Καλοκαιρινές κινηματογραφικές νύχτες στις σεζ-λονγκ της ταράτσας του bios. Το Sssh! Silent movies, το αγαπημένο οπτικοακουστικό πρότζεκτ της ταράτσας!

Με θεματική Cities in cinema, το φετινό πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στις πόλεις. Η ταινία αυτής της εβδομάδας μας μεταφέρει στην πόλη Recife της Βραζιλίας.

Cities in cinema

Τετάρτη 4 Ιουλίου – : Neighbouring Sounds, Kleber Mendonça Filho, 2012

Recife, Brazil  

Η ζωή σε μία μεσοαστική γειτονιά της σημερινής πόλης Recife στη Βραζιλία, αλλάζει όταν τη φύλαξη της γειτονιάς αναλαμβάνει μία ιδιωτική εταιρεία security.  Η παρουσία της εταιρείας στη γειτονιά φέρνει ένα αίσθημα ασφάλειας αλλά και αγωνίας σε μία κοινωνία που ο φόβος κυριαρχεί. Στο μεταξύ, η Bia παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών ψάχνει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει το συνεχές γάβγισμα του σκύλου του γείτονα. Μία αντανάκλαση της ιστορίας, της βίας και του θορύβου.

Sssh! Silent Movies

Τα Sssh! Silent Movies είναι μια μοναδική θερινή σινεφίλ εμπειρία τις καλοκαιρινές νύχτες στην ταράτσα με την ωραιότερη θέα. Συνδυάζει επιλεγμένες προβολές ταινιών και ένα εκλεκτικό DJ set κάθε φορά, που μπορείς να τα απολαύσεις φορώντας ασύρματα ακουστικά.

Τα ακουστικά σου επιτρέπουν να βλέπεις την ταινία και να διαλέγεις ανά πάσα στιγμή ανάμεσα στον ήχο τής και τη μουσική που επιλέγει ο Γιώργος Δημητρακόπουλος ζωντανά κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Ανεβαίνεις στην ταράτσα, παίρνεις τα ακουστικά σου, κάθεσαι σε μια ωραία σεζ-λονγκ, βλέπεις την ταινία, αλλάζεις κανάλι στα ακουστικά και ακούς μουσική!

Τη μουσική και το πρόγραμμα των ταινιών επιμελείται ο Γιώργος Δημητρακόπουλος.

Powered by Sssh! (Silent Sound Show)

ΒΙΟS Terrace

Ακουστικά: 2 ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.15

Σχόλια