Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ, πάνω από 200 καινούργια «palm size» σχέδια θα είναι available, χωρίς ραντεβού άλλα first come, first served!

Ο μικρός Χριστόφορος Κωνσταντόπουλος, διαγνώστηκε με «Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους» (διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma – D.I.P.G), μία σπάνια μορφή παιδικού όγκου εγκεφάλου. Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο!

«Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο». Το μικρό αγόρι έχει διαγνωστεί με DIPG (παιδικό καρκίνο εγκεφάλου) και έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς από την αρχική πρόβλεψη για έξι-εννέα μήνες ζωής που του υπολείπονταν, έχει ήδη φτάσει στους 18 -και συνεχίζει.

Με αυτό το δεδομένο, γίνεται μία προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, για να βοηθήσουμε όλοι μας, όπως μπορούμε, τον αγώνα του μικρού ήρωα της ζωής.

Πρόκειται για ένα σπάνιο είδος καρκίνου του εγκεφάλου. Οι γονείς του, μαζί με τον Χριστόφορο μετέβησαν στο Μεξικό για να ακολουθηθεί η απαραίτητη θεραπεία. Τα χρήματα, όμως, που χρειάζονται για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα είναι πολλά και γι’ αυτό οι γονείς του προέβησαν σε ανοιχτή έκκληση βοηθείας. Φυσικά για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, θέτουν τα ιατρικά και οικονομικά στοιχεία στη διάθεσή όποιου θέλει να τα δει.

Οι γονείς του αναφέρουν:

Σε σχετική ανάρτηση από τους γονείς του στο Facebook αναφέρονται τα εξής:

Αυτές τις γιορτές ας δώσουμε στο Χριστόφορο την ευκαιρία να συνεχίσει τη διαδρομή του για το θαύμα!

Πριν από 18 μήνες, ξεκίνησε το πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής μας. Να σώσουμε τον Χριστόφορο από το DIPG (παιδικός καρκίνος εγκεφάλου). Χωρίς όλους εσάς το θαύμα που συντελείται δεν θα είχε συμβεί.

Ο Χριστόφορος ξεπερνώντας τεράστιες δυσκολίες, έχει ανατρέψει την αρχική πρόβλεψη για 6-9 μήνες επιβίωσης, κλείνοντας πλέον τους 18 και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σε κάλο δρόμο. Έχει ανατρέψει όλα τα ιατρικά δεδομένα και προχωρώντας σε αχαρτογράφητες περιοχές γράφει την ιστορία του. Παλεύει κάθε μέρα σαν το λιοντάρι ενάντια στον πιο δύσκολο παιδικό όγκο εγκεφάλου και βγαίνει νικητής μέσα από τις μικρές η μεγάλες μάχες που δίνει.

Μαζί με αυτόν, φυσικά παλεύουμε και εμείς. Είμαστε στο Μεξικό εδώ και ενάμιση χρόνο έχοντας αφήσει τα πάντα που αφορούσαν τη ζωή μας στην Ελλάδα, και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ιατρικές και υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις που πολλές φορές φαντάζουν ακατόρθωτες.

Ο Χριστόφορος πρέπει να ξεκινήσει μια καινούργια φάση θεραπειών χημειοεμβολισμού αλλά και συμπληρωματικών θεραπειών νευρολογικής αποκατάστασης που αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας.

Σε λίγες μέρες, στις 23 Δεκεμβρίου, έχει τα γενέθλιά του, γίνεται 6 χρονών! Το μεγαλύτερο δώρο για αυτόν θα είναι να του δώσουμε την ευκαιρία να συνεχίσει τη διαδρομή του για το θαύμα. Μας έχει αποδείξει ότι μπορεί.

Η οικονομική υποστήριξή σας, η πίστη σας σε αυτόν, η πιο δυνατή προσευχή σας και η διάδοση του μηνύματός μας, ας κάνει αυτά τα γενέθλια και αυτές τις γιορτές τα πιο σημαντικά της ζωή του. Ας γίνουν η ΙΔΙΑ η ΖΩΗ του!💝

Εμείς, σας ευχόμαστε για αυτές τις γιορτές το μεγαλύτερο δώρο, την ΥΓΕΙΑ και την πίστη σας σε μικρά η μεγάλα θαύματα!

Είσαστε σημαντικό μέρος της ιστορίας που γράφει ο Χριστόφορος και είμαστε ευγνώμονες για πάντα

Σας ευχαριστούμε θερμά🎗

Για όποιον θέλει να βοηθήσει…

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, λοιπόν, από τις 10 το πρωί μέχρι το βράδυ, πάνω από 200 καινούργια «palm size» σχέδια θα είναι available, χωρίς ραντεβού άλλα first come, first served! Full stock σε Tshirts και merch αλλά και καινούργια prints θα ειναι διαθέσιμα!

Tο 100% των εσόδων εκείνης της μέρας από tattoo, prints και merch καθως και τα donation, θα διατεθούν μέσω του ιδρύματος Φάρος Ζωής κατευθείαν στον Χριστόφορο! Πάμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε αυτόν τον μεγάλο μαχητή, στον μεγάλο αγώνα που δίνει!

Sake Tattoo Crew fundraising project against kids cancer vol.01

Σχόλια