Ο Kormoranos παρουσιάζει τον εξαιρετικό Ben Montero, στο Ρομάντσο, την 1η του Δεκεμβρίου

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, η μουσική τριλογία “Romantso ❤ Kormoranos” επανέρχεται δυναμικά με το δεύτερο μέρος της και παρουσιάζει τον μουσικό, performer, εικονογράφο και σχεδιαστή κόμικς, Ben Montero και την μπάντα του σε αποχαιρετιστήριο live λίγες μόλις μέρες πριν απογειωθούν για μίνι περιοδεία στην Αυστραλία.

Με καταγωγή από τη Μελβούρνη και βάση του την Αθήνα (τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια), ο κατά κόσμoν Ben Montero, κινείται στο πλαίσιο της πλούσιας soft rock παράδοσης παντρεύοντας τον ρομαντικό κλασικισμό του “golden age” του ερωτικού τραγουδιού με μια ψυχεδελική ποπ παλέτα.

Με έμφαση στα καθαρά φωνητικά, τις δραματικές μελωδίες, τις πλούσιες ενορχηστρώσεις και την dreamy glam μεγαλοπρέπεια, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018 τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, “Performer”.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στο στούντιο του Mark Ronson στο Λονδίνο, με παραγωγή του Jay Watson των Tame Impala, Pond και Gum και engineer τον Ricky Damian.

Με έδρα την Ελλάδα, συγκέντρωσε άμεσα μια εκλεκτή ομάδα Αθηναίων μουσικών (ένα super group εξαιρετικής χημείας με μέλη των Acid Baby Jesus και The Voyage Limpid Sound) και περιόδευσαν εις διπλούν σε όλη την Ευρώπη (την πρώτη φορά ως επίσημο support act του Mac Demarco και τη δεύτερη ως headliners) αφήνοντας σε κάθε περίπτωση τις καλύτερες εντυπώσεις.

Tο live σχήμα αποτελείται από τους:

Ben Montero – Φωνή

Σέργιος Βούδρης – Keyboards (The Voyage Limpid Sound)

Κωνσταντίνος Συνοδινός – Keyboards (The Voyage Limpid Sound, Kenny Freq, Jack Heart, Acid Baby Jesus)

Nώντας Παππάς – Κιθάρα (Acid Baby Jesus)

Μάρκος Μαζαράκης – Μπάσο (Acid Baby Jesus)

Κώστας Στεργίου – Τύμπανα (The Voyage Limpid Sound, Devamp Javu)

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Smalfeels, το μουσικό project του Νίκου Γιαννακάκη με chill-wave/indie-rock στοιχεία και σχετικά πρόσφατη την κυκλοφορία του πρώτου τους single, “Pillow Fights”, ενώ στο ακριβώς ενδιάμεσο θα έχουμε τη χαρά να ακούσουμε και ένα special guest συγκρότημα-έκπληξη σε μυστική εμφάνιση!!

Πληροφορίες:

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα προσέλευσης: 21.00

Είσοδος: 6 ευρώ

Facebook event

Σχόλια