Το Ikaria Surf School ανεβάζει παλμούς και προσθέτει Enduro και αναρρίχηση στο Σεπτεμβριανό του πρόγραμμα και όλα αυτά μόνο στην Ικαρία!

Ο Σεπτέμβρης πρέπει να είναι μήνας αποσυμπίεσης και ετοιμασίας για τον χειμώνα. Ο καλύτερος τρόπος για ετοιμαστείς ψυχολογικά και σωματικά είναι να κατέβεις σε ένα πανέμορφο νησί (Ικαρία) με την μηχανή σου και να το γυρίσεις παρέα με άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος, απολαμβάνοντας παράλληλα τις ομορφιές του νησιού.

Εάν δεν είσαι φαν των μηχανοκίνητων σπορ κρατήσου λίγο ακόμα και πήγαινε λίγες μέρες μετά, στην Ικαρία, για να κατασκηνώσεις σε πανέμορφες παραλίες, να σερφάρεις στα καταγάλανα νερά της και να μάθεις την τέχνη της αναρρίχησης από ειδικούς.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, το νησί του Ικάρου αλλάζει για ακόμη μια φορά και αρκετά πιο άδειο πλέον, ετοιμάζεται για extreme σπορ, χαλάρωση και καλή παρέα.

Πρόγραμμα Enduro & Surf Camp Ikaria, μια συνεργασία Ikaria Surf School και Enduro Skills με την υποστήριξη του Α.Γ.Σ Διαγόρας 

Ικαρία

Παρασκευή 7/9

Το πλοίο Νήσος Μύκονος της Hellenic Seaways αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά στις 7:35 και έχει άφιξη στις 14:05, αναφορικά το κόστος των ναύλων ανέρχεται στα 38€ για το ατομικό εισιτήριο και 24€ για την μοτοσυκλέτα.

Αναλαμβάνουμε την παραλαβή των αποσκευών σας και οδηγούμε παρέα για 11 χλμ. μέχρι την παραλία της Μεσακτής όπου θα γίνει το καλωσόρισμα. Εκεί θα δοκιμάσουμε τις ικανότητες μας στο Surf και στο Sup μέχρι την δύση του ηλίου.

Έπειτα αναχωρούμε για το “Κτήμα Σπανού” στις Ράχες Ικαρίας, όπου θα είναι ο τόπος διαμονής για το τριήμερο σε έναν παραδοσιακό κατάφυτο χώρο ενώ θα ακολουθήσει Barbeque Party δίπλα στην πισίνα που διαθέτει το κτήμα!

 

Σάββατο 8/9

Εκκίνηση με πλοηγό απο την παραλία της Μεσακτής για την πρώτη μέρα enduro με διαδρομή 50χλμ. διασχίζοντας τα απόκρημνα βουνά της Βορειοανατολικής Ικαρίας με στάσεις σε σημεία απείρου κάλους όπως το χωριό Βρακάδες για αναμνηστικές φωτογραφίες και σνάκ για την απαραίτητη ενέργεια.

Επιστροφή στην Μεσακτή και στη συνέχεια μάθημα Surf ή Sup μέχρι την δύση του ήλιου, το βράδυ του Σαββάτου θα είναι ελεύθερο και δεν περιέχει σίτιση, ώστε να επιλέξει κανείς ανάμεσα στα τοπικά εστιατόρια που αξίζει να δοκιμάσεις τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού.

Κυριακή 9/9

Εκκίνηση με πλοηγό από το “Κτήμα Σπανού” για τη δεύτερη μέρα enduro με νέα διαδρομή 60 χλμ. περνώντας από ξακουστά χωριά όπως αυτό της Λαγκάδας με κορυφαίο σημείο αναφοράς τις πλαγιές πάνω από τον Μαγγανίτη βλέποντας από ψηλά την περίφημη παραλία των Σεϋχελλών όπου αναμνηστικές φωτογραφίες και σνακ θα είναι και πάλι στο πρόγραμμα.

Επιστροφή στο “Κτήμα Σπανού” για ανασυγκρότηση και αναχωρήση οδικώς για το λιμάνι του Εύδηλου για το πλοίο Νήσος Μύκονος των 17:25 με άφιξη στον Πειραιά στις 23:55.

Το συνολικό κόστος του τριημέρου ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ +ΦΠΑ και περιέχει: 2 μέρες enduro με 2 διαφορετικές διαδρομές, 2 μαθήματα Surf, 2 διανυκτερεύσεις, ένα κυρίως γεύμα την Παρασκευή και 2 μικρά γεύματα ενδιάμεσα στην μέρα του Σαββάτου και της Κυριακής, για όσους δεν επιθυμούν μάθημα Surf η τιμή θα διαμορφωθεί ανάλογα. Ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 5/9.

Πληροφορίες: 6942084220

Surf & Climping Camp

Γνωρίστε την τέχνη της Αναρρίχησης με την Αργυρώ Παπαθανασίου, παρέα με σερφ, στο Χρυσό νησί της Ικαρίας!

Τα δύο επονομαζόμενα Extreme σπορ είναι έξοδοι διασκέδασης με τις ίδιες ιδιότητες. Συνδεθείτε με όλα τα φυσικά στοιχεία, επαναφορτίστε τα επίπεδα ενέργειας με την εκμάθηση της ροής τόσο στις θάλασσες όσο και στους σκληρούς βράχους. Σε ένα ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να αμφισβητήσετε τα όριά σας, να μάθετε τεχνικές και τακτικές και πάνω απ ‘όλα να έχετε Διασκέδαση!

Ikaria Surf School

Enduro & Surf Camp, Surf & Climping Camp

Σχόλια