Ο Στέλιος Τσουκιάς διασκεύασε το κλασικό αγαπημένο “Άστα τα μαλλάκια σου”, το video clip έχει ξεπεράσει τις 100.000 προβολές και νομίζουμε ότι σίγουρα αξίζει την προσοχή σου.

Ο Στέλιος Τσουκιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Σπούδασε Στατιστική και Μαθηματικά στην Σάμο, όπου και αρίστευσε, και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά στην ΑΣΣΟΕ. Η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν σε ηλικία 9 ετών όταν ξεκίνησε τα πρώτα του μαθήματα στο αρμόνιο. Ο συντηρητικός τρόπος διδασκαλίας σε συνδυασμό με την εκμάθηση κλασσικής μουσικής και μόνο, τον απώθησαν από την συνέχιση των μαθημάτων και σταμάτησε κάποιους μήνες αργότερα. Σε ηλικία 12 ετών, ξαναγύρισε στη μουσική, πήρε την πρώτη του κιθάρα και άρχισε να μαθαίνει μόνος του.

Μπαίνοντας στην εφηβεία επηρεάστηκε από τη μουσική των Bob Marley, Red Hot Chili Peppers, Active Member, Τρύπες αλλά και σπουδαίων Ελλήνων τραγουδοποιών όπως ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Άκης Πάνου, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Στα 18 του, ως φοιτητής πια, έβγαλε τα πρώτα του χρήματα παίζοντας παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα (στο κουτούκι του κυρ Νίκου) στο Καρλόβασι της Σάμου και κάποια χρόνια αργότερα συμμετείχε στο πολιτιστικό Φεστιβάλ «Γιάννης Ρίτσος» με την μπάντα του παίζοντας ροκ και έντεχνα τραγούδια. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, ξεκίνησε live εμφανίσεις σε χώρους όπως η «Όστρια» και το «καφέ Διπλό» στα αγαπημένα του Εξάρχεια, αλλά και στη μουσική σκηνή HollyWood Stage.

Τα τελευταία 4 χρόνια, ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως Data Scientist. Παράλληλα, ετοιμάζει το πρώτο του προσωπικό album. Η μακρόχρονη παραμονή του εκτός Ελλάδας και οι εμπειρίες που απέκτησε ταξιδεύοντας σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, τον έκαναν να νιώσει την ανάγκη να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό της χώρας του, να γράψει και να τραγουδήσει στην γλώσσα του αλλά και να εμπλουτίσει την μουσική του με ήχους απ’ όλο τον κόσμο.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Στέλιος έχει εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές του Λονδίνου όπως το Ο2 Islington και το Zigfrid von Underbelly ενώ έχει ανοίξει τις συναυλίες της Ηρώς, του Λεωνίδα Μπαλάφα και του Φοίβου Δεληβοριά στο Λονδίνο.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣ

Άστα τα μαλλάκια σου

Μουσική: Στέλιος Τσουκιάς – Κώστας Γεωργιάδης

Γίνεται χρήση του έργου “Άστα τα μαλλάκια σου”

Μουσική: Μιχάλης Σουγιούλ

Στίχοι: Αλέκος Σακελλάριος – Χρήστος Γιαννακόπουλος

Ενορχήστρωση – μίξη – παραγωγή: Κώστας Γεωργιάδης

Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν από τον Κώστα Κοφίνα στα Blueberry Productions Co.

Οι φωνές ηχογραφήθηκαν στο Electricity Sound Studio.

Το Mastering έγινε από τον Αντώνη Τζώρτζη – Exceptional Mastering .

Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος

Editing: Aesopia Media Productions – Θανάσης Χαβαλές

Σκηνογραφία: Perfoming Architectures – Ανδρέας Σκούρτης

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Σαρηγιάννης

Κάμερα: Ηλίας Μοσχοβάς

Βοηθός σκηνογράφου: Λευτέρης Βορλόκας

Make-up artist: Δήμητρα Λιανού

Παραγωγή
Ark4Art
http://www.ark4art.com
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κρανιώτης

Συμμετέχει η Μαρία Αλιφέρη

Σχόλια