Κενό, το ξεκίνημα κάθε ζωής.

Το TEDxAUEB 2019 έρχεται… Για μία ακόμη χρονιά, το Σάββατο, 2 Μαρτίου στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων με θέμα “BLANK”. Το μυαλό του ανθρώπου όταν γεννιέται είναι άγραφο βιβλίο, ένας λευκός καμβάς τον οποίο συμπληρώνει μέσα από τις εμπειρίες του και την αντίληψή του, με τα χρώματα και τα σχέδια που ο ίδιος επιλέγει και ορίζει.

Κάθε κενό είναι το ίδιο γεμάτο από αμέτρητες δυνατότητες. Για έναν ζωγράφο, σκοπός είναι να γεμίσει το λευκό καμβά ώστε να δημιουργήσει έναν τέλειο πίνακα. Για έναν φοιτητή σκοπός είναι να γεμίσει το δικό του κενό, ανακαλύπτοντας ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της ζωής του και πετυχαίνοντας τον.

Δες εδώ όλα όσα είδαμε στο TEDxAUEB 2018!

Δώδεκα Έλληνες και διεθνείς ομιλητές από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους, θα προσεγγίσουν μέσα από προσωπικές τους εμπειρίες την ιδιαίτερη σημασία του “BLANK”. Ακόμα, από τη σκηνή του TEDxAUEB δε θα μπορούσαν να λείπουν performances καλλιτεχνών που θα γεμίσουν με το δικό τους τρόπο το κενό στην τέχνη αλλά και διαδραστικά workshops για μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Στο TEDxAUEB 2019 Blank θέτει µια νέα πρόκληση…

Είσαι αρκετά γενναίος για να βιώσεις το κενό; Είσαι έτοιµος να εντοπίσεις, να εκτιµήσεις, να συµπληρώσεις το δικό σου κενό;

Προμηθεύσου τώρα το εισιτήριό σου στο: 2019.tedxaueb.com, σε όλα τα καταστήματα Public και σε επιλεγμένα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τι είναι τα TEDx events;

Τα TEDx events είναι μονοήμερα συνέδρια που έχουν στόχο μέσα από ομιλίες να μεταδώσουν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.  Ειδικότερα, το TEDxAUEB δημιουργήθηκε το 2013 ως μία πρωτοβουλία των φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και αποτελεί το πρώτο και μεγαλύτερο στον πανεπιστημιακό χώρο.  

Σχόλια