Όχι απλώς η Αλίτα ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη, αλλά το κάνει με πλάτες!

Βασισμένο στο magna του Yukito Kishiro’s Gunnm το Alita: Battle Angel έρχεται για να ξορκίσει τις κάκιστες αμερικάνικες sci fi φλόμπες τον τελευταίων ετών. Εγγύηση στην προσπάθεια αυτή μπαίνει ο κύριος Avatar himself James Cameron, ενώ παρέα του στην παραγωγή θα είναι Jon Landau (παραγωγή Τιτανικού) και έτσι η Αλίτα καταλήγει να είναι η ταινία που δεν πρέπει να χάσεις. 

Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πιο αναμενόμενα magna την παραγωγή ανέλαβε ο James Cameron και στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάτσει ο πολύς Robert Rodriguez (Sin City & many more)!

Το σενάριο έχει επιμεληθεί η ελληνοαμερικανίδα Laeta Kalogridis που μεταξύ άλλων έχει γράψει και το σενάριο του Shutter Island! Από Sci fi η Laeta έχει καταπιαστεί με το σενάριο του Terminator Genisys, οπότε δεν υπάρχει λόγος για άγχος.

Δηλαδή η Dream Team των Αμερικάνικων επιτυχιών έπεσε πάνω από την Αλίτα και η ταινία είναι σίγουρη επιτυχία και θα ‘ναι καθαρή ευχαρίστηση για τους λάτρεις των Sci Fi που πέραν από ελάχιστες εξαιρέσεις (Star Wars.-) τρώνε πολύ Βήτα υλικό στα σινεμά.

Η Αλίτα (εν τάχει για αποφυγή Spoiler) είναι το στόρι μιας κοπέλας (όχι 100% άνθρωπος) που προσπαθεί να ανακαλύψει την ταυτότητα της και παράλληλα – εεε δεν γαμ!#τ@!- παλεύει να αλλάξει τον κόσμο!

Πρωταγωνιστούν οι: Rosa Salazar, Mahershala Ali, Jennifer Connelly, ενώ σημαντικό ρόλο έχει και ο αγαπημένος Christoph Waltz και ο ένας και μοναδικός Jackie Earle Haley (Rorschach από Watchmen).

Η επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα (έχει πάρει ήδη 2 αναβολές) θα γίνει τον Φεβρουάριο πιθανότατα.

Σχόλια