Η ομάδα του Yes Forum επισκεπτεται 4 ναυτιλιακές εταιρίες!

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα ακόμα Open Day του YES FORUM σε συνεργασία με τη HEMEXPO και τη WIMA.

Έλαβαν μέρος 70 νέοι φοιτητές Ναυτιλιακών Σπουδών, Οικονομικών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυπηγικής, Νομικής και σπουδαστές ΑΕΝ. To Open Day τους παρείχε τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθούν την ίδια ημέρα 4 Εταιρείες, μέλη των δύο οργανισμών. Εκεί μπόρεσαν να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις τους και να θέσουν τα ερωτήματα τους. Yes Forum

Δράσεις

Spanopoulos Group

Στο πλαίσιo της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της SPANOPOULOS GROUP από την κυρία Γκρέτα Μπαρτσώτα, Group Marketing Manager.

Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων στη Σαλαμίνα από τον κύριο Παναγιώτη Παρασκευά, Naval Architect &  Marine Eng., Occupational Safety Technician. Ακόμα, ο κύριος Ηλίας Χατζηεφραιμίδης, Πρόεδρος της WIMA, ήταν εκεί και μίλησε στους συμμετέχοντες για το σκοπό σύστασης της WIMA και για τα όσα έχει επιτύχει μέχρι σήμερα.

Yes Forum

TURBOMED και MARITA HELLAS

Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στο Βιομαχανικό Πάρκο Σχιστού και επίσκεψη στις Εταιρείες TURBOMED και MARITA HELLAS. Ο κύριος Γιάννης Παρασκευόπουλος, CEO της TURBOMED και ο κύριος Πάνος Μαλλίρης, Project Manager της MARITA HELLAS παρουσίασαν στους νέους τις δραστηριότητες των Εταιρειών τους.Yes Forum

ERMA FIRST

Το Open Day ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στον όμιλο των Εταιρειών ERMA FIRST & Environmental Protection Engineering S.A (EPE). Η κυρία Ελένη Πολυχρονοπούλου, Πρόεδρος της HEMEXPO και Executive Vice-President της Environmental Protection Engineering S.A (EPE) καλωσόρισε τους νέους.  Τους μίλησε για τη σημαντικότητα ανάπτυξης των Ελληνικών Εταιρειών Κατασκευής Ναυτιλιακού Εξοπλισμού και την ανάγκη δημιουργίας συνεργιών μεταξύ τους. Δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την πολύτιμη συμβολή και στήριξη των Ελλήνων Πλοιοκτητών προς την κατεύθυνση αυτή.

Yes Forum

Πρόσωπα

Η κυρία Ειρήνη Βιτσαρά, Marketing & Communications Executive της ERMA FIRST συνόδευσε τους συμμετέχοντες στις εγκαταστάσεις του ομίλου, εξηγώντας τους το φάσμα των εργασιών που αναπτύσσονται εκεί. Το Open Day ολοκληρώθηκε με την αναλυτική παρουσίαση του συστήματος διαχείρισης θαλασσίου έρματος από τον κύριο Νίκο Κυρίτση, Business Development Manager της ERMA FIRST.

Ευχαριστίες

H κυρία Δανάη Μπεζαντάκου, Concept Founder του YES Forum, τα μέλη της εθελοντικής ομάδας και του Advisory board που συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, ευχαριστούν:

τις Εταιρείες

τα Στελέχη τους, 

που άνοιξαν τις πόρτες τους και αφιέρωσαν χρόνο για να υποδεχθούν τους νέους και να απαντήσουν τα ερωτήματά τους.

Τέλος, ευχαριστούν όσο τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και τη συνέπειά τους απέναντι στις Εταιρείες και τα στελέχη τους.

Μείνετε συντονισμένοι για τις νέες δράσεις της ομάδας Young Executives to Shipping!

Say YES to Shipping!

Σχόλια