Πτήσεις που ξεκινούν από 170 ευρώ από την Norwegian!

Η Norwegian, γνωστή ως η καλύτερη low cost εταιρεία, θα εκτελεί 4 φορές την εβδομαδα το δρομολόγιο Αθήνα – Νέα Υόρκη. Συγκεκριμένα, η πτήση θα ξεκινήσει Δευτέρα 1η Ιουλίου και θα ισχύουν έως και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου.

Η πτήση θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή με τιμές απλής μετάβασης από €169,90 στην Economy και από €599,90 στην Premium, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Ο  Matthew Wood, Norwegian SVP, Commercial Long Haul & New Markets δήλωσε: «Ήδη εξυπηρετούμε τους περισσότερους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ισπανία έως τη Σουηδία και πλέον και η Αθήνα προστίθεται στο υπερατλαντικό δίκτυό μας, ως ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός μας προς τη Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι».

Βρες εδώ πως να κλείνεις φθηνά εισιτήρια!

Ταυτόχρονα με τη συγκεκριμένη πτήση, αυτό το καλοκαίρι η Norwegian θα συνδέει την Αθήνα με τέσσερις βορειο-ευρωπαϊκές πρωτεύουσες: το Όσλο στη Νορβηγία, τη Στοκχόλμη στη Σουηδία, την Κοπεγχάγη στη Δανία και το Ελσίνκι στη Φινλανδία, με πτήσεις από το Μάρτιο έως τον Οκτώβριο, και με τιμές που ξεκινούν από €58.57, για απλή μετάβασης, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Βρες όλες τις πτήσεις στο Norwegian.com/en, επιλέγοντας το ημερολόγιο χαμηλών τιμών (low fare calendar). Οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις της Norwegian έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο «Norwegian Reward», το βραβευμένο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της εταιρείας, με τη δυνατότητα να κερδίσουν CashPoints κάθε φορά που ταξιδεύουν, να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχείο ή να νοικιάσουν ένα αυτοκίνητο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Norwegian είναι η πέμπτη σε μέγεθος εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο και το 2018 μετέφερε περισσότερους από 37 εκατομμύρια επιβάτες, ενώ πραγματοποιεί περισσότερα από 500 δρομολόγια σε περισσότερους από 150 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ταϊλάνδη, την Καραϊβική, τη Βόρεια & Νότια Αμερική.

Σχόλια