Δύο χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή του στην Αθήνα, ο Alberto Ruiz επιστρέφει στα decks του Steam Athens για μια ακόμη καυτή εμπειρία!

Ο Ισπανός παραγωγός έρχεται να μας αναστατώσει με την ευρηματική του μουσική σε ένα αδυσώπητο techno βράδυ! Έχει αμέτρητα top 10 tracks και συνεργασίες σταθμούς αλλά τα πρωτοποριακά live dj sets του Alberto κάνουν το ταλέντο του ακόμη πιο ξεχωριστό φέρνοντάς τον σε άμεση επαφή με τα… vibes του κοινού!

Μαζί του θα είναι η ομάδα της Voltage. Η Anna V. υπηρετεί την σκοτεινή δύναμη της Techno, επιβάλλοντας την χαρακτηριστική σε ήχο, βαθιά και με έντονη μελωδικότητα, απαράμιλλο low end και ξεσηκωτικό χαρακτήρα μουσική της μέσα από τις παραγωγές και την δισκογραφική της. Ο M.I.T.A., γνωστός στους αθηναίους clubbers φέρνει το fun στη νύχτα με uplifting Tech House και Groovy Techno ενώ η Theony, φέρνει hot n’ sexy vibes στο κοινό του Steam!

Too hot to be missed!

facebook event

Deep Phase w/ LEON Mikee, Dio Jr, St M
17.11

Το δεύτερο Deep Phase event της σεζόν, φέρνει τον Ιταλό dj & παραγωγό LEON στα decks του Steam Athens!

Η εκρηκτική παρουσία του LEON στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, του έδωσε θέση στα decks των μεγαλύτερων clubs παγκοσμίως όπως τα Amnesia Ibiza, Pacha NYC και Ministry of Sound! Αγαπημένος των Carl Cox, Marco Carola και Loco Dice και με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ παγκοσμίως, ο LEON από το 2014 είναι ιδιοκτήτης της δικής του δισκογραφικής Chelsea Hotel Records αφήνοντας το δικό του στίγμα στη house το οποίο θα μας ξεσηκώσει και το Σάββατο 17/11!

Τη βραδιά του Ιταλού LEON, θα συμπληρώσουν οι Mikee, Dio Jr και St M!

Too hot to be missed!

Σχόλια