Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 στο Central European University άνοιξαν!

Το Central European University προσφέρει 49 προγράμματα σε 15 ακαδημαϊκούς τομείς και υπάρχουν λόγοι που πρέπει να κάνεις εκεί τις σπουδές σου! Αρχικά, πρόκειται για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα – κορυφή στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Επιπλέον, θα έχεις την επικοινωνία και την εποπτεία, που χρειάζεσαι, από ερευνητές παγκόσμια κλάσης, έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε σου ερώτηση και να σε βοηθήσουν.

Δες εδώ 5 λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνεις μεταπτυχιακό!

Μην ξεχνάς, όμως, ότι μπορείς να έχει μεγάλη οικονομική βοήθεια, αφού το 82% των φοιτητών λαμβάνει οικονομική υποστήριξη.

Τέλος, οι σπουδές σου στο Central European University αναγνωρίζονται και στις Η.Π.Α και στην Ουγγαρία.

Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2019 για τα μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα με οικονομική βοήθεια.

Σημείωση: Οι προθεσμία χρηματοδότησης για τα MUNDUS MAPP και MESPOM λήγει στις 3 Ιανουαρίου 2019.

Βρες εδώ προγράμματα υποτροφιών!

Παρότι τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν κάποια προβλήματα στην Ουγγαρία, το Πανεπιστήμιο διαβεβαιώνει ότι σε κάθε περίπτωση τα προγράμματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτεμβρίου 2019 και θα μπορέσουν οι φοιτητές να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών, της επιλογής τους, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα στην Ουγγαρία τα προγράμματα του CEU θα πραγματοποιηθούν στη νέα Πανεπιστημιούπολη της Βιέννης.

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Σχόλια