Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου, η τραγουδοποιός Κατερίνα Μακαβού, μας υποδέχεται στο Σταυρό του Νότου +plus για ένα πρόγραμμα… χειροποίητο!

Στα τέλη του Νοέμβρη, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου της single “Τα χέρια τους σφιχτά” η Κατερίνα Μακαβού μας παρουσιάζει με τη βαθιά αισθαντική φωνή της ένα live που θα μας βγάλει από την ρουτίνα της καθημερινότητας με οδηγό το συναίσθημα.

Παρέα με τους συνεργάτες της η Κατερίνα θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και ακυκλοφόρητα από την καινούργια δουλειά που ετοιμάζει. Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και διασκευές κομματιών από αγαπημένους της τραγουδοποιούς και μπάντες, της εγχώριας και ξένης μουσικής σκηνής, κάνοντας ένα πέρασμα από την Αρλέτα και τον Δήμο Μούτση, μέχρι τους Stranglers και την Annie Lennox.

Την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου δίνουμε ραντεβού στο Σταυρό του Νότου +plus για μια μουσική περιπλάνηση με την Κατερίνα Μακαβού!

ΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ

Η Κατερίνα Μακαβού μας συστήθηκε δισκογραφικά στα τέλη του 2008 με το άλμπουμ “Μικρά Μυστικά”. Ωστόσο το κοινό την γνώρισε μέσα από τις συνεργασίες της με πολλούς συνθέτες και τραγουδοποιούς όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λουδοβίκος των Ανωγείων κ.α.
Το 2012 η Κατερίνα κυκλοφόρησε την δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο “Άλλη μια ώρα”.

Τον Μάιο του 2015 κυκλοφόρησε το single «Πατησίων 316», ενώ τον Μάρτιο του 2017 το single «Χάρισε μου ένα δάκρυ», σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους του Νίκου Τσιπουρλιάνου, από την Minos Emi.

Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλοφόρησε το καινούργιο της single και video “Τα χέρια τους σφιχτά”, σε δικούς της στίχους και μουσική, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει η τρίτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΑΒΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ +plus
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εισιτήρια: 12€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα Έναρξης: 21.30

Μαζί της οι μουσικοί:
Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα
Θανάσης Dzingovic: Ηλεκτρική κιθάρα
Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο
Δημήτρης Οικονόμου: Τύμπανα

Επιμέλεια ήχου: Γιάννης Ταβουλάρης

Σχόλια