Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το Web Development και ανυπομονείς να γράψεις για πρώτη φορά τον δικό σου κώδικα ή θέλεις να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις ικανότητές σου πάνω στο Web Development, ώστε να βρεις μία θέση σε αυτόν τον τομέα, πέτυχες το κατάλληλο άρθρο!

To Web Development (.NET) Academy έρχεται με σκοπό την ολοκληρωμένη εκπαίδευση νέων που ενδιαφέρονται να βρουν άμεσα εργασία στον κλάδο του Web Development. To Collegelink με την υποστήριξη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του ACEin, μετά την επιτυχία των προηγούμενων Web Development Academies, οργανώνουν ξανά ένα μοναδικό τριβδόμαδο εκπαιδευτικό σεμινάριο που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Center for Entrepreneurship andInnovation (ACEin) από τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 2 Μαρτίου. Το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους είναι 90€ (65€ Early Bird, για ανέργους & φοιτητές) και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιριών Yuboto & Linakis Digital.

Σε 9 ημέρες και συνολικά 33 εκπαιδευτικές ώρες, οι πολύ έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου, Γιώργος Φιλιππάκης από την εταιρία Sleed & Γιώργος Τρύφωνας από την Linakis Digital, θα σε εκπαιδεύσουν σε όλο το φάσμα του Web Development και θα σε προετοιμάσουν απόλυτα για την αγορά εργασίας!

Και επειδή η εκπαίδευση από μόνη της δεν είναι αρκετή, κορυφαίες εταιρείες του χώρου θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, ώστε να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και να τα εντάξουν στην ομάδα τους!

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να σου αρέσει ο κλάδος του Web Development, να έχεις κάποια ακαδημαϊκή ή εργασιακή εμπειρία στο χώρο του development καθώς και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr.

Κλείσε τη θέση σου!

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.

*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 35 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

**Ενδιάμεσα των εκπαιδεύσεων, οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν ένα ολοκληρωμένο Web Development Project το οποίο θα είναι και το τελικό παραδοτέο τους με την ολοκλήρωση του Workshop.

Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής και το profile σου στο CollegeLink.gr και διεκδίκησε τη θέση σου!

*Η κατάθεση του ποσού συμμετοχής γίνεται αφότου επιλεχθείς να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις.

**Θα χρειαστεί να έχεις δικό σου laptop.

Πρόγραμμα Web Development (.Net) Academy:

Δευτέρα 11/02 18:30-21:30

Introduction to Web Development

HTML Basics

CSS Basics

Παρασκευή 15/02 18:30-21:30

Advanced HTML & CSS

Project Workshop

Σάββατο 16/02 13:00-18:00

Introduction to Javascript – 3 ώρες

Lunch break

Project Workshop

Δευτέρα 18/02 18:30-21:30

Advanced Javascript

Project Workshop

Παρασκευή 22/02 18:30-21:30

MySQL

Project Workshop

Σάββατο 23/02 11:00-16:00

Introduction to .NET

Lunch break

Project Workshop

Δευτέρα 25/02 – 18:30-21:30

Advanced .NET

Project Workshop

Παρασκευή 01/03 18:30-21:30

Security with .NET

Using Git

Project Workshop

Σάββατο 02/03 11:00-16:00

Q&A Session

Project Workshop

Κλείσε τη θέση σου!

Trainers @ Web Development Academy:

Γιώργος Φιλιππάκης, Full Stack Developer @ Sleed

Ο Γιώργος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Αθήνας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του World-Wide Web τα τελευταία 8 χρόνια. Έχει εργαστεί τόσο σε Digital Agencies όσο και ως freelancer σε έργα πληροφορικής όλων των μεγεθών.

Κατά την πορεία του έχει βρεθεί σε ρόλους front-end web developer, back-end web developer, full-stack web developer, καθώς και System Administrator, Webmaster και DevOps Engineer. Στα έργα που έχει υλοποιήσει περιλαμβάνονται εταιρικά sites, blogs, ηλεκτρονικά καταστήματα, CMS πλατφόρμες, διασυνδέσεις μεταξύ συστημάτων, επεκτάσεις και πρόσθετα για ηλεκτρονικές πλατφόρμες κ.ά.

Γιώργος Τρύφωνας, Head of R&D @ Linakis Digital

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την ανάπτυξη software από τα τέλη της δεκαετίας του 80. Σπούδασε Μηχανικός Υπολογιστών (BEng Computer Systems Engineering) και έκανε μεταπτυχιακό στα Δίκτυα και Διανεμόμενα Συστήματα (MSc Distributed Systems and Networks) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επαγγελματίας της πληροφορικής από το 2004, και τα τελευταία 6 χρόνια εργάζεται στη Linakis Digital.

Assistant trainers @ Web Development Academy: 

Valerios Chatzigeorgiou, Full Stack Developer

Michalis Mavromatakis, Junior Web Developer

Σχόλια