Kitbull μια αριστουργηματική ιστορία διαφορετικές από τις άλλες που μας αφηγείται μια φιλία δυο κακοποιημένων ζωών

Πριν από καιρό, η Pixar ανέβασε το πρώτο από τα φιλμ του προγράμματος SparkShorts, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να αναπτύξουν μικρές ιστορίες ελεύθερα, χωρίς τη συνηθισμένη στουντιακή επίβλεψη, με σκοπό να δημιουργήσουν νέους αφηγηματικούς ορίζοντες.

Έτσι προέκυψε μια ιστορία “διαμάντι” που καταφέρνει να συγκινήσει και τους πιο σκληρούς!

Η ταινία μικρού μήκους ” Kitbull” αποτελεί ένα αριστούργημα καθώς ήρθε να μας ταράξει την καθημερινότητα και την οπτική μας για τα ζωά !

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια καλά κλεισμένη αυλή που έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο αλλά και σπίτι για ένα πίτμπουλ με άγρια όψη αλλά χρυσή καρδιά, το οποίο κακομεταχειρίζεται ο ιδιοκτήτης του, και ένα γατάκι φοβισμένο και απομονωμένο. Οι συνθήκες και η μοναξιά τους φέρνουν κοντά, παρόλο που στην αρχή διστάζουν να εμπιστευθούν ο ένας τον άλλον, κάνουν το μεγάλο βήμα και ενώνουν τις ζωές του με έναν απροσδόκητο τρόπο. Ο ένας βοηθά τον άλλον και οι δυο μαζί καταφέρνουν όσα ο καθένας μόνος του δεν είχε καν ονειρευτεί.

Η διδακτική αυτή ιστορία πραγματεύεται το ζήτημα της κακοποίησης των ζώων και, εκτός από δάκρυα χαράς και συγκίνησης, μας μεταδίδει το μήνυμα πως όλα μπορούν να συμβούν με την καλοσύνη. Εάν είμαστε «ανοιχτοί» σε νέες εμπειρίες, μπορούμε να συναντήσουμε την αγάπη και την ευτυχία αναπάντεχα, όπως αυτά τα δύο ζωάκια…

Εδώ μπορείς να δεις την ταινία!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!

Σχόλια