Πίσω στο 2010 ο Ζώτος Πάνος ψάχνοντας για κάτι διαφορετικό σαν μέσα στην καθημερινότητα του βρέθηκε να ασχολείται με την οικιακή ζυθοποίηση και τη Clepsydra Nomad Brewing.Clepsydra Nomad Brewing

Ο δημιουργός της Clepsydra Nomad Brewing, παραδέχεται ότι η ζυθοποίηση ήταν βέβαια το επόμενο βήμα που του είχε σκαλώσει στο μυαλό και έτσι ερχόμενοι σήμερα στο 2018 δημιούργησε την Clepsydra Nomad Brewing και την πρώτη ετικέτα της την Just In Time NEIPA.
 Ήταν εντυπωσιακό το ότι μπορούσα να φτιάξω μπύρα στο σπίτι μου, να μπορώ να επέμβω σε κάθε βήμα της διαδικασίας και να της δώσω δικό της ξεχωριστό χαρακτήρα, αρώματα και γεύσεις.

Λένε ότι όταν εγείρονται οι αισθήσεις ο χρόνος σταματάει για λίγο. 

Πιστεύει ακράδαντα ότι ένα ποτήρι γεμάτο με δροσιστική φρέσκια μπύρα δια χειρός πρέπει να είναι μια καθημερινή μικρή πολυτέλεια στο ψηφιδωτό της καθημερινής ζωής μας. Γι’ αυτό και δημιουργήθηκε η “Clepsydra”, για να γίνει μια στιγμή απόλαυσης, ένα μικρό διέξοδο στη ρουτίνα, ένα εργαλείο μέτρησης της απόλαυσης και όχι του χρόνου. 

Just in Time.

Η πρώτη ετικέτα της Clepsydra Nomad Brewing πρόκειται για μια New England IPA με 7% αλκοόλ, έντονα αρώματα τροπικών φρούτων, ροδάκινου και εσπεριδοειδών σε απόλυτη ισορροπία αφήνοντας μια ευχάριστη φρουτένια επίγευση. Το όνομα της πρώτης ετικέτας, Just in Time.Let the sense of time roll. 

Σχόλια