Την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 oι The Zero Won θα παρουσιάσουν στη σκηνή του Ρομάντσο το καινούργιο τους E.P σε ένα live γεμάτο disco beats, pop αισθητική και μοναδικά visuals.

Θα παίξουν όχι μόνο τραγούδια από την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά, αλλά και tracks του προηγούμενου έτους, που τους ανέδειξαν ως ένα από τα καλύτερα νέα group της πόλης. Μαζί τους, θα είναι για πρώτη φορά η Sma Rag Da, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν δύο νέα ηλεκτρονικά σχήματα, οι Project Uncut και οι St. Guilt.

Οι The Zero Won είναι ένα pop project από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το χειμώνα του 2017 και λίγο αργότερα, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Indie/Pop digital single “Waves”, ένα cover βασισμένο στο κομμάτι των Zebra Tracks, ενώ αργότερα τα δικά τους “MINE”, “Lights”, “Sour”, “Morning”. Με τη δημιουργία του καλοκαιρινού single τους, “I Decided”, ξεκίνησαν και οι live εμφανίσεις. Πρόσφατα παρουσίασαν το πρώτο ολοκληρωμένο EP τους, μία χορευτική εκδοχή της μπάντας υπό τον τίτλο “Glitter & Lashes“.

Η μουσική τους κινείται σε Cosmic Pop ήχους, ενώ μέχρι και αυτή την στιγμή η μπάντα βρίσκεται στο studio, δουλεύοντας πάνω σε νέο υλικό και προετοιμάζοντας τις επερχόμενες συναυλίες της.

Θα τους βρεις σε Instagram: εδώ, Facebook: εδώ και Bandcamp: εδώ

Project Uncut

Οι Project UnCut δημιουργήθηκαν τον Ιανουάριο του 2017 και είναι ένα ντουέτο επηρεασμένο από την Pop και την Trip Hop σκηνή. Η Άννα Στεφάνου (Singer/Songwriter) και η Κατερίνα Λιάκη (Keyboard Player) γνωρίστηκαν το 2012 στις ζωντανές εμφανίσεις της μουσικής σχολής που φοιτούσαν και μετά από μερικά χρόνια δημιουργίας σε διαφορετικές χώρες, συναντήθηκαν και πάλι για να ενώσουν τα ακούσματα, τις επιρροές και τις μουσικές ανησυχίες τους. Οι ίδιες υπογράφουν σε μουσική και στίχους όλα τα κομμάτια τους.

Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο “Kaleidoscope“ συνδέει το κάθε κομμάτι με ένα διαφορετικό χρώμα και όλα μαζί συνθέτουν ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων, σχημάτων και ήχων.

Στις live εμφανίσεις τους παρουσιάζουν το original υλικό τους και πειραματίζονται με διάφορους ήχους, απόκοσμες φωνές, πετάλια και λούπερ σε συνεργασία με τον Γιώργο Κωστελέτο (drummer). Τον τελευταίο χρόνο έχουν συνεργαστεί με εγχώριες μπάντες όπως οι Sworr, Foam, Atomic Love, Anima, Hold n Release.

Η προσωπική ιστοσελίδα της Άννας Στεφάνου είναι αυτή, ενώ μπορείς να βρεις τις Project UnCut και στο Facebook: εδώ.

St.Guilt

Οι St.Guilt δημιουργήθηκαν το 2015 από την Ελίνα Τερσενίδου (lead vocals, keyboards) και τον Οδυσσέα Μαστραππά (drums, percussion). Με την ένταξη του Γιώργου Σπαθαριώτη (guitar) στο σχήμα, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ “SINCE 95“ το χειμώνα του 2019. Ο ήχος τους συνδυάζει ηλεκτρονικά στοιχεία και επηρεάζεται από την αναγέννηση της post-punk και την αυθεντική new wave σκηνή των 80s.

Θα τους βρεις σε Facebook: εδώ, Instagram: εδώ και Bandcamp: εδώ.

Sma Rag Da

Η Sma Rag Da έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2013, μόλις στα δεκαεφτά της χρόνια, και με το hit-single της “Take Your Time“ έγινε αμέσως η αγαπημένη του indie κοινού, θυμίζοντας κάτι από Alex Turner, λίγο από Kate Nash αλλά και κάτι εντελώς νέο και ανεπιτήδευτο.

Πρόσφατα η Sma Rag Da επέστρεψε στην Ελλάδα και μας ξανασυστήθηκε μέσω του δεύτερου της άλμπουμ με τίτλο “Wisdom Tooth“. Από τότε ακολούθησαν το “Broken Greek“ EP με τον Άγγλο παραγωγό Brodsky, ένα 2-track EP με διασκευές στα ηπειρώτικα τραγούδια “Αθαμανία Όμορφη” και “Τσοπανάκος Ήμουνα” καθώς και τα singles “2017 was such a f*cking crappy year” και “Too sad to function”.

Θα τη βρεις σε Facebook: εδώ και Bandcamp: εδώ.


Ημερομηνία: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 6€

The Zero Won w/ Project Uncut & St. Guilt Live at Romantso

Σχόλια