Βρεθήκαμε στην πρεμιέρα του La Ronde, του Θοδωρή Βουρνά, με πρωταγωνιστές την Τζούλι Τσόλκα και τον Αποστόλη Ψαρρό, στο “Αγγέλων Βήμα”.

Σε ένα υπέροχο κτήριο στην Ομόνοια, ανεβαίνεις μια περίεργη σκάλα και αρχίζει να παίζει Riders on the strom… Ξεκινάει η παράσταση, La Ronde, και όλα προμηνυόμουν μία υπέροχη βραδιά.

Ο πρωταγωνιστής βγάζει επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό του και μαζί με αυτό πολύ γέλιο με το αντρουά στιλ του, αλλά και με τις επιτηδευμένα ψευτο-κουλτουρέ ποιητικές του πράξεις (θα καταλάβετε μόλις το δείτε).

Η πρωταγωνίστρια βρέθηκε στην πρεμιέρα κάπου πιασμένη στο ενδιάμεσο και χρειάστηκε το χειροκρότημα του κοινού στο φινάλε για να καταλάβει ότι κάτι καλό έχει βγει από τις πρόβες. Σίγουρα είναι πλέον πιο έτοιμη για την συνέχεια των παραστάσεων και όσο το χειροκρότημα θα δυναμώνει, τόσο θα ανεβαίνει και η αυτοπεποίθηση της.

La Ronde

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα θεατρικό που έχει σκοπό να διασκεδάσει.

Μην ψάξετε για βαθιά νοήματα και προσπαθήστε να ταυτιστείτε μια κάποιον ρόλο -γιατί ίσως να μην σας αρέσει αυτό που θα ανακαλύψετε…

Το σεξ είναι σεξ και μερικές φορές απλώς χόμπι ή ασχολία. Είτε παντρεμένος, είτε ελεύθερος το αναζητείς.

Για ποιόν λόγο;

Ίσως για την έμπνευση, ίσως για την επιβεβαίωση, ίσως απλώς για την ευχαρίστηση, ίσως για εκδίκηση.

Όποιος και να είναι ο δικός σας λόγος αναζήτησης του, κρατήστε τον για λίγα λεπτά και απλώς απολαύστε την παράσταση χωρίς να βάζετε τα προσωπικά σας στην συνάρτηση. Μετά πάρτε το τηλέφωνο που θέλετε.

Το έργο πραγματεύεται τις ερωτικές σχέσεις της υψηλής κοινωνίας και τα παιχνίδια, που παίζονται γύρω από αυτό, αλλά και το πως διαφέρει από κάθε οπτική γωνία.

Δεν είναι μεγάλο σε διάρκεια και δεν κουράζει ούτε λεπτό, ούτε ένας από τους χαρακτήρες. Λίγη χημεία παραπάνω χρειάζεται και στο τέλος των παραστάσεων θα ανάβετε τσιγάρο…

Ευχαριστούμε το “Αγγέλων Βήμα” χώρο για την υπέροχη φιλοξενία στην πρεμιέρα!

Σχόλια