Δες μέχρι πότε μπορείς να κάνεις την αίτησή σου για το πρόγραμμα “Gates Cambridge Scholarships”

Το πρόγραμμα Gates Cambridge Scholarships ιδρύθηκε τον Οκτωβρίου του 2000 έπειτα από χορηγία του ιδρύματος Bill και Melinda Gates στο Πανεπιστήμιο Cambridge. Μάλιστα, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χορηγίες σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Βρες και άλλες υποτροφίες εδώ!

Οι υποτροφίες χορηγούνται σε εξαίρετους υποψηφίους από χώρες εκτός της Μ.Β για μεταπτυχιακές σπουδές σε ό,τι αντικείμενο υπάρχει στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Τα κριτήρια επιλογής είναι:

  • εξαιρετικές πνευματικές ικανότητες
  • ηγετική προσωπικότητα
  • προσόντα τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις ενός υποψηφίου οποιουδήποτε επιπέδου στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, οι υπότροφοι έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ένα πλήρες φάσμα θεμάτων, ενώ οι απόφοιτοι επιδιώκουν συνεχώς την περαιτέρω επιμόρφωση και ενασχόληση σε πληθώρα διαφορετικών προγραμμάτων.

Επιπλέον, απολαμβάνουν τα οφέλη ενός αποφοίτου του Πανεπιστημίου του Cambridge και δεν είναι λίγες οι φορές που αναλαμβάνουν όλο και πιο ηγετικούς ρόλους σε εταιρείες εφαρμόζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους βελτιώνοντας τελικά τη ζωή άλλων ατόμων.

Στόχος του προγράμματος Gates Cambridge Scholarships είναι να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο δίκτυο μελλοντικών ηγετών, που να έχει σκοπό να βελτιώσει τη ζωή των άλλων.

Προθεσμία αιτήσεων: Ανάλογα με το μάθημα μπορείς να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2018 ή στις 3 Ιανουαρίου 2019 (για αιτούντες εκτός των Η.Π.Α)

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ!

Σχόλια