Μήπως κρύβεται εδώ και η δική σου;

Είτε είσαι τελειόφοιτος και θες να κάνεις την πρακτική σου, είτε έχεις ήδη δοκιμαστεί σε κάποια θέση και αναζητάς να εξελιχθείς στο πλευρό κάποιας άλλης εταιρίας, διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο. Ευκαιρίες part-time ή full time σε Ελλάδα και εξωτερικό, περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Κι αν κάποια από αυτές τις θέσεις εργασίας δεν σε καλύπτει μην διστάσεις να επισκεφτείς τις υπόλοιπες εδώ!

1. Customer Success @ PARKAROUND

Η καινοτόμα tech εταιρεία, που βοηθάει εκατοντάδες ανθρώπους να βρουν χώρο για να παρκάρουν τόσο μέσα και γύρω από την πόλη όσο και στο αεροδρόμιο, αναζητά φιλικά άτομα, με πάθος για δουλειά με ενασχόληση στον τομέα του Customer Success μέσω email και τηλεφώνου. Εάν λοιπόν και εσύ θέλεις να ασχοληθείς με αυτόν τον τομέα, κάνε την αίτησή σου!

2. Technical Support and Server Administration @ JUST IN TIME

H εταιρεία Digital Agency, Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της ομάδας μας ψάχνουμε άμεσα τον ιδανικό υποψήφιο για θέση του Technical Support and Server Administration. Θέλεις να συνεργαστείς με μία ομάδα Web Development, να έχεις επικοινωνία με τους πελάτες, να διαχειρίζεσαι τηλεφωνικές κλήσεις, και να συνεργαστείς με την ομαδα του Digital Marketing της Just in Time για θέματα διαφήμισης; Κάνε την αίτησή σου!

3. Digital Marketing Specialist @ Sleed

Σου αρέσει ο χώρος του Digital Marketing;  H Sleed, μία εταιρεία ανάπτυξης προγραμματισμού και digital marketing, αναζητά Digital Marketing Specialist για ενασχόληση με PPC campaigns in Google AdWords, Facebook Ads, δημιουργία HTML email campaigns, ανάπτυξη και ενημέρωση περιεχομένου στα social media, και πολλά άλλα. Ανακάλυψέ τα όλα και κάνε την αίτησή σου!

4. Management – Insurance trainee @ Interamerican

Μόλις τελείωσες τις σπουδές σου και αναζητάς εργασία; Θέλεις να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες; Εάν επιθυμείς να γνωρίσεις και να μάθεις την βιομηχανία του Financial- Insurance και να πετύχεις ως εκπαιδευόμενος στον κλάδο του Marketing – Sales, εάν έχεις πάθος, ενέργεια και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτηση σου στην Interamerican ως Junior Business Development Agent.

5. Full Stack Developer (PHP) @ SYNCBNB

H SYNCBNB, κανάλι διαχείρισης για ιδιοκτήτες ενοικιάσεων χώρων για διακοπές, αναζητά Full Stack Developer, για την ανάπτυξη συστήματος που βοηθάει τους ιδιοκτήτες να διαχειριστούν τις καταχωρήσεις ιδιοκτησιών τους στα διάφορα κανάλια (Airbnb, Expedia, Booking.com, etc). Εάν λοιπόν γνωρίζεις PHP, CSS, Git, MySQL, Javascript, κάνε την αίτησή σου!

6. Account Manager -Sales @ FUNKMARTINI

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις πιο ανεπτυγμένες start-up στον χώρο του glam tech, στο κέντρο της Αθήνας; Είναι η ευκαιρία σου να είσαι μέλος στα διάφορα project στο νούμερο ένα online beauty industry. Σου αρέσουν λοιπόν οι πωλήσεις και η ενασχόληση και επικοινωνία με τους πελάτες; Κάνε γρήγορα την αίτησή σου!

7. Greek Business Developer – Paris @ Click & Boat

Θέλεις να εργαστείς στο Παρίσι σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην απόκτηση στόλου; Η Click & Boat αναζητά Έλληνα Business Developer για να βοηθήσει του Έλληνες ιδιοκτήτες πλοίων να καταλάβουν την πλατφόρμα, για να ενταχθεί στην διεθνή ομάδα του Click & Boat, να βοηθήσει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών, και να αγαπά τα πλοία. Κάνε την αίτηση σου!

Δες εδώ πως να χειριστείς 10 δύσκολες ερωτήσεις σε μια συνέντευξη!

8. Digital Marketing Manager @ ZonePage

Σε εξιτάρει και σένα ο χώρος του Digital Marketing και Digital Advertising; H εταιρεία ZonePage, μία δυναμική εταιρεία στον χώρο του Digital Marketing, και πάθος για δουλειά, αναζητά Digital Marketing Manager για την διαχείριση μεγάλης ποικιλίας Digital Advertising λογαριασμών, για ανάπτυξη εφαρμογή και παρακολούθηση των Digital Marketing Campaigns σε όλα τα κανάλια, κ.ά. Κάνε την αίτησή σου!

9. Web Developer @ INTRALOT S.A.

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες Τεχνολογίας; Η Intralot S.A. αναζητά Web Developer, για την εκτέλεση και τη συμμετοχή του σε code reviews sessions, σε αλλαγές στο προγραμματιστικό testing environment, και για την επίλυση προβλημάτων απόδοσης και bugs. Εάν έχεις λοιπόν εμπειρία στην Javascript, CSS, Bootstrap ή React και θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας προγραμματιστών της INTRALOT, στείλε το βιογραφικό σου!

10. Back – End Developer @ giaola.gr

Η εταιρεία giaola.gr, είναι μία ηλεκτρονική εταιρεία όπου οι πελάτες μπορούν να βρουν και να παραγγείλουν από μία τεράστια ποικιλία από υπηρεσίες από επαγγελματίες ή εταιρείες. Θέλεις να εργαστείς ως Back-End Developer, έχεις την ικανότητα να δουλεύεις με πολλές και διαφορετικές ομάδες και δίνεις σημασία στην λεπτομέρεια;Κάνε την αίτησή σου!

11. Sales and Marketing Trainee @ INTENSE

Θέλεις να εργαστείς στον τομέα του Marketing και Sales; Η Intense, η πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία Marketing και Πωλήσεων, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της Νέες και Νέους για την εκπροσώπηση μεγάλου πολυεθνικού πελάτη. Εάν έχεις λοιπόν άνεση στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις κάνε τώρα την αίτησή σου!

12. Drupal Web Developer @ ISOBAR – IPROSPECT SA

Θέλεις να εργαστείς στο παγκόσμιο full service digital marketing agency; Η Isobar, αναζητά άτομα με εργασιακή εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη web applications εταιρειών, με γνώσεις σε τεχνολογίες back-end. Εάν λοιπόν γνωρίζεις PHP, mySQL, Drupal, και είσαι Web Developer και έχεις εργαστεί, κάνε την αίτησή σου!

13. ELECTRICAL ENGINEER & COMPUER SCIENCE @ SMART AUDIO

Η εταιρεία SMART AUDIO, που ασχολείται με Audio-Automation-Networks συστήματα αναζητά Automation Engineer ή Computer Engineer για μόνιμη απασχόληση! Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με τον σχεδιασμό AV system, control systems, και Network Configuration; Στείλε το βιογραφικό σου!

14. Marketing Assistant @ WORKOUT HALL

Θα σου άρεσε να εργαστείς σε έναν από τους μεγαλύτερους προπονητικούς χώρους της Ευρώπης; Η Workout Hall σού προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, καθώς αναζητά Marketing Assistant, για την δημιουργία και διαχείριση online διαφημιστικής προβολής, εφαρμογή βασικών αρχών SEO, email marketing, εφαρμογή του ετήσιου business plan,κ.ά. Μην χάνεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου!

15. Εξωτερικοί Πωλητές @ STUDIOLIFE

Είσαι περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένος; Η εταιρεία STUDIO LIFE ιδρύθηκε με σκοπό να δώσει λύσεις για καθαρό νερό και είναι οι καταλληλότερες, για πραγματική επίλυση του προβλήματος του νερού που αντιμετωπίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος και μάλιστα σε χαμηλό κόστος. Η ομάδα της Studio Life μεγαλώνει και αναζητά εξωτερικούς πωλητές για την προώθηση των προϊόντων της εταιρείας με προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων. Κάνε την αίτησή σου!

16. F&B Controller @ KAMARI S.A.

Θέλεις να εργαστείς σε ξενοδοχειακή μονάδα ως F&B Controller; Η ξενοδοχειακή μονάδα Afroditi Venus Beach Hotel & Spa σου δίνει αυτή την ευκαιρία καθώς επιθυμεί να προσλάβει για το τμήμα του F&B επαγγελματία στη θέση για την ελαχιστοποίηση του κόστους των προμηθειών, για την καθημερινή καταχώρηση των παραστατικών και την παρακολούθηση των καρτελών των προμηθευτών, κ.ά. Εάν λοιπόν έχεις γνώσεις από HACCP και ISO και έχεις άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, κάνε την αίτησή σου!

17. Software Engineer, Fin Tech @ CHANNEL VAS

Θέλεις να εργαστείς στον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών Mobile Financial, Mobile Cash Lending, Airtime Credit & Airtime Advance Services for Mobile Operators; Η CHANNEL VAS αναζητά Software Engineer,με πτυχίο σε κάποιο τμήμα Computer Science ή παρόμοιο, γνώσεις σχεσιακής Βάσης Δεδομένων, πάθος για μάθηση και ανακάλυψη καινούργιων τεχνολογιών. Κάνε την αίτησή σου!

18. Web Developer @ DATAVERSE LTD

Είσαι ταλαντούχος .ΝΕΤ και PHP Developer; H Dataverse Ltd, δυναμική εταιρεία στον χώρο του Software Development,με εμπειρία σε projects πληροφορικής και έρευνα, αναζητά Web Developer, με γνώσεις Javascript, HTML, CSS, ASP.NET και MVC development χρησιμοποιώντας C# ή PHP frameworks, σχεσιακές βάσεις δεδομένων και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Κάνε την αίτησή σου τώρα!

19. CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES @TELEPERFORMANCE GREECE

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρεία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα! Κάνε την αίτησή σου!

20. Customer Service Representatives @ RELATE S.A.

Θα σου άρεσε να ασχοληθείς με το Customer Service; H εταιρεία RELATES S.A. αναζητά υπεύθυνο για την εξυπηρέτηση πελατών μέσω του call center μίας μεγάλης και γνωστής αλυσίδας εστιατορίων. Έχεις λοιπόν επικοινωνιακές δεξιότητες, και γνώσεις αγγλικής γλώσσας; Κάνε την αίτησή σου!

21. Quality Assurance Specialist @ ADVANTAGE FSE

Σε εξιτάρει να εργαστείς στον πλέον κορυφαίο και γρήγορα αναπτυσσόμενο προμηθευτή ψηφιακών Τραπεζικών Λύσεων, Μεταφορών Κεφαλαίων και Πληρωμων; Η ADVANTAGE FSE αναζητά Quality Assurance Specialist για την εξασφάλιση της ποιότητας και της αξία των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία, για την προετοιμασία και την εκτέλεση Test Plans, Test Scripts και Test Cases, κ.ά. Μην χάσεις την ευκαιρία, κάνε τώρα την αίτησή σου!

22. Υποστήριξη Πωλήσεων @ TMP SUPPLIES SA

Σου αρέσει η ενασχόληση με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, την καταχώρηση και τιμολόγηση παραγγελιών και τη διαχείριση και συντήρηση πελατολογίου; Η TMP SUPPLIES A.E μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγών προϊόντων τεχνολογίας / πληροφορικής / ηλεκτρονικού, ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα και 25ετη παρουσία στο χώρο, ζητά άτομο στην υποστήριξη πωλήσεων. Εάν λοιπόν είσαι δυναμικός χαρακτήρας και έχεις γνώσεις excel και outlook, κάνε την αίτησή σου!

23. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ @ SIGMAPHONE

Ονειρεύεσαι να εργαστείς σε ελληνικό όμιλο με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο παροχής υπηρεσιών; H SigmaPhone, μία από τις δυναμικότερες εταιρίες προώθησης τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, χρηματοπιστωτικών και ασφαλιστικών προϊόντων, αναζητά άτομα για με ευχέρεια λόγου, διάθεση για εργασία, συνέπεια και αμεσότητα στην επικοινωνία. Κάνε την αίτησή σου!

24. Front – end Developer @ GIAOLA – A NEXT GENERATION ELECTRONIC MALL

Σου αρέσει να ασχολείσαι με το user – interface, user-experience, και γενικά το front-end development; Αν έχεις γνώσεις πάνω στην HTML, CSS, Web Architecture, Adaptive Design, Javascript, REST, Bootstrap, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτηση ως Front -end Developer στην εταιρεία Giola. Η εταιρεία αυτή είναι μία ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης και παραγγελίας μεγάλου εύρους υπηρεσιών από επαγγελματίες ή επιχειρήσεις. Κάνε την αίτησή σου!

25. Tour Operations Agent – ATHENS WALKING TOURS

Σε εξιτάρουν τα ταξίδια και θα ήθελες να εργαστείς ως ταξιδιωτικός πράκτορας; H Athens Walking Tours, ο πρώτος ταξιδιωτικός πράκτορας που ξεκίνησε τις περιηγήσεις με τα πόδια για μικρά groups στην Ελλάδα αναζητά Tour Operations Agent για την εξυπηρέτηση πελατών, με γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και καλό επίπεδο αγγλικών σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Αν είσαι λοιπόν ένα φιλικό, θετικό και ενθουσιώδης άτομο, κάνε την αίτησή σου!

26. Sales Representative @ WEST AE

Σε εξιτάρει και σένα ο χώρος των Πωλήσεων; Θα ήθελες να φροντίζεις για την αποτελεσματική πώληση υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας εντός μεγάλων πολυκαταστημάτων στον νομό Αττικής; Τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο, γιατί η WEST AE, εταιρεία παροχής υπηρεσιών Sales & Marketing με δραστηριότητα από το 1994 και πανελλαδική εμβέλεια αναζητά Sales Representative. Κάνε τώρα την αίτησή σου!

27. Web Designer @ MIDEAST TRAVEL WORLDWIDE

Σου αρέσει το Web Design και θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά με αυτό; H Mideast, εταιρεία τουρισμού, αναζητά Web Developer, με καλές γνώσεις CSS3 και HTML5 για την δημιουργία web προϊόντων για την τουριστική βιομηχανία. Αν έχεις λοιπόν δημιουργικότητα, δίνεις προσοχή στην λεπτομέρεια και έχεις οικειότητα με το user experience κάνε την αίτησή σου!

28. HR GENERALIST @ METRO AEBE

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές αλυσίδες supermarket; Εάν σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες, έχεις εμπειρία στην διαδικασία προσλήψεων, στις καταστάσεις μισθοδοσίας, στην ανάλυση δεδομένων HR, και στα συστήματα αξιολόγησης της εργασίας των υπαλλήλων, κάνε την αίτησή σου!

29. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ @ EVANGELOS LAKIOTIS S.A.

Η εταιρία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε  με δυναμική παρουσία στο χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής και θέρμανσης  ζητά να προσλάβει υπάλληλο γραφείου στο τμήμα Πωλήσεων για το κατάστημα του Ασπρόπυργου. Εάν λοιπόν θέλεις να ασχοληθείς με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, την δημιουργία προσφορών, τις καταχωρήσεις παραγγελιών και την υποστήριξη στο τμήμα πωλήσεων, κάνε την αίτησή σου!

30. Node.Js Developer @ ONETOURISMO

Θέλεις να εργαστείς σε μία εταιρεία travel technology με ηγετικό ρόλο στον χώρο των επιχειρήσεων; Εάν γνωρίζεις Node.js, γράφεις επαναχρησιμοποιήσιμο, testable και αποτελεσματικό κώδικα, και σου αρέσει να σχεδιάζεις εφαρμογές, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για όλες τις θέσεις εργασίας; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Σχόλια