To brunch στην ταράτσα του Bios σε περιμένει κάθε Σαββατοκύριακο να το απολαύσεις αναβιώνοντας το καλοκαίρι!

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε και η επιστροφή στην πόλη να ήταν δύσκολη, ωστόσο ένα από τα καλύτερα πράγματα της επιστροφής είναι το brunch στην ταράτσα του Bios. Το μπραντς το ελληνικό, ένας τρόπος για να αναβιώσουμε τις καλοκαιρινές στιγμές!

Με βάση πάντα τις αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, αυτό το μπραντς, θα μας πάει πίσω στα παιδικά καλοκαίρια και στις γεύσεις που αυτά περιελάμβαναν.

Φρέσκα φρούτα, γιαουρτάκι, τηγανίτες, τσουρέκι, αυγουλάκια, αγνό μέλι είναι μόνο μερικές από τις λέξεις-κλειδιά που θα συναντήσουμε στο σπέσιαλ μπραντς μενού της Ταβέρνας, που θα το βρεις από τις 11.00 μέχρι και τις 17.00 κάθε Σαββατοκύριακο!


Taverna at Bios

Η Taverna είναι το νέο pop-up project της γαστρονομικής αναζήτησης του Bios.

H Γωγώ Δελογιάννη και το Bios.Home Kitchen δημιουργήσαν την Taverna at Bios, η οποία θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι!

Ρωτήσαν τις μαμάδες, τους θείους, τα ξαδέρφια και τις γιαγιάδες τους, βρήκαν μερικά από τα πιο γνήσια προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου και τα έφεραν στην Αθήνα, ειδικά για την Taverna!

Το μενού παρουσιάζει μερικά από τα πιο κλασικά, ελληνικά πιάτα μαγειρεμένα με τις ανώτερες πρώτες ύλες και με πολλή αγάπη.

Κεφτεδάκια, τυράκι, πατατούλες, όλη η απλότητα και το μεγαλείο της ελληνικής κουζίνας με την υπογραφή της Γωγώς Δελογιάννη, θα κάνει αυτό το ελληνικό καλοκαίρι στην πόλη πεντανόστιμο!


Ώρες Λειτουργίας

Τετάρτη – Παρασκευή: 19.00 – 01.00

Σάββατο – Κυριακή: 13.00 – 01.00


Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335

Διεύθυνση: Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα


Γωγώ Δελογιάννη

Η Γωγώ παράτησε την άσκηση της δικηγορίας για να κάνει τη δουλειά που την κάνει ευτυχισμένη. Μέσα από την αγάπη της για την ελληνική κουλτούρα και τις γαστρονομικές παραδόσεις, δοκιμάζει τα όρια συνάντησης της εντοπιότητας με τη σύγχρονη διεθνή κουζίνα.


BIOS HOME KITCHEN

Exploring culinary culture

Το Bios Home Kitchen είναι το νέο εγχείρημα του Bios, που βρίσκεται κρυμμένο στον πρώτο όροφο του κτηρίου στην οδό Πειραιώς 84. Σε ένα χώρο με έντονη τη μνήμη της παλιάς πόλης και την οικειότητα της κατοικίας, οι φιλόξενοι μάγειρες δημιουργούν στην ανοιχτή κουζίνα και παρουσιάζουν γεύσεις – προτάσεις, φλερτάροντας με την πολυπολιτισμικότητα, με στόχο την έρευνα και τη δοκιμή γύρω από το φαγητό και τη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας.

Συντάσσεται έτσι ένα νέο γαστρονομικό χάρτη της πόλης και δίνει τη δική του άποψη κάθε φορά, δημιουργώντας μια κατανόηση μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων που ζουν στην ίδια πόλη, μέσω του φαγητού.

Μάθετε περισσότερα για την Taverna εδώ!

Σχόλια