Το MEDS Workshop για μία ακόμη χρονιά πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε διαφορετική χώρα και με διαφορετικό θέμα.

Μετά από μεγάλη ζήτηση δίνεται παράταση του Tutor Call και έχεις ακόμη την ευκαιρία να κάνεις αίτηση ως Tutor στο MEDS Workshop. Έαν πάλι, τώρα ενημερώνεσαι για το Workshop ακολουθούν σημαντικές πληροφορίες. Μην χάσεις την ευκαιρία!

Το MEDS Workshop για μία ακόμη χρονιά πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε διαφορετική χώρα και με διαφορετικό θέμα. Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα, στο νησί των Σπετσών τον Ιούλιο-Αύγουστο με το θέμα “MEMNISO”, το οποίο στα αρχαία ελληνικά σημαίνει θυμάμαι, ανακαλώ στην μνήμη μου.

Στόχος του workshop η συνεργασία με τους τοπικούς τεχνίτες και η μετάφραση των παραδοσιακών τεχνικών σε κάτι σύγχρονο.

Εάν λοιπόν είσαι graphic, product, industrial, interior designer, αρχιτέκτονας, φωτογράφος, καλλιτέχνης, δημιουργικός και με πολλές ιδέες και γνώση σχετικά με την κατασκευή και όχι μόνο, είσαι στο σωστό άρθρο.

MEDS Workshop

Αναζητούμε τους επόμενους tutors για το workshop μας. Οι tutors, ή αλλιώς καθοδηγητές καλούνται να σχεδιάσουν και να προτείνουν projects προς υλοποίηση κατά την διάρκεια του workshop.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Tutor Call θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 22/1/2019.

ΜEDS Network

Σχετικά με εμάς, το MEDS Network είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε το 2010 με στόχο την οργάνωση διακρατικών σεμιναρίων διεθνούς βεληνεκούς για φοιτητές και νέους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών design.

Κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα «εργαστήριο» το λεγόμενο workshop διάρκειας 2 βδομάδων, σε διαφορετική χώρα και με διαφορετικό θέμα.

Σε αυτό συμμετέχουν 200 άτομα από 40 διαφορετικές χώρες και από διαφορετικούς κλάδους του design. Ότι παράγεται παραμένει ως δωρεά στον τόπο που δημιουργήθηκε.

Προηγούμενα workshop πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Σερβία, Ρουμανία, Βέλγιο και το Λίβανο

Εάν πάλι επιθυμείς να είσαι συμμετέχων στο MEDS Workshop θα πρέπει να περιμένεις σχετική ανακοίνωση τον Φεβρουάριο.

Σχόλια