Όλοι μπορούν να το ζήσουν στην AIESEC. Εσύ είσαι έτοιμος να το ζήσεις;

Εάν αναρωτιέσαι «γιατί» να το κάνεις η απάντηση είναι αρχικά γιατί θα εκμεταλλευτείς στο μέγιστο τα φοιτητικά σου χρόνια, θα το διασκεδάσεις, μα πάνω απ’ όλα θα κάνεις κάτι καλό για την κοινωνία στην οποία ζούμε. Γι’ αυτό “Ζήστο στην AIESEC”!

Σε περιμένει μια μοναδική εμπειρία, λοιπόν, και έχεις προθεσμία να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου! Οι αιτήσεις για τα νέα μέλη έχουν ανοίξει και θα έχεις την ευκαιρία να αποτελέσεις μέρος της μεγαλύτερης εθελοντικής ομάδας νέων παγκοσμίως και να το ζήσεις! Πώς;

Με 4 απλά βήματα:

  • Συμπλήρωσε τη φόρμα στο www.aiesec.gr/zhsto
  • Ένα μέλος της AIESEC θα επικοινωνήσει μαζί σου.
  • Ενημερώσου και κλείσε συνέντευξη.
  • Ξεκίνα την απίστευτη εμπειρία σου!

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές για νέους από 18 έως 30 ετών και έχεις τη δυνατότητα να γίνεις μέλος σε 7 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος: Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρέθυμνο, Βόλο, Κομοτηνή.

Ζήστο στην AIESEC: Τι θα κερδίσεις από αυτή την εμπειρία;

Αν είσαι ένας δραστήριος νέος και θέλεις να αναπτύξεις τα soft skills σου, μη διστάσεις να ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα, αφού με απλές καθημερινές πράξεις, θα βελτιώσεις την κοινωνία, θα γνωρίσεις και άλλους νέους σαν εσένα και θα δικτυωθείς.

Δες εδώ: 9 πράγματα που δεν ήξερες για την AIESEC!

Ακόμη, ένα από τα σημαντικότερα και αναπόσπαστα στοιχεία της AIESEC, είναι η παγκόσμια ταυτότητά της. Με λίγα λόγια θα έχεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι στον μεγαλύτερο οργανισμό νέων – εθελοντών παγκοσμίως.

Μάθε βήμα προς βήμα ποια είναι η δική σου θέση σε αυτόν τον κόσμο. Βρες πως θα πραγματοποιήσεις το δικό σου όραμα. Αυτό είναι η AIESEC! Είναι η εμπειρία που σου δημιουργεί η θέληση να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και η αλλαγή που θέλεις να δημιουργήσεις.

Κάνε την αίτηση σου και ζήσε μία φανταστική, γεμάτη ευκαιρίες εμπειρία.

Σχόλια