Για τους δύο νέους κύκλους μαθημάτων της περιόδου 2018-2019!

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για τις δύο νέους κύκλους μαθημάτων αυτής της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Το θέμα του Α’ Κύκλου είναι: 8 μαθήματα θετικής ψυχολογίας

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν μέσα από τις εισηγήσεις την αξία της θετικής ψυχολογίας, η οποία αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Harvard, το Berkely, της Pennsylvania και πραγματεύεται την ευτυχισμένη και ουσιαστική ζωή και τον τρόπο που μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας, ώστε να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, που θα γίνονται κάθε Τετάρτη από τις 16:30 έως τις 19:00.


Το θέμα του Β’ Κύκλου είναι: 8 μαθήματα διατροφής και ευεξίας

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να διδαχθούν τη σχέση της διατροφής με την υγεία και την ποιότητα ζωής, αλλά και το πως να μην είναι δέσμιοι ιδεοληψιών αναζητώντας συνέχεια ό,τι είναι καλό και υγιεινό.

Ο Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο κ. Δημήτρης Κουρέτας, Καθηγητής Φυσιολογίας Ζωϊκών Οργανισμών και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 3 Οκτωβρίου 2018 και θα ολοκληρωθούν σε 8 εβδομαδιαίες διαλέξεις, που θα γίνονται κάθε Τετάρτη από τις 19:30 έως τις 22:00.

Πληροφοριες για τα μαθήματα
  • Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης”, Ακαδημίας 50.
  • Οι συμμετέχοντες που έχουν τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.
  • Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό
  • Η συνδρομή εγγραφής καταβάλλεται εφ’ απαξ
  • Παρέχεται ειδική έκπτωση για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνούς, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Οι εγγραφές γίνονται με σειρά προτεραιότητας στην ιστοσελίδα: www.alp.gr, ενώ ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται μόνο τηλεφωνικά.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τις εγγραφές θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα: www.alp.gr και στα τηλέφωνα: 2821501060, 6936004242, 6932447016.

Πληροφοριες για το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο λειτουργεί από το 2005 και αποτελεί φορέα προσφοράς, ενώ σκοπό έχει την προσωπική ανάπτυξη, που οδηγεί σε μια καλύτερη προσωπική ζωή και σε μια καλύτερη κοινωνία.

Σχόλια