Είσαι έτοιμος γι’ αυτό το χαλαρό Σαββατοκύριακό;

Επιμέλεια προτάσεων για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο: Ελευθερία Στεφανίδη και Πολέμαρχος

Αγαπητέ αναγνώστη η μοίρα θέλησε (μπορεί και οι κάρχιες αρχισυντάκτριες μας ωστόσο) αυτό το χαλαρό Σαββατοκύριακο, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ να πέσει στα χέρια του Πολέμαρχου και της αγαπητής, εν Χριστώ αδερφής, Ελευθερίας.

Μπορεί να πέρασε εψές η μαρκετινίστικη αυτή εορτή των ερωτευμένων αγαπητέ αναγνώστη, παρόλ’ αυτά όλος ο κόσμος ξέρει -είναι κοινό μυστικό- πως πολλά είναι τα ζευγάρια εκείνα που δεν μπορούν να βρεθούν την παγκόσμια αυτή ημερα του έρωταχαχαχαχα και αναγκάζονται να κλείσουν τραπέζι σε ακριβά εστιατόρια, σε μπαρ και σε μοτέλ, σε λεωφόρους και πεζοδρόμια το προσεχές σαββατοκύριακο.

χαλαρό Σαββατοκύριακο

Σήμερα, λοιπόν, οι προτάσεις που θα λάβεις σίγουρα θα είναι πιο εναλλακτικές, φουτουριστικές, αντιδραστικές και underground.

Αν δηλώνεις ερωτευμένος με το μωράκι ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΆΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ:

Δε με αφορούν αυτά που σας είπε ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ. Εγώ είμαι ρ(γ)ομαντική ψυχή και ως τέτοια θα σας αραδιάσω ό,τι γλυκό κουβαλά η ζουζουνίτσα ψυχούλα μου…

Καταρχάς, λοιπόν, τιμωρήστε τον/ην σύντροφό σας γλυκά πηγαίνοντάς τον για ρ(γ)ομαντική ταινία.

ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ: ΤΗΕ ΒΑCHELOR 3

Τα Frapress.gr Cinemas γι’ αυτή την εβδομάδα προτείνουν: THE BACHELOR 3.

Θα ανακαλύψετε πόσο ωραία περνά κάποιος μέχρι την ημέρα του γάμου και θα αποφασίσετε να κάνετε τη ζωή σας ένα ατελείωτο bachelor με χιούμορ, καλούς φίλους και πολλή αγάπη… Μπάμπη, Τάκη, Κώστα, Σάκη (τυχαία η επιλογή των ονομάτων προς αποφυγή παρεξηγήσεων) πάλι σε έσωσα και θέλω έναν αρκούδο ίσα με το μπόι μου και οκ, δε σε συμφέρει.

Story: Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό, όμως, που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει…Η συνέχεια στις οθόνες και στη Λάρισα, την πόλη μου!

Υ.γ. Guest stars οι Τόνι Σφήνος, Τάκης Ζαχαράτος και Βασιλιάς Πλασκαφούτας Κοντοπίδης.

Αν, όμως, το αίσθημα προτιμά καναπέ με αγκαλιά και όλα τα συναφή (ποπκόρν και κοακόλα εννοούμε…), υπάρχει μια (εναλλακτική) ιστορία αγάπης που ανταποκρίνεται περισσότερο στην πραγματικότητα.

ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: ΠΩΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΤΕ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ

Αντί, λοιπόν, να προσπαθείς να τα φτιάξεις (αυτή η λέξη ποτέ δε μ’ άρεσε: χάλασε κάτι και θέλει φτιάξιμο δηλαδή;) γιατί να μην ξεκινήσεις ανάποδα;

Υδροχόοι της γης θα με καταλάβετε καθότι είναι και ο μήνας γενεθλίων σας, σύμφωνα με την fraστρολογία.

Βγάζεις το χειρότερο σου εαυτό και ο άλλος που θα επιλέξει να είναι μαζί σου θα σε ξέρει και από την ανάποδη, οπότε θα επρόκειτο για μια αγνή και ειλικρινή αγάπη..

Story: Ο Μπέντζαμιν, διαφημιστής και επαρμένος γυναικοκατακτητής, βάζει στοίχημα ότι θα τον ερωτευτεί θανάσιμα μια γυναίκα μέσα σε 10 μέρες. Για κακή του τύχη επιλέγει την Άντι, δημοσιογράφο σε γυναικείο περιοδικό, αγνοώντας ότι για τις ανάγκες ενός άρθρου πρέπει να κάνει έναν άνδρα να την ερωτευτεί και στη συνέχεια να τη χωρίσει μέσα σε 10 μέρες!

ΔΙΉΜΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Διήμερο χαλαρό Σαββατοκύριακο στο Καρπενήσι με ζουζουνιές, αγκαλίτσες, καρδούλες και αρκουδάκια. Ωστόσο, μπορείτε και να περπατήσετε στο κέντρο χαζεύοντας τις βιτρίνες ή να επισκεφθείτε την πανέμορφη Μονή Προυσού. Αν είστε περιπετειώδες ζευγάρι, τιμήστε την πεζοπορική διαδρομή στο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς που ξεκινά από τον Προυσό ή περάστε μία βόλτα από την λίμνη Κρεμαστών.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ:

TAINIA ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ: THE FAVOURITE

Αν αγαπητέ αναγνώστη σου τα έχει κάνει τσουρέκια τόσο καιρό το μωρό πως όλο τσαμπιο λι βλέπεις, δεν έχεις χρόνο για εμένα, θέλω να περάσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί και κάτι τέτοια κουλά, πήγαινε την να δείτε Λάνθιμο στα Βίλατζ…

Αυτή θα νομίζει ότι κάνεις θυσία για πάρτι της και ότι επιτέλους προσπαθείς να μυηθείς μέσα στην αντικαυλέ κουλτούρα της, όμως, μεταξύ μας και χιούμορ έχει η ταινία, και εκφράσεις γηπέδου σε ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΡΗ, και Μυτιληνέϊκα (το έγραψα όσο πιο κομψά γίνεται) μεταξύ των κορασίων ΑΛΛΑ και ρόγα Emma Stone!!!

ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: SILVER LININGS PLAYBOOK

Αν πάλι είσαι από τους τυχερούς που το γκομενάκι βαριέται και αυτό την ζωάρα του όπως εσύ και δεν γουστάρει να βγείτε από το σπίτι αράξτε και δείτε τον ”Οδηγό Αισιοδοξίας”

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πέτυχε την γυναίκα του σπίτι να φικι-φικι με έναν τυπά, τον έκανε μαύρο (να αγιάσει το χέρι του) και τον κλείσανε σε ψυχιατρική κλινική. Αφού βγήκε προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Τον ερωτεύεται μια εξίσου ψυχασθενής, η Τζένιφερ Λόρενς και γίνεται τζέρτζελος.

Η ταινία είναι οσκαρικού επιπέδου, παίζει και ο γαμάτος Ρόμπερτ Ντε Νίρο (κάνει τον πατέρα του Κούπερ που όλη μέρα παίζει Λεβαδειακός-Πλατανιάς στο Πάμε Στοίχημα). Η Λόρενς πήρε Οσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου αν και για εμένα έπρεπε να πάρει και ο φίλτατος Μπράντλεϊ (όχι γυναικείου ωστόσο)…

Θέλω να ξέρεις αγαπητέ αναγνώστη πως όποια από τις 2 επιλογές ταινιών διαλέξεις να δεις, τον συνουσιασμό με το μωράκι δεν το γλιτώνεις (σε έφτιαξε πάλι ο πολέμαρχος μωρή κουφάλα).

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΑΣΤΑ

Τώρα άμα έχει καλό καιρό και σου ζαλίζει η άλλη τα @@ιδια να πάτε άτα, ή πάρε το μωρό και πηγαίνετε ένα διήμερο στο Καρπενήσι όπως σας είπε πιο πάνω το friendzone μου η Ελευθερία, ή παρτην να πάτε στο Πάρκο Τρίτση μια βολτούλα με καφεδάκι ανά χείρας στην φύση και μετά για καμιά πάστα σε κανένα όμορφο ζαχαροπλαστείο.

Αυτά από εμάς αγαπητοί αναγνώστες, για αυτή την μούφα και εμπορική υποχρέωση που λέγεται ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ, η παγκόσμια μέρα του έρωταχαχαχα…

Άλλωστε όσοι γνωρίζουν από κανονικό έρωτα γιορτάζουν στις 28/2… Μαζί μας. Ξέρουν αυτοί!

Να περνάτε καλά και να προσέχετε… Κeep Good!

Σχόλια