριλίου στον πολυχώρο WE!

“Ο πυρετός μας ψήνει και εσύ `σαι η ασπιρίνη”. Το Kitsi Kitsi επιστρέφει για 4η φορά, την Παρασκευή 5 Απριλίου στον πολυχώρο WE! Και φυσικά θα είναι χειρότερο απ’ όσο φαντάζεσαι! Τι εννοούμε;

Live acts, ντιτζέινγκ μέχρι πρωίας και ξέφρενο πάρτινγκκκ με μελωδίες “γύρνα πίσω ή έστω τελεφώνα”! Θες και άλλο; Το πάρτυ που έγινε θεσμός στην πόλη με πάνω από 1400 επισκέπτες να παίρνουν τα μαγικά χαρτάκια στην είσοδο για να βρουν το άλλο τους μισό, είναι εδώ και το 2019! “Έλα μας γιατί είναι ακίνδυνη η τρέλα μας”!

Ετοιμάσου για το πιο φαντασμαγορικό, κουλ, υπέροχο, αναπάντεχο, ανατρεπτικό, αποκαλυπτικό από το InfinityGreece και την Origen.gr event!

Ξέρουμε ότι σας έλειψε και “στα σεντονιά μυρίζει ακόμα η δική μας Kitsi κολόνια”… Μετά από πολλές κλήσεις, μηνύματα λατρείας και απέραντης αγάπης, πήραμε την απόφαση ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2019.

Όπως στα προηγούμενα, έτσι και φέτος: Άννα Βίσση, Καίτη Γαρμπή, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, το καλομοιράκι ΚΑΙ ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ (ολογράφως παλέτα χρωμάτων), θα βρίσκονται στο πιο κιτς event της πόλης (δεν θα είναι μαζί μας αλλά θα παίξουμε τα τραγούδια τους).

SAVE THE DATE! Έρχεται Παρασκευή 5 Απριλίου! Φέρε μαζί σου κίτσι διάθεση και το πιο κιτς αντικείμενο και κέρδισε δώρα από το InfinityGreece!

BONUS: Στην είσοδο όλοι παίρνουν χαρτάκι με κίτσι περσόνες που στιγμάτισαν τα αθώα παιδικά μας χρόνια και βρίσκονται ακόμα σε κάποια αφίσα στο παιδικό μας δωμάτιο. Βρες το άλλο σου μισό που κρατάει το ίδιο χαρτάκι και τι θα προκύψει η νύχτα θα ντίξει… (Λιλιάνα Χιώτη, 2015)

Το KitsiKitsi, είναι το “κάτι που θέλεις”! Να είσαι εκεί. Εκεί να είσαι.

Live DJ Set by DJ Pas

Είσοδος 3€ Στον χώρο λειτουργεί γκαρνταρόμπα με επιπλέον χρέωση 2€.

Σχόλια