Ίσως να έχεις επισκεφτεί και τα 10 καλύτερα αεροδρόμια στην Ευρώπη!

Η ιστοσελίδα SleepinginAirports είναι μια πλατφόρμα μέσω της οποίας οι ταξιδιώτες μπορούν να αξιολογήσουν αεροδρόμια. Μερικά από τα κριτήρια αξιολόγησης αφορούν την άνεση, τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις, τις επιλογές φαγητού, την ασφάλεια, την εξυπηρέτηση πελατών, ακόμη και τις επιλογές ύπνου. Με αυτά τα κριτήρια θα δεις παρακάτω τα καλύτερα αεροδρόμια στην Ευρώπη.

10. Διεθνές Αεροδρόμιο της Βιέννης, Αυστρία

Είναι στη δέκατη θέση, στη λίστα με τα καλύτερα αεροδρόμια στην Ευρώπη, λόγω της άριστης ποιότητας των εστιατορίων και της καθαριότητας των τουαλετών. Μερικοί επίσης αναφέρθηκαν στους αναπαυτικούς καναπέδες και τα μεγάλα παράθυρα.

9. Αεροδρόμιο Πόρτο Φρανσίσκο Σα Καρνειρο, Πορτογαλία

Η διαρρύθμιση, η ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά και η εύκολη πρόσβαση στο μετρό είναι μόνο μερικά από τα θετικά του αεροδρομίου. Επιπλέον, όσοι διανυκτέρευσαν αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι τα φώτα χαμήλωναν τη νύχτα.

8. Διεθνές Αεροδρόμιο Δουβλίνου, Ιρλανδία

Όσοι παρέμειναν στο αεροδρόμιο πολλές ώρες μίλησαν για τις πολλές επιλογές ύπνου, που προσφέρει. Το γρήγορο wi-fi, το εξυπηρετικό προσωπικό και τα πολλά μαγαζιά.

7. Αεροδρόμιο Καστρουπ, Κοπεγχάγη, Δανία

Γρήγορο wi-fi, άνετοι καναπέδες και πολυθρόνες κρεβάτι είναι μόνο μερικά από τα θετικά, που κατέταξαν το αεροδρόμιο στην 7η θέση.

6. Αεροδρόμιο Αρλάντα, Στοκχόλμη, Σουηδία

Συμπαθητικές θέσεις για ύπνο -παρά τη χαμηλή θερμοκρασία-, φιλικό προσωπικό, πολλές πρίζες και wi-fi είναι μόνο λίγα από τα θετικά του αεροδρομίου της Στοκχόλμης.

5. Διεθνές Αεροδρόμιο Σιπχολ, Άμστερνταμ, Ολλανδία

Μαλακοί δερμάτινοι καναπέδες, εύκολος προσανατολισμός, βιβλιοθήκη και μεγάλη ποικιλία καθισμάτων ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικά, που έδωσαν την πέμπτη θέση στη λίστα με τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης.

4. Διεθνές Αεροδρόμιο Κλοτεν, Ζυρίχη, Ελβετία

Η σιδηροδρομική σύνδεση είναι ένα από τα πιο σημαντικά θετικά του αεροδρομίου, ενώ τα σούπερ μάρκετ, οι φιλικές εγκαταστάσεις για παιδιά αν και είναι επί πληρωμή, προσφέρουν ακόμα καλύτερη εμπειρία στους ταξιδιώτες.

3. Διεθνές Αεροδρόμιο του Ταλίν, Εσθονία

Ένα πολύ άνετο αεροδρόμιο, με δωρεάν βιβλιοθήκη, αλλά και ό,τι λογής καταστήματα μπορεί να θελήσεις να επισκεφτείς. Μάλιστα, το Αεροδρόμιο του Ταλίν κατατάχθηκε πρώτο στη λίστα με τα καλύτερα μικρά αεροδρόμια!

2. Διεθνές Αεροδρόμιο Μονάχου, Γερμανία

Δεύτερο στη λίστα με τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης και φυσικά οι λόγοι είναι σοβαροί. Εκπληκτικά μαγαζιά, πεντακάθαρες τουαλέτες και ευγενικό προσωπικό. Δεν τους λες και ασήμαντους λόγους…

1. Αεροδρόμιο Βανταα, Ελσινκί, Φινλανδία

Δεν προκαλεί εντύπωση, αφού μέχρι και για τη διανυκτέρευση είναι προνοήσει με θέσεις που μετατρέπονται σε κρεβάτι με ειδικό κάλυμμα που απομονώνει τους θορύβους. Στα θετικά είναι και η καθαριότητα, η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών, το δωρεάν wi-fi και η σιδηροδρομική σύνδεση με την πόλη.

Σχόλια